Nisam imao pojma da je Grička vještica tako napeta, najbolja sapunica ikad izdanje je bomba naravno svi to znamo, ali i priča je napeta za popizdit majstorski!
Koliko me početak oduševil toliko me prema kraju entuzijazam napuštal. Sve se polako raspada i puno toga ostaje nedovršeno (ali u smislu da nikad nije ni imalo namjeru biti objašnjeno, npr. tko je nakraju Bijela sova?). S druge strane kak je krenulo i bolje da nema nastvaka. Imamo zaokruženu priči u to je to. 3/5
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Ma nemamo. Ovo završava baš u pol radnje..sjećam se mutno da je u knjigama bilo neko razrješenje, prije nego što su otišli u Beč. I spandžaju se Nera i Siniša. pa se bar to riješi.
Koliko me početak oduševil toliko me prema kraju entuzijazam napuštal. Sve se polako raspada i puno toga ostaje nedovršeno (ali u smislu da nikad nije ni imalo namjeru biti objašnjeno, npr. tko je nakraju Bijela sova?). S druge strane kak je krenulo i bolje da nema nastvaka. Imamo zaokruženu priči u to je to. 3/5
Pa citaj knjige jbt. Kako je moguce da to nisi procitao. Ja sam 3-4 puta obrnuo sigurno.