Pročitah 1043+1044, baš dobra epizoda sveukupno (i manje konfuzna od prethodne dve), a i tehnički su ova dva broja top notch - veličina table kako treba, štampa odlična i sa kvalitetnim otiskom, ma milina.
Pročitah 1043+1044, baš dobra epizoda sveukupno (i manje konfuzna od prethodne dve), a i tehnički su ova dva broja top notch - veličina table kako treba, štampa odlična i sa kvalitetnim otiskom, ma milina.
Što manje Kita Telera naravno.
sigurno si zeleo napisat sto vise Tellera.. desi se lapsus onako.. svakome..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Priče su najbolje što je izlazilo u LMS tako da šteta što nema više.
Što ne bi imalo? ko im brani da Priče objavljene u knjigama objave i u LMS? Naročito ako im prodaja ide dobro..
Mogli bi.. Ali prodaja priča u LMS je prosječna, nista posebno... Najbolje ide Blek pa sumljam da bi sad ponovili svoje knjige.. ima onih gundala koji nebi uzeli jer več imaju u knjigama...ako se mene pita nek pojacaju Magicnog i Kena...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Mislim da u principu nije ista publika za knjige i kiosk strip. Ja bih rado video ove brojeve Priča iz LMS u formi kniga. Il što bi rekli za kolekcionare. :) to im je otprilike 4 knjige, nije loša brojka. A tu bih dodao i u dogledno vreme 3 knjigu Trapera Kerija! za moj merak.
Na sajtu striparnice Alan Ford vidim da je u prodaji i broj 1045 ("priče" "Kraj partije") a broj 1042 se više ni ne pominje.
Bit če i taj 1042 broj... što ste zapeli.. TISKAJU VIŠE BROJEVA U TURI PA ČE U SLJEDECOJ I TOG IZPUSTENOG...bez brige.. znam da ste u godinama kad vise ne volite rupice...
Došlo je vreme da se na kioscima pojavi i prvi 𝗟𝘂𝗻𝗼𝘃 𝗠𝗮𝗴𝗻𝘂𝘀 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽 u ovoj godini, a ovog puta vas očekuje još jedna fenomenalna epizoda iz serijala „Priče“!
S obzirom na to da je ova epizoda prema originalnoj italijanskoj numeraciji jubilarna, stota, crtala su je čak četvorica crtača, a mislimo da je i priča više nego intrigantna, tako da smo sigurni da ćete uživati u njoj.
Naš 1045. broj LMS-a je od danas na kioscima, a možete ga kupiti i u striparnicama i knjižarama koje u ponudi imaju Golcondina izdanja, a takođe i na našem sajtu, www.golconda.rs.
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Naravno da će objaviti... Jedino mi bezveze što ne postoji malo ljudskosti kod ekipe iz vč pa da daju prava da se izda onaj mister no 998, pa da se to nakon 30+ godina zatvori već jednom...ako je do njih, a ne Talijana...