Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 11/08/2019 : 11:06:05
|
Oero, čitam ove tvoje postove i zaključujem da si i dalje nakon svih ovih godina sa humorom na "vi". Sjećaš li se kad si me bio raspizdio prije deset i kusur godina pa te ja htio pretući? Pa kad smo se našli na CRŠ čitav dan si me gotivio i plaćao pića da ti ne razbijem pičku ispod nosa. Čak si mi bio i poklonio džabalesku kolekciju Džudasa za koju si tražio enormnu sumu novca na aukcijama...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/08/2019 11:18:20 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/08/2019 : 11:19:22
|
Al ga nisi pribija? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 11/08/2019 : 11:28:44
|
Elmude de pitaj Krašuljka zašto je izbrisao objavu sa fejsa gdje se hvalio kako je mjerkao švapske kite na nudističkoj plaži. Ja načuo kako je nosio šubler i redom dokumentovao sve dužine. Kako nije mogao istovremeno uzimati dimenzije i pisati ustima je pridržavao subjekte mjerenja. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/08/2019 11:45:21 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 11/08/2019 : 11:37:40
|
quote: Originally posted by bagi
Oero, čitam ove tvoje postove i zaključujem da si i dalje nakon svih ovih godina sa humorom na "vi". Sjećaš li se kad si me bio raspizdio prije deset i kusur godina pa te ja htio pretući? Pa kad smo se našli na CRŠ čitav dan si me gotivio i plaćao pića da ti ne razbijem pičku ispod nosa. Čak si mi bio i poklonio džabalesku kolekciju Džudasa za koju si tražio enormnu sumu novca na aukcijama...
radije reci ljudima istinu. Bilo mi te žao tuči ispred tvog sina Sječam se kako si me izbegavao, osvrčuči se iznad ramena, non stop si visio na Tintin štantu sa dječjim stripovima jer si znao da ja neču biti tamo, čak je tvom sinu dopizdilo pregledavati one Tintin stripove, dok si ti tamo non stop visio, a ja te tražio svugdje. Na kraju sam te ipak pronašao, prodao ti tog Judasa za masne pare, novac oplemenitio u kladionici (koliko sam čuo, ta je kladionica nakog mog posjeta zatvorila vrata, jer sam digao toliki novac, da su me jedva isplatili) a na kraju smo čak popili piče, kojeg si ti častio,...pa neka forumaši donesu svoj sud.
Što se humora tiče, ja sam jako ozbiljan čovjek, u biti se nikada ne šalim, jedino nije mi jasno zašto se ljudi smiju mojim postovima, kada su napisani u krajnje ozbiljnim tonom |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 11/08/2019 : 11:50:46
|
Elmude de pitaj Krašuljka zašto je izbrisao objavu sa fejsa gdje se hvalio kako je mjerkao švapske kite na nudističkoj plaži. Ja načuo kako je nosio šubler i redom dokumentovao sve dužine. Kako nije mogao istovremeno uzimati dimenzije i pisati ustima je pridržavao subjekte mjerenja.
a di je držao boce vode prilikom mirenja? U guzici? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12739 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 11/08/2019 : 11:51:00
|
Elmude de pitaj Krašuljka zašto je izbrisao objavu sa fejsa gdje se hvalio kako je mjerkao švapske kite na nudističkoj plaži. Ja načuo kako je nosio šubler i redom dokumentovao sve dužine. Kako nije mogao istovremeno uzimati dimenzije i pisati ustima je pridržavao subjekte mjerenja.
|
Have mercy |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 11/08/2019 : 11:51:46
|
quote: Originally posted by 1Euro
radije reci ljudima istinu. Bilo mi te žao tuči ispred tvog sina Sječam se kako si me izbegavao, osvrčuči se iznad ramena, non stop si visio na Tintin štantu sa dječjim stripovima jer si znao da ja neču biti tamo, čak je tvom sinu dopizdilo pregledavati one Tintin stripove, dok si ti tamo non stop visio, a ja te tražio svugdje. Na kraju sam te ipak pronašao, prodao ti tog Judasa za masne pare, novac oplemenitio u kladionici (koliko sam čuo, ta je kladionica nakog mog posjeta zatvorila vrata, jer sam digao toliki novac, da su me jedva isplatili) a na kraju smo čak popili piče, kojeg si ti častio,...pa neka forumaši donesu svoj sud.
Što se humora tiče, ja sam jako ozbiljan čovjek, u biti se nikada ne šalim, jedino nije mi jasno zašto se ljudi smiju mojim postovima, kada su napisani u krajnje ozbiljnim tonom
Ma forumaši su neozbiljni |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 11/08/2019 : 12:39:36
|
to je radio prije nekoliko vremena, no, sad su mu svugdje zabranili ulaz na nudističke plaže, zbog pritužbi Nijemaca. Žalili su se, da predugo zapisiva. Nakon toga mu je i policija službeno zatvorila facebook |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 11/08/2019 : 12:57:46
|
Cuj..na nudistickoj.plazi sto je veca stomacina to je manja cundara.. |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/08/2019 : 13:00:32
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by ReemCP
Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome?
Ja i bagić bagičević smo sad jarani..druzimo se u bihacu.kafendisemo i pomazemo migrante cigarama i keksom
kad saznaju da voziš autobus onda češ ih morati voziti u Veneciju, Minhen, Pariz, Koln,.....a što je najgore, popit če ti svu vodu koju si spremio za kineske turiste
Vi slovenci ste malo cudni..tamo se uz granicu ukupljaju neke seoske straze kao brane migrantima da udju u zemlju..umjesto da im pomazete za dobre pare..jebote sve moramo mi priseljenci radit |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 11/08/2019 : 14:48:42
|
Cuj..na nudistickoj.plazi sto je veca stomacina to je manja cundara..
Po toj logici onda moderator Mlađo nije svoje ćune vidio najmanje sedam godina. Dovoljno dugo da je legalno proglasi nestalom ili mrtvom... |
Wtf?
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/08/2019 : 15:21:55
|
Bagi i Kras na nekoj temi = ode sve u pizmaterinu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 11/08/2019 15:22:14 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Posted - 11/08/2019 : 15:23:56
|
quote: Originally posted by manhunter
Pfff... Kakva su ovo rivalstva? Većina amatera ovde. :D
Vratio si se..drago mi je
Ma volim i ja tebe. Sledeći put kad si u Švici, javi se pa da napravimo par fotki za bagija. |
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 11/08/2019 : 22:18:56
|
Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/08/2019 22:19:37 |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Posted - 11/08/2019 : 22:37:07
|
Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu.
Jes...al je soferski minimalac 6500frank9va...
A posto ti sad vec imas nekog iskustva.znas ono kad sam te ucio po parkingukad si prvi put sjeo iz onih gastarbajterskih krseva koje obicno vozas u avion... Radost na tvom licu kad si malo provozo moga
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 11/08/2019 : 22:42:21
|
Bestidniče. Mislio sam da je to za private photo album i specijalizirane dark web stranice a ne za javnost. |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 11/08/2019 22:44:12 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Posted - 11/08/2019 : 23:28:06
|
Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu.
Ima se, može se. |
|
|
|
fandango
Senior Member
1624 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 12/08/2019 : 08:33:53
|
Khm, khm, ja bih samo htio skrenuti paznju da je prije Svice diskusija (opet) otisla u smjeru penisa i skembi
Remo, druze, jesi vidio? Jesi?
A da ni ne spominjem da su se u medjuvremenu tamo u jednom topiku u Boneliju dva clana nesto pokacila pa je jedan drugome rekao da preferira guzenje... |
|
|
Manny
Average Member
572 Posts
Member since 21/08/2011 |
Posted - 13/08/2019 : 01:02:35
|
quote: Originally posted by Poli Ako se zelis dobro nasmijati, svakako potrazi u arhivi "aferu Mirabilis" (koju neki sigurno zele zaboraviti).
Ovo zvuči kao da ima veze sa nekom pričom iz Alana Forda. :) |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 09/01/2025 : 14:21:17
|
Ove 2025. (već u prvim danima) rivalstvo su otvorili Jaki i Teller.
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by jaki
Ludens je diga cijene prije uvođenja eura. I sad opet. A mahat rukom da nije puno je glupo kad si u ulozi onog koji plaća. Dajmo izdavačima signal da još više poskupe. Zato i jesmo u banani jer se niko ne buni na ništa osim kad je tribalo glasat protiv pedera.
otvorit cemo dobrotvornu akciju da ti sakupimo tih 50 centi remitendasu..
Samo ti lupetaj po glavi. Ionako ti je zaništa.
Ajde miš u rupu.. i nema izlazka dok ti ne bacim komadic ementalera..
Ti moš bacit samo floskule. Za nesto više triba imat mozga.
Pssst... vrati se u rupicu.. danas nema sira jer si bio nestasan...
Rupica ti je u glavi.
Postuj misicu ruku koja te hrani.. da nebi od ementalera dobio samo rupice...
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10270 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/01/2025 : 18:02:33
|
Da bi postojalo rivalstvo suprotstavljene strane moraju bit na podjednakon nivou. Teller teško može nekome bit rival. Niko nije na njegovon nivou. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 09/01/2025 : 18:03:08
|
Ja se vec ponada da je teller opalija slike kolekcije kad ono nista. |
|
|
|
Topic |
|