Author |
Topic |
Macon
Senior Member
Slovenia
1525 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
matori paraliticar
Senior Member
2389 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 10/01/2025 : 08:49:17
|
Umeren woke je u redu... gori su tvoji i izivkovi.. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1525 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3809 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 10/01/2025 : 09:37:42
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
Umeren woke je u redu... gori su tvoji i izivkovi..
...lik je nepopravljiv. Nema mu pomoći
Ali barem "zna" tko je kriv za svjetske probleme
Nije ni svjestan koliki je fašist kad krivi druge za loše stvari bez ikakvih dokaza. Ali toga ne sprječava da se svaki dan istovari ovdje na forumu, sa nekoliko svojih upisa. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1525 Posts
Posted - 10/01/2025 : 09:54:56
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by matori paraliticar
Umeren woke je u redu... gori su tvoji i izivkovi..
...lik je nepopravljiv. Nema mu pomoći
Ali barem "zna" tko je kriv za svjetske probleme
Nije ni svjestan koliki je fašist kad krivi druge za loše stvari bez ikakvih dokaza. Ali toga ne sprječava da se svaki dan istovari ovdje na forumu, sa nekoliko svojih upisa.
Ja stavljam dokaze, ti stavljaš predrasude. Jesi li nešto odgovorio na izvajanje Douglasa Murraya koje razumno odgovori na tvoje lijevo wokerstvo? Nisi, jer ne možeš i nemaš ništa osim ispraznih trabunjanja kao ovo poslednje.
Jedini fašist si ti koji u ime lažne morale i lažnog saosjećanja sa ljudima kojih ne poznaješ (migranti i druge woke manjine) mrziš svoje susjede koje poznaješ i koji se ne priklanjaju tvoji indoktrinaciji. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 10/01/2025 09:55:10 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2389 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 10/01/2025 : 10:02:46
|
quote: Originally posted by Macon Šta ti znaš ko su moji? Ljepiš naljepnice i fantaziraš, da si na moralnom piedestalu.
Desnicar poprilican si a uz to verovatno i nesto drugo.
Ne znaci da nije intresantno pratiti sta pises, ima zlobnijih od tebe
svidja mi se ono "fantaziras da si na moralnom piedestalu" :)
|
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1525 Posts
Posted - 10/01/2025 : 10:09:31
|
Anarholiberalac sam i individualac sa kombinacijom različitih uvjerenja, jedan onih koji najviše smetamo stadnim ljudima.
Razumijem, da nismo na polju argumentiranja, nego na polju sile. Ako bi bili na prvom, onda bi lijevi več davno ušutili. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 10/01/2025 10:10:05 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3809 Posts
Posted - 10/01/2025 : 10:26:55
|
quote: Originally posted by Macon
Anarholiberalac
Koji podržava Putina i Trumpa, vrlo neobičan liberal |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3809 Posts
Posted - 10/01/2025 : 10:33:12
|
quote: Originally posted by Macon Jedini fašist si ti koji u ime lažne morale i lažnog saosjećanja sa ljudima kojih ne poznaješ (migranti i druge woke manjine) mrziš svoje susjede koje poznaješ i koji se ne priklanjaju tvoji indoktrinaciji.
Poznajem i dragi su mi, kako Nepalci i Indijci tako i homoseksualci i druge manjine. Cijeli život se upravo zalažem da je ovo Svijet na kojem ima mjesta za sve ljude dobre volje. Potpuno mi je isto jel mi susjed Mađar ili Filipinac, i to ne načelno već stvarno. Djeci, gotovo namečem, da na rođendan obavezno moraju zvati djecu Roma u razredu (koju obično drugi ne zovu) i sl.
A ljude poput tebe ne mrzim, nema nikakvih razloga za to, već ismijavam jer su (na žalost) zaostalih shvaćanja. Evo, ova realpolitika koju zagovaraš je relikt 19. stoljeća i svako pozivanje na nju nas vraća u prošlost, tako da se naravno tome smijem i pitam koja je godina 1925 ili 2025. |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1525 Posts
Posted - 10/01/2025 : 10:52:29
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by Macon Jedini fašist si ti koji u ime lažne morale i lažnog saosjećanja sa ljudima kojih ne poznaješ (migranti i druge woke manjine) mrziš svoje susjede koje poznaješ i koji se ne priklanjaju tvoji indoktrinaciji.
Poznajem i dragi su mi, kako Nepalci i Indijci tako i homoseksualci i druge manjine. Cijeli život se upravo zalažem da je ovo Svijet na kojem ima mjesta za sve ljude dobre volje. Potpuno mi je isto jel mi susjed Mađar ili Filipinac, i to ne načelno već stvarno. Djeci, gotovo namečem, da na rođendan obavezno moraju zvati djecu Roma u razredu (koju obično drugi ne zovu) i sl.
A ljude poput tebe ne mrzim, nema nikakvih razloga za to, već ismijavam jer su (na žalost) zaostalih shvaćanja. Evo, ova realpolitika koju zagovaraš je relikt 19. stoljeća i svako pozivanje na nju nas vraća u prošlost, tako da se naravno tome smijem i pitam koja je godina 1925 ili 2025.
Ništa ne zagovaram, samo objašnjavam u jeziku u kojem se ne izražam tekuče i pravim mnoge greške. Nikada neću napisati ili reći, da ima ratna mašina BILO KOGA pravo napadati druge zemlje i ubijati ljude u ime moći i režima.
Dosta jadno je, kako malo razumiješ. Baš to objašnjavaju Murray, Peterson i drugi kada nam ljepite vaše naljepnice mržnje, gluposti i djetinjstva.
Lijepo, da u praksi živiš sa različitim ljudima ali to nije neka zasluga več je JEDINO NORMALNO. U mom životu je svaki dan ruski jezik jer sam oženjen sa Ruskinjom. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 10/01/2025 11:03:47 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
BeaGea
Advanced Member
3809 Posts
Posted - 10/01/2025 : 12:21:53
|
quote: Originally posted by Macon Ništa ne zagovaram, samo objašnjavam u jeziku u kojem se ne izražam tekuče i pravim mnoge greške. Nikada neću napisati ili reći, da ima ratna mašina BILO KOGA pravo napadati druge zemlje i ubijati ljude u ime moći i režima.
Nikad nećeš, a stalno zagovaraš pravo jačeg (Rusija) nad slabijim (Ukrajina).
Ajd, uživaj u vezi s Ruskinjom. Vidim da i kod vas ova jača nadvladala slabijeg (Ruskinja "Slovenca")! |
Edited by - BeaGea on 10/01/2025 12:35:53 |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3809 Posts
|
RAKOSI4
Advanced Member
5040 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 10/01/2025 : 13:58:59
|
Dobronamjerno upozorenje,čime će branit Grenland,epikontinentalnog pojas na Artiku pa možda i Island
Događaju se tektonske promjene i međunarodna preslagivanja to još jedino nije jasno glupim i maloumni europskom političarima i narodima koji su mislili da će za njih raditi Kinezi a branit ih Amerikanci a oni ništa neće radit već putovati po svijetu Najbolje im je ponovo vratit pametnu Merkelicu ona će to riješit .
Island je će jednom bija okupiran od Amerikanaca,ovi put bi mogli duže ostat
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12741 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27018 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/01/2025 : 15:30:49
|
quote: Originally posted by jaki
Da oće nas uzet...
Ko bi iole normalan nas uzeja? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47306 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/01/2025 : 15:32:58
|
najjača baza bi bila da sad Danska proda Grenland Rusiji ili još bolje Kini. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
|
Topic |
|