Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13223 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
Tundo_Tuna
Starting Member
50 Posts
Member since 06/08/2024 |
Posted - 12/01/2025 : 14:04:38
|
Paaa, ja sam voljan malo potegnut i sa domaćim stvarima - cca 3-4 ove godine. Jedino što sam na 10 rezervacija. Rado bih odradio Grendele i Priče iz davnina (2024) ako se svi slažu da premašim kvotu. |
"Na ledima mu sve ljubicast trn do trna!" |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
718 Posts
Member since 20/01/2021 |
Posted - 12/01/2025 : 14:24:00
|
Tundo, nema tu nikakve "kvote", rezervišeš zalogaj koliko možeš zinut. A kako ja vidim, ti dosad sve svoje rezervisane obaveze završavaš daleko prije roka od godine. Samo šopaj, ako nam išta fali - to su tekstovi za domaće stripove. |
Škafiškafnjak |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13223 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 12/01/2025 : 14:35:19
|
Nisam bio ni svjestan za taj termin "domaći stripovi" dok ih Deers nije spomenuo (mislim, vezano za YU Bleka i našu statistiku na sajtu), ja imam napisana još 4 YU Bleka od kojih će jedan ići sljedeći put (što se tiče mojih) na sajt jer bi taj navodno svoju premijeru trebao naći uskoro u sljedećem LU broju (ako oni nastave s Blekom). Samo kod YU Bleka znam da čitatelji i nisu baš nešto oduševljeni, ali što se sad može, meni fora to istraživati. |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 12/01/2025 14:35:59 |
|
|
Tundo_Tuna
Starting Member
50 Posts
Posted - 12/01/2025 : 20:58:25
|
quote: Originally posted by Salkan
Tundo, nema tu nikakve "kvote", rezervišeš zalogaj koliko možeš zinut. A kako ja vidim, ti dosad sve svoje rezervisane obaveze završavaš daleko prije roka od godine. Samo šopaj, ako nam išta fali - to su tekstovi za domaće stripove.
Aaah, zo! Ja sam se držao uputa i mislio da je 10 max. Hvala stari na pojašnjenju. |
|
|
Tundo_Tuna
Starting Member
50 Posts
Posted - 12/01/2025 : 21:01:36
|
Ako je tako kako velite onda imam hrpu toga za rezervirati
Dakle, dva domaća:
ALBUM STF 8 - Špišić, Košta: Priče iz davnine (ovo mi je posebno drago odraditi jer je moja žena u krvnom srodstvu s I.B.Mažuranić) ALBUM KLO_SP 18 - Macan, Biuković: Ponos Vragova
I ostalo: PROR PERL 19 - Dorison: Ante Genesem - Prorok BT FB 11 - Murphy: Bijeli Vitez BT GNV 10 - Moench: Batman Vampire Ram V: These Savage Shores Brubaker, Martin: Friday Lonnie Nadler: Black Stars Above
Nekako su mi se trenutni afiniteti usmjerili u tri pravca: 1. Dylan Dog 2. stvari inspirirane Lovecraftom 3. Batman
|
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2365 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 12/01/2025 : 21:09:12
|
10 je stavljeno cisto da si netko ne uzme previse toga, a onda dugo vremena nista ne salje. Ti si Tundo postao redovan recenzent, saljes i po nekoliko mjesecno tako da nema problema, znamo da ce sve kroz odredeni period biti poslano, a nakon toga i objavljeno. Tako da slobodno se raspistolji glede rezervacija. I sam sam nekako u toj zamci pa vec duzi period vucem konstantno 15-ak rezervacija. Doduse ne istih, kako koju posaljem tako novu rezerviram pa zato broj nikako da padne. Usput, bas mi se dopala tvoja nedavna recenzija Lazarusa pa bi mi bilo drago ako bi u nekoj buducnosti kad ponovno osjetis inspiracije za Larryjem uzeo jos kojeg (samo prijedlog naravno) |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
Tundo_Tuna
Starting Member
50 Posts
Posted - 12/01/2025 : 21:21:15
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool Usput, bas mi se dopala tvoja nedavna recenzija Lazarusa pa bi mi bilo drago ako bi u nekoj buducnosti kad ponovno osjetis inspiracije za Larryjem uzeo jos kojeg (samo prijedlog naravno)
Ehej, hvala! Vezano za nagradnu igru iz teksta - dobio sam koliko se sjećam - 8 epizoda i nekako si mislim da bi bilo fora da ih riješim. Sigurno ću još jedno 2-3. Problem je što su mi u Bjelovaru, a slabo idem tamo pa može proći dosta dok ih ne pokupim. |
Edited by - Tundo_Tuna on 12/01/2025 21:34:14 |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2365 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 12/01/2025 : 21:36:11
|
Nema zurbe, drago mi je sto imas volje za jos koju. Planiram i ja uskoro napisati koju (nakon sto malo jos rijesim ovu svoju guzvu ) pa ako imas neke koje bi bas volio odraditi samo mi javi o kojima je tocno rijec da ih slucajno ja ne preuzmem u meduvremenu. Ja se lako adaptiram, a realno koju god bih uzeo od Slobodne, uzivao bih u ponovnom citanju i pisanju. Kod Larryja ima pregrst toga za recenziranje pa da probamo bar malo smanjiti broj. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
Tundo_Tuna
Starting Member
50 Posts
Posted - 12/01/2025 : 21:45:26
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool
Nema zurbe, drago mi je sto imas volje za jos koju. Planiram i ja uskoro napisati koju (nakon sto malo jos rijesim ovu svoju guzvu ) pa ako imas neke koje bi bas volio odraditi samo mi javi o kojima je tocno rijec da ih slucajno ja ne preuzmem u meduvremenu. Ja se lako adaptiram, a realno koju god bih uzeo od Slobodne, uzivao bih u ponovnom citanju i pisanju. Kod Larryja ima pregrst toga za recenziranje pa da probamo bar malo smanjiti broj.
Vrijedi, javim ti se u PM. |
|
|
Topic |
|