Author |
Topic |
Zlix
Senior Member
Serbia
1859 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
borg
Senior Member
Serbia
2213 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 01/01/2025 : 23:52:20
|
quote: Originally posted by anto
Kakav je ovaj novi Marvel od Kirkmana?
Relativno svež produkt Marvelove fabrike (od pre desetak godina). Događaji koji su prethodili priči: U jednoj od mnoštva paralelnih Marvel svetova pojavila se postapokaliptična zemlja zombija. To je svet Marvel zombija. Niko ne zna odakle zaraza, verovatno sa drugog sveta. Uglavnom pogodila superheroje koji su postali zombiji gladni ljudskog mesa. Za kratko vreme su slistili celu populaciju. Pa su pokušali pomoću spravica zombiranog Rid Ričardsa da otvore portal do druge planete Zemlje kako bi nastavili da se hrane. Ali je Magneto (otporan na zarazu) razneo portal.
Priča u ovom stripu tek sada kreće. Zombirani superjunaci jure Magneta da ga pojedu. Pa se pojavljuju Srebrni, Galaktus... Pa i njih pokušava ta organizovana skupina zombija da proždre. Fora strip. Ima nekih ludih detalja. Uglavnom su fore te koje nose priču. Sam scenario u kalupu novih Marvelovih... Znači kratke rečenice, brze borbe, brz crtež. Priča bez koje se može. Prva dva broja (od pet) su i obećavajuća. Posle to pada.
Strip nema neki dobar scenario, pa nije neka preporuka. Al ima nekih forica, brzo se i lako čita. Pa ko voli parodiju na zombijanje nek se lati štiva. U konačnoj oceni, neka slaba sredina.
Edit: tek sada videh da je Zlix odgovorio na Antov upit. Ne znam zašto, kad sam ulazio u temu, nije mi otvaralo tu novu stranicu sa Zlix-ovim postom, nego prethodnu, pa nisam registrovao. Ali dobro, eto dva komentara na strip.
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 01/01/2025 23:57:42 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21246 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 02/01/2025 : 17:14:46
|
Davno sam čitao te zombije, i pamtim da mi je utisak bio pozitivan, pitko, zabavno i nepretenciozno.
|
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8527 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2739 Posts