Author |
Topic |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 24/12/2024 : 16:20:03
|
Ima li neko da preporuči neku AI platformu koja bi mogla da kreira ilustracije za udžbenik za djecu od 11-12 godina (makar privremene)?
Sve što sam probao ne daje ni izbliza zadovoljavajuće rezultate. Moraju li opisi da budu na engleskom? Softver vještačke inteligencije je veoma "glup" kad je ovo u pitanju i loše odgovara na zahtjev šta treba da nacrta, posebno kad je riječ o stilu.
Poslije nekoliko dana povremeno i dobijem neke prihvatljive rezultate, ali ima slika koje nikako ne ispadaju ni slično traženom.
|
Edited by - delboj on 31/12/2024 22:24:03
|
|
motorista
New Member
Serbia
279 Posts
Member since 16/02/2019 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
|
motorista
New Member
Serbia
279 Posts
Member since 16/02/2019 |
Posted - 01/01/2025 : 20:04:31
|
Otvoriš temu, i u njoj kucaš svoje zahteve, počevši sa imagine.
Na primer — Imagine: Art Deco two-floor house, beige with maroon details, on snowy mountain, on sunset, realistic style.
Rezultat da kao render (sliku). Prihvata i složene pa i detaljne zahteve (ja sam davao RAL-ove boja). Poigraj se i vidi je li to za tebe. |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1700 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 01/01/2025 : 20:27:45
|
create a picture of a mid aged guy from europe but now living in usa nostalgic for old boneli and alan ford comics sitting in his room full of old bonelli and aland ford comics and happily reading a comic
Here's the illustration of a middle-aged European man living in the USA, happily reading his nostalgic Bonelli and Alan Ford comics in a cozy, memorabilia-filled room. Let me know if you'd like any adjustments!
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
Posted - 01/01/2025 : 21:13:57
|
quote: Originally posted by motorista
Otvoriš temu, i u njoj kucaš svoje zahteve, počevši sa imagine.
Na primer — Imagine: Art Deco two-floor house, beige with maroon details, on snowy mountain, on sunset, realistic style.
Rezultat da kao render (sliku). Prihvata i složene pa i detaljne zahteve (ja sam davao RAL-ove boja). Poigraj se i vidi je li to za tebe.
Nešto neće, ne uspijeva mi da se registrujem.
Probaću ponovo malo kasnije. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
Posted - 03/01/2025 : 12:44:42
|
Pošto meni to nikako ne uspijeva, može li neko da proba da dobije ovakve crteže u stili ilustracija dječijih knjiga:
1. U sredini je duga. Iza duge se krije fazan. Oko duge je sedam istih lovaca sa starinskom puškon i stereotipnog ruskog izgleda, svaki u jednobojnoj odjeći, redom duginih boja, prvi u crvenom, drugi u narandžastom itd.
2. Starac bez brade drži u ruci žuto zvono i glavom razbija crveni fenjer iz kog se vidi narandžasta svjetlost. Starac ima zelenu kapu, tamnoplavu košulju, svjetoplave pantalone i ljubičaste čizme. |
Edited by - delboj on 03/01/2025 13:25:44 |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1700 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 05/01/2025 : 03:11:00
|
Google translate na engleski pa onda ChatGPT. Imam besplatan nalog tako da ne mogu da poboljsavam (tj. moram da cekam 24 sata) ali evo sta je na prvu loptu uradio:
1. Make me a following image: there is a rainbow in the middle. Behind the rainbow is a pheasant. Around the rainbow are the same seven hunters with old-fashioned rifles and stereotypical Russian looks, each in monochrome clothing, in the order of the colors of the rainbow, the first in red, the second in orange, etc.
2. Make me a following image: an old man without a beard holds a yellow bell in his hand and smashes a red lantern from which orange light can be seen with his head. The old man has a green cap, dark blue shirt, light blue pants and purple boots.
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17125 Posts
|
|
Topic |
|