forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 563

naker
Advanced Member

4743 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/12/2024 : 21:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote

Kinds of Kindness (2024)

Triptih antalogija ludog Grka gde kroz tekst čuvene pesme Sweet Dreams od Eurythmics crnom komedijom ismeva tri glavna postulata koje nam nameće društvo: posao, porodica i religija.

#1: Muškarac šmokljan ceo život slepo sluša svog šefa koji je CEO velike korporacije. On mu govori kako da živi svoj život i zadaje mu čudne i uvrnute zadatke (izabrao mu je ženu koju treba da oženi, dao mu izazov da ne sme da ima decu itd). Kada dobije naredbu da treba da autom udari i ubije nekoga odluči da konačno ne posluša svog šefa, i stvari počnu da kreću naopako... Ismevanje kapitalizma gde šefovi gaze po podređenima jer je sticanje bogatstva jedino merilo vrednosti modernog društva. (Some of them want to use you, some of them want to get used by you).

#2: Muškarac ne može da prežali gubitak svoje supruge koja je nestala nakon brodoloma. Ali nakon što spasioci ipak uspeju da pronađu njegovu ženu on počne da veruje da je moguće da se stvari vrate kakve su bile ranije. Samo, njegova supruga počinje da se ponaša drugačije negoli pre nesreće i on počinje da sumnja da je reč o istoj osobi... Uvrnuta priča o paradoksu braka kada su dvoje ljudi osuđeni da provedu život zajedno tokom čitavog trajanja ove zajednice. Šta smo sve spremni da uradimo da ostanemo u braku čak i kada je odnos postao toksičan. (Some of them want to abuse you, some of them want to be abused).

#3: Žena napušta supruga i dete kako bi postala član sekte koja propoveda da pošto se ljudsko telo sastoji od 70% vode, mnogi ljudi su zagađeni, prljavi. Ona sa svojim novim partnerom ima svetu misiju da pronađe osobu koja ima mogućnost iscelivanja, novog Isusa mesiju. Neke ljude ne ispunjava porodičan život već traže nešto drugo, nešto duhovno, nešto što će im dati novi smisao postojanja. Crkva, religija, vera, kada pređu u ekstreme dovode do stvaranja sekti koje novopridošlicama prodaju priču da je sekta njihova nova porodica. (I've traveled the world and the seven seas, everybody's lookin' for something).

Složena i kompleksna crna komedija o našoj karijeri, braku, veri; gde Lanthimos na svoj sad već tipičan način kroz uvrnute i neprijatne situacije sa dosta golotinje i erotskog sadržaja, kritikuje i igra se sa osnovnim temeljima na kojima je izgrađeno naše društvo (kapitalizam, patrijahalna porodica i crkva). Autor voli da briše granicu između ljudi i onog životinjskog, animalističkog u nama. U ovom filmu je simbolizam psa bitan za razumevanja konteksta dela.

Lud je Lanthimos 8/10
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40472 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/12/2024 : 22:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mufasa

Priznacu da sam otisao do bioskopa da gledam ovo iskljucivo zbog dece sa ekstremno niskim ocekivanjima jer su svako filmovanje crtaca ujebali do sada. Ali, dobih odlicnu pricu i Mikelelsenov vrhunski glas glavnom negativcu. Da je film imao muziku na 30% crtaca ovo bi bila i devetka. Ovako je muzika znacajno degradirala kvalitet samog filma i to su jedini momenti kada je nastajala dosada. I steta sto Mufasi bar posle nisu dali Dzounsov glas, to bi bilo zakucavanje. I ne znam da li je zbog kvaliteta lasera ili platna, bledje su mi malo boje bile. No, predeli i fotografija su odlicni. Glavni minus ostaje muzika ali deca odusevljena, ja zadovoljan.

8/10

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/12/2024 : 11:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Flic Story

1975

Lov na višestrukog ubicu postaje životno pitanje za policajca. Drama puna akcije zasnovana na stvarnim događajima.

Jacques Deray (Borsalino, Blood on the Streets, Le Marginal) nije Jean-Pierre Melville, što ne znači da nije uspevao da napravi dobar film, kao ni što nema ničeg lošeg u tome što su se francuski reditelji "tog" vremena ugledali na Melvilla u radu na krimi filmovima. Deray razne stilske finese ne izvodi tako uspešno, ali to je ionako više važno samo filmofilima i kritici.

Za sve je bitno da film "Opasna profesija" prikazuje autentičnu priču o lovu na opasnog kriminalca Emilea Buissona koji je pobegao iz zatvora 1947. Buisson tri godine uspeva da se sakrije ​​od detektiva Bornichea ubijajući njegove doušnike. Buisson je počinio više od 100 pljački i ubio oko 30 ljudi. Bitno je i da je na osnovu pomenutih stvarnih događaja, a koje je zabeležio sam Borniche u svojoj autobiografskoj knjizi, ovaj film uspeo da sklopi dovoljno zanimljivu priču, koja angažuje gledaoce.

Alain Delon je ubedljiv kao inspektor Borniche, ali je Jean-Louis Trintignant prosto hipnotičan u ulozi negativca. Jedan od klasika francuskog kriminalističkog filma. Pošto zabavnih, a realističnih filmova ovog žanra nedostaje danas, jer se često ide na karikiranje, preterivanje ili (nazovimo) stilizaciju, uvek se možemo vratiti nekim ranijim ostvarenjima.

7/ 10
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 30/12/2024 : 10:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Dark Glasses
Original title: Occhiali neri

2022

Dajana, mlada žena koja je izgubila vid, pronalazi vodiča u kineskom dečaku po imenu Čin. Zajedno će ući u trag opasnom ubici kroz tamu Italije.

Čoveče, krenuh da na TV-u gledam film Daria Arđenta, koji deluje kao da je rađen 70-ih ili početkom 1980-ih, kad likovi počeše da koriste smartphone-ove. Kad ono - ovo je njegov poslednji film od pre dve godine; zar on još snima?!

Po stilu i priči, iz aviona se vidi da je Arđentov film. Mada ga ne bih definisao kao horor, pre misteri-triler, ali sa definitivno ubačenim gore/splatter elementima. Logika nikad nije bila jača strana u njegovim scenarijima, ali sem uobičajenih problema, ovde se osećaju i godine reditelja (pretpostavljam) i vrlo nizak budžet filma i za njegove kriterijume (vidim). Ovo poslednje utiče više kod filmova koji se ne baziraju na dijalozima, nego na vizuelnim scenama, razume se.

Arđento pokušava da neke scene montira malo brže, verovatno da bi bio u duhu sa time kako se danas radi, ali mu to baš ne polazi za rukom vešto. Ipak nešto veštine je ostalo, pa smo uvučeni u priču i marimo za glavne likove - slepu prostitutku i kineskog dečaka koji je prati. Glavna glumica zove se Ilenia Pastorelli, a glumi i Asia Argento. Za fanove reditelja.

4+/ 10
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6310 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 31/12/2024 : 08:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Anora, vrlo ugodno me iznenadio ovaj film, dobro smo se nasmijali, i iako je izgledao kao dobra zajebancija, na kraju ipak ima i nekakvu poruku. Baš dobar.

Red One, a ono, božićni akcijski sa Rockom.

Border (Grans), još jedno ugodno iznenađenje, švedski ali ne akcijski. Totalno pomaknuto i otkačeno i sjelo mi baš jako dobro iako je mirisalo na neki neugodni horor, ovo to nije.

Blink Twice, i ovo mi je fora film, zabavn prije svega, krja mi se sviđa. Film je krcat rupetina, ali je zabavan.

Gladijator 2, obavezno mozak na pašu i zabava može početi. U slijedećem nastavku očekujem svemirce tj Alien vs Predator vs Gladiator! Bio mi je zabavan gledamo ga kao zaseban film, a ne kao nastavak na prethodnika.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 01/01/2025 : 20:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Kad će novi filmski izazov, kasnila vam tako penzija!
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 02/01/2025 : 20:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Target

1985

Kada je Amerikanka Dona Lojd kidnapovana tokom putovanja po Evropi, njen sin Kris i njen muž Volter počinju da je traže.

Sadržaj zvuči kao nešto što bi danas snimao Liam Neeson, ali mnogo manje površni su bili nekad ovakvi filmovi, a Target je akcioni triler sa dodatkom špijunskog. Ima dosta dobrih strana, ali i lošijih, pa zavisno od toga čemu pridajete veći značaj, može biti i konačan utisak o filmu.
U dobre strane spadaju glumci, posebno Gene Hackman, a mladi Matt Dillon kao naivni i neiskusni sin, malčice je više iritirajući nego što bi trebalo, ali se uklapa. Najbolja strana je uverljivost likova, ono što najviše izmiče novim filmovima. Zaplet je relativno jednostavan, mada rekao bih više puta viđen, ali posebno posle ovog filma.

Reditelj Arthur Penn je bio cenjeno ime, nije snimio mnogo filmova, a Meta nije u rangu njegovih najboljih - The Miracle Worker, Bonnie and Clyde, Little Big Man, Night Moves - sa kojima je stekao reputaciju, ali dobro funkcioniše uprkos manjkavostima (šablonizam, povremeni padovi ritma, slaba muzika).

6/ 10
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 02/01/2025 : 20:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Polako se završava realizacija moje (spontane) ideje, da na ovom topiku zabeležim svaki film odgledan u 2024-oj godini.

Nisam sa ovim započeo baš na vreme, pa tako nisam pisao o prvih 5 odgledanih filmova u prošloj godini, a to su bili filmovi iz starog serijala Planeta majmuna. Zapravo, mislim da nisam ponavljao prvi, nego samo naredna 4.

Elem, ostao mi je još jedan film odgledan 24-e i završiću sa prvim iz 2025-e, a posle toga povremeno, poneka reč o ponekom filmu, kao i svi ostali, ovo je bio više eksperiment - filmskog dnevnika na ovom topiku.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7353 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 03/01/2025 : 01:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Slobodno nastavi, bilo je baš lijepo čitati tvoje redovite osvrte.

Nego, novi Nosferatu razočaranje. Scenografija i kostimografija dobre, nekoliko dobrih scena, ostalo slabo.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 03/01/2025 : 19:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Le gang

1977

Godine 1945., kad se Drugi svetski rat završio, pet sitnih lopova ujedinilo se u bandu. Posle nekoliko smelih pljački postaju ozloglašeni kao "Banda sa prednjim pogonom". Policija pokušava da zaustavi njihov kriminalni pohod bez uspeha, ali koliko će njihova sreća potrajati?

Na ovoj strani sam pisao o filmu Flic Story sa Alainom Delonom, koga je režirao Jacques Deray, a baziran je na istinitim događajima, opisanim u memoarima inspektora Bornichea, koga Delon i igra u tom filmu.

Ovo je još jedan Delon/Deray krimić, opet po istinitim događajima i ličnostima (mada mnogi detalji o stvarnoj bandi nisu poznati, kao što se kaže na početku filma), samo ovaj put je Delon vođa bande, a film se zasniva na romanu inspektora Bornichea inspirisanom stvarnim događanjima. Le gang (Umesto "Banda" - Gangster, u slobodnom TV prevodu naslova) je slabiji film od Flic Story, ali i jači prosek, za ljubitelje francuskih krimi-drama sa Delonom, može biti dovoljno zanimljiv.

Delon ovde ima urnebesnu frizuru, kao da je Elliott Gould iz istog vremena. Le gang ima vedar ton, banditi su predstavljeni simpatično, kao da je inspirisan Žaokom (The Sting), što ne znači i da ima srećan kraj.

5+/ 10

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1174 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 03/01/2025 : 20:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Alexts, jesi završio svoj Holy Quest? Da usporiš malo i pogledaš na miru i koji dobar film 😜
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25502 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/01/2025 : 20:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Alexts, jesi završio svoj Holy Quest? Da usporiš malo i pogledaš na miru i koji dobar film 😜

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25502 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/01/2025 : 20:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Meni je zanimljivo da vidim šta alexts postavlja ovde, šta fali? Ok, većina je u stilu "šta, i ovo postoji?" , ali hej, who am I to judge? Svaka čast na slobodnom vremenu za gledanje toliko (loših) filmova!

Uživaj alexts i piši samo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/01/2025 : 22:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Kad mrtvi zapjevaju (1998)

U počecima Domovinskog rata glavni lik lažira smrt u Njemačkoj kako bi se vratio kući i primao penziju. Zanimljiva radnja i brojni dragi glumci. Priča se stalno vrti, izmotava i stvarno bude nevjerojatna, a često sa prstohvatom dobrog humora. Sve do kraja mi je super, kraj mi je loš jer u konačnici učini cijelu spletku glupavom.

8/10
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1174 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 03/01/2025 : 22:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Roko, zadnjih 10 filmova koji alextsu ne prelaze 6/10 su svi bolji od ovog kojem si ti dao 8/10. Ponekad ne trebaš ni davati ocjenu, ali svakako napiši mišljenje o nekim stvarima, nešto pohvali, nešto kritiziraj. Ocjena zavara i onog koji ju daje i one koji ju pročitaju.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 03/01/2025 : 22:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Po mojim kriterijumima čitave kinematografije su dosta ispod američke. Gledati filmove Alena Delona, Žana Gabena, Jean-Louis Trintignanta i mnogih drugih evropskih glumaca i reditelja stvar je interesovanja i filmske opšte kulture. Ali ne mogu oni da imaju ocene kao najpoznatiji ili zanatski bolji holivudski (i svetski) filmovi, a to ne znači da su loši.

S druge strane i distribucija američkih filmova se promenila, mnogi ne idu u bioskope, nemaju zvučnu promotivnu kampanju i svi ljudi nisu čuli za njih. Ali i dalje su u njima poznata imena ispred i iza kamere i dobrih filmova ima.

S treće strane, tv serije oduzimaju mnogo više vremena od filmova, a danas se one masovno gledaju. Malo smanjiti serije, dobija se vreme za filmove, stvar izbora.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 03/01/2025 : 22:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam još dva. Oba dobra.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/01/2025 : 22:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Fine mrtve djevojke (2002)

Dvije lezbe iznajme novi stan i upoznaju stanare, te sve kreće nizbrdo. Film ima specifično bolesnu atmosferu, skoro svaki stanar je na svoj način problematičan i karakterno jako različit. Radnja je isprepletena na fenomenalan način sa svojim toliko problematičnim likovima da kao da teče potpuno prirodno, mada uopće takva nije. Uz to, brojni plot twistovi koji stvarno iznenade. Uz komentar na hrvatsko društvo, jedan od najboljih hrvatskih filmova koje sam gledao.

10/10
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/01/2025 : 22:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Roko, zadnjih 10 filmova koji alextsu ne prelaze 6/10 su svi bolji od ovog kojem si ti dao 8/10. Ponekad ne trebaš ni davati ocjenu, ali svakako napiši mišljenje o nekim stvarima, nešto pohvali, nešto kritiziraj. Ocjena zavara i onog koji ju daje i one koji ju pročitaju.

Ma daj me pusti već jednom. Ocjenjujem po svom guštu.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1174 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 03/01/2025 : 22:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GitaristRoko

Ma daj me pusti već jednom. Ocjenjujem po svom guštu.

No problemo.
Inače, po svom guštu ocjenjujem filmove za sebe, doma na kompu.
Ako mi je gušt nešto podijeliti s forumom onda sam spreman na sve moguće replike. Ako ih nisam spreman otrpiti i ući u raspravu, onda pišem ocjene doma, na svom kompu... 😂
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 03/01/2025 : 22:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
A gledaj, probao sam se već par puta objasniti. Moja ocjena je uglavnom subjektivna, koliko me film dobio, kako sam ga doživio. Naravno da će nekada za ocjenu ipak presuditi neka tehnička strana filma ili pogreška neke druge prirode.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
617 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 04/01/2025 : 12:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Zagrebačke priče (2009)

Omnibus od više priča sa zajedničkim mjestom u Zagrebu i prikazom nekog života i kraja u Zagrebu. Nekoliko priča mi se jako dojmilo, primjerice Špansko kontinent koja me je podsjećala na Warriorse i Inkasator sa starim bračnim parom. Jedna priča mi skroz nije jasna jer dijelom prikazuje završni materijal, dijelom behind the scenes, zbunilo me skroz. Sve u svemu, skroz fora projekt.

7/10
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4743 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 04/01/2025 : 22:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote

The Last Duel (2021)

Priča bazirana na istinitim događajima kada su u srednjovekovnoj Francuskoj dva sadruga postali smrtni neprijatelji zbog jedne žene. Iako u nazivu filma stoji dvoboj, ovo je pre svega srednjovekovna pravna drama gde se dve zaraćene strane parniče pred kraljom. Dva viteza, jedna dama, uvek problemi jer u troje zna biti gužva.

Priča je struktuirana tako što je podeljena u tri dela gde imamo priliku da čujemo verziju istine sva tri aktera. Zbog načina na koji je režiran film dolazi do repetitivnosti jer tri puta gledamo i slušamo praktički istu stvar, samo malo izmenjenu što veoma brzo može dovesti do dosade jer se recikliraju scene. Iako je film o dvoboju, postoji jako malo scena borbi, osim finalnog duela na kraju, i gro filma je pravna drama. Film je feministički jer se bavi ulogom i načinom života žena u to vreme. Izbor glumaca katastrofan, da mi je samo znati kome je palo na pamet da angažuje moderne glumce za ovaj tip filma. Ne znam za ostale, ali Damona ne mogu da zamislim kao francuskog viteza, a Afflecka sa Eminem frizurom kao francuskog grofa još manje. Davno bio Good Will Hunting, loš izbor glumačke postave.

Ridley Scott snimio par remek dela, i u poznoj karijeri brdo mediokriteta. Šteta što nikad nije naučio lekciju kvalitet > kvantitet. Nisam zadovoljan filmom 5/10. Suludo koliko ovaj film ima visoke ocene na Rotten Tomatoes
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8509 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 05/01/2025 : 00:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

The Last Duel (2021)

Priča je struktuirana tako što je podeljena u tri dela gde imamo priliku da čujemo verziju istine sva tri aktera. Zbog načina na koji je režiran film dolazi do repetitivnosti jer tri puta gledamo i slušamo praktički istu stvar, samo malo izmenjenu što veoma brzo može dovesti do dosade jer se recikliraju scene.

Šteta što nikad nije naučio lekciju kvalitet > kvantitet. Nisam zadovoljan filmom 5/10. Suludo koliko ovaj film ima visoke ocene na Rotten Tomatoes

I meni su ponavljanja bila zamorna i opteretila film, tj gledaoce. Što se kastinga tiče, više mi je problem bio Aflek.

Ovo da nikad nije naučio - mislim da nije išlo tako; u hiperprodukciju se bacio pod stare dane, a kao mlađi je znao. Pošto je vešt i talentovan i često okružen vrhunskim saradnicima i među filmovima koje učestalo izbaca ima dobrih i poneki vrlo-dobar se zalomi, ali za visok kvalitet treba želja da se ostvari, ne samo da se ide iz filma u film.

Dok je bio mlađi, u naponu kreativne snage, prolazilo je po nekoliko godina između njegovih filmova, što je paradoks.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40472 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/01/2025 : 01:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Krejven

Moja ocena 7/10. Jedna ocena uvek gore zbog bioskopa ali kako sam ocekivao nije krs. Bilo je interesantno za odgledati. Cudno mi je da nema pomena o Spajdermenu, cak ni after credit scene nema. Ali fino je to uklopljeno kao jedna akciona razbibriga i muzicki i scenski.. Nisam nezadovoljan.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 563  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.9 seconds. Snitz Forums 2000