Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 16:35:16
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by BeaGea
...o kakvom sad prvenstvu govoriš!? Nemoguće je raspravljati s osobom kad ne poznaje značenje pojmova koje koristi u upisima. Osnova klošara je da je beskučnik, i onda dalje sve ono kaj sam gore napisal.
E sad zakaj tebi smetaju pošteni ljudi koji nikog ne diraju to samo ti znaš? Adio...
Klošar - izraz po dalmatinski - onaj koji je smeće, govno, beskičmenjak, jeba bi se za kunu, lažni moralista, prvak u licemjerstvu, glumi creme de la creme……
Nadan se da je sad jasnije 🙂
Je. Samo šta Rakosi ne priča o tin klošarima. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3874 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 17:05:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
...o kakvom sad prvenstvu govoriš!? Nemoguće je raspravljati s osobom kad ne poznaje značenje pojmova koje koristi u upisima. Osnova klošara je da je beskučnik, i onda dalje sve ono kaj sam gore napisal.
E sad zakaj tebi smetaju pošteni ljudi koji nikog ne diraju to samo ti znaš? Adio...
Klošar - izraz po dalmatinski - onaj koji je smeće, govno, beskičmenjak, jeba bi se za kunu, lažni moralista, prvak u licemjerstvu, glumi creme de la creme……
Je. Samo šta Rakosi ne priča o tin klošarima.
Mislin da kolega BeaGea ne priča o klosarima kako san ja opisa. On misli na beskućnike i najniži sloj društva (ako san ga dobro razumija). Rakosi bas misli na “klosare”, “jazavce”, “prkane”, “seljacine”…..
Ispravite me slobodno ako grisin. 😀 |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Posted - 10/01/2025 : 17:29:59
|
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon. |
Edited by - NESVRSTANI on 10/01/2025 17:34:53 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3874 Posts
Posted - 10/01/2025 : 17:50:22
|
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon.
😁😁😁😁
U medjuvrimenu san se ošiša i pustija kosu opet. Rećine nisan nikad ni skida, čak se vise neman di istetovirati. 😂😂😂😂😂
Znaci onda on spada u onaj moj opis? 😂😂
|
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/01/2025 : 21:14:18
|
Mislin da kolega BeaGea ne priča o klosarima kako san ja opisa. On misli na beskućnike i najniži sloj društva (ako san ga dobro razumija). Rakosi bas misli na “klosare”, “jazavce”, “prkane”, “seljacine”…..
Ispravite me slobodno ako grisin. 😀
Klosari,seljacine i jazavci nisu istoznacnice. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3874 Posts
Posted - 10/01/2025 : 22:38:46
|
quote: Originally posted by lwood
Kod nas jesu jer mi to sve pojednostavimo. Kod vas u Splitu triba uvik sve bit posebno. 😜😁😁😘
Ispravite me slobodno ako grisin. 😀
Klosari,seljacine i jazavci nisu istoznacnice.
|
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17222 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/01/2025 : 23:26:00
|
... oćemo baciti drkicu? ...
To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Posted - 11/01/2025 : 06:34:18
|
quote: Originally posted by Kruger
... oćemo baciti drkicu? ...
To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente.
Di si ti uspija povezat drkicu i klošare? Crni krugeru pa nije valjda da na klošare drkaš? Jel moraju bit ženski klošari ili treseš majmuna i na muške, bitno samo da je klošar? |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10277 Posts
Posted - 11/01/2025 : 06:53:42
|
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon.
😁😁😁😁
U medjuvrimenu san se ošiša i pustija kosu opet. Rećine nisan nikad ni skida, čak se vise neman di istetovirati. 😂😂😂😂😂
Znaci onda on spada u onaj moj opis? 😂😂
Lik mi je na ignoreu godinama ali čin vidin njegov upis iza moga sve mi je jasno. Ako ne viruješ evo mali test. 1. Iza moga upisa se obraća meni iako se ja ne obraćan njemu. Jesan pogodija? 2. Piše uvik istih 5 stvari u različitin kombinacijama. Klošari, upravno pravo, pederluk, ćelava glava, marihuana. Od ovih 5 stvari uvik su bar 3 u upisu. Jesan li pogodija?
Ako pišen pizdarije, samobaniran se misec dana. Jel pošteno? |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3874 Posts
Posted - 11/01/2025 : 08:29:41
|
Ahahahahahahahahahahahaha |
|
|
|
Topic |
|