forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 237

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/01/2025 : 18:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Macon

Godinama pišem, da je demokracija preživjet koncept. Tehnološki nivo je više ne treba jer ne treba večine, da su produktivni i zato se ukida večinski beli srednji sloj koji je branio demokraciju. Plandemije, ludi ratovi, CO2 ludost, zeleni prijelaz, wokerstvo (kulturni rat), šta sve će izmisliti, da ubijaju milijone ljudi, uzimaju imovinu i prava. Ostaje, da se sakrivamo u privatnim svijetovima i otocima i da se nadamo, da nam ne pozvone na vrata. Ali ne zavarivajte se, zvoniti će na sve više vrata i odvoditi ljude. U zatvore, u logore, možda i pred streljački vod. To ide sve progresivno i prvo dvoje je več u toku (logori su bili na nekim mjestima u ime boja za zdravlje). Na "demokratičnom" zapadu te u nekim zemljama zatvore ako napišeš nešto protiv wokerstva. Daleko od toga, da bi želio smrti i nasilja, puno prije toga si naci, fašist i sveživofob. U zapadnim društvima, najtolerantnijim društvima na planetu u svim vremenima nam lijevi luđaci to otkriveno rade.

Bićemo stari i sami i ko nas j.be. Ovdje u ovi temi su oni, koji će za sve imati razloge i opravdanja jer jih imaju več danas. Ko to radi? Multimilijarderski vlasnici Blackrocka, Vanguarda, FED-a kojima su politička kasta, mediji, sudski sistemi, socialne nauke lutke kojima plaćaju sijajne kariere, da uništavaju zapadnu civilizaciju od unutra. Da nam unište meritokraciju u ime povlaštenih manjina koje su naša kulturna elita. Da vladaju u stilu robovlasnika ili fevdalaca ili šta ja znam kakve kombinacije, to mi još nije jasno.

Polupismeni migranti i lgbtq su vaša i moja društvena kulturna elita koju nam trpa ekstremna lijevica (žrtve su ugnjetavanja!), trebaju ekstra državne pare i povlastice. Gledajte, da ćete jim sve dati i dopustiti, da nećete biti "fašisti". Trebaju javnu rijeć i prostor, mi jim moramo šutjeti. Sada u drugim društvima imaju druge naglaske: u SAD trans luđake i crnce ali ne brinite. Vi u Srbiji, Bosni, Hrvatski i mi u Sloveniji žemo dobiti svoje trans luđake i crnce, dovesti će nam jih u ime "ljudskih prava" i "humanizma". To vam garantiram.

U Engleski su desetelječima islamisti silovali stotisuče mladih Engleskinja, praktično dijece. Gdje su sada sve feministkinje EU koje vrište za svaki krulac palac? To nisu f od feministkinja nego feminacistkinje. "Bijele kurve su dobile što su zaslužile", je dosta sigurno ideja "kulturno autonomnih" islamista.

U LA je izgorjelo 7000 kuča, umrlo nekih 20 ljudi i izselili su stotisuče. U ime "čuvanja prirode" i habitata nekog j.benog cvrčka nisu čistili osušene šikare koja gori kao slama. J.beni cvrčak je isto izgorjeo.

Nešto san sjeban zadnih dana, i između ostalih tableta dobija san i Normabel tablete za smirenje. Rekla mi je da popijen 2-3 dnevno, ja san već sašija skoro cilu tablu u 2 dana. Zakon tablete. I dalje me boli al me boli kurac šta me boli
Priporučija bi i tebi Normabel.
Čudo od tablete!!!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 12/01/2025 18:56:07
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6147 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 12/01/2025 : 18:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Vidi kako su Chicago i London nekad znali biti woke:

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Chicago_Fire

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Fire_of_London

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1532 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 12/01/2025 : 18:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
Miran sam, bez brige.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10284 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 12/01/2025 : 19:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Miran sam, bez brige.

Ma miran san i ja, al tablete su zakon.
Provaj.
Prva nuspojava će bit da ćeš pisat manje pizdarija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1532 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 12/01/2025 : 19:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Vidi kako su Chicago i London nekad znali biti woke:

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Chicago_Fire

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Fire_of_London

Odlično, prvo je iz vremena prije elektrike, drugo je čak ispred industrijske revolucije.

Onda je i ovo kredibilno:
https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Fire_of_Rome

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 12/01/2025 19:04:05
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6147 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 12/01/2025 : 19:11:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Pa da, što hoću reći, ako ćeš i za stvari koje se događaju oduvijek kriviti woke, onda je logično da je tebi woke početak i kraj svega.

Ja recimo taj vaš woke vidim samo kad vi pišete o njemu. A siguran sam da ga vi (ex-Yugosi) u prosjeku viđate tu negdje kao i ja. Zašto vas to toliko muči, ja sebi ne mogu objasniti.

Kod nas ima toliko puno hitnijih problema da bi nam woke trebao biti zadnja rupa na svirali, ali eto, nije.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1532 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 12/01/2025 : 19:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
I mi smo periferija zapada i nemamo javnih prosvjeda fanatika koji bi palili cijele ulice u ime boja protiv nepravda i drugih, koji bi vrištali za šariju, ali lijevi etatizam (woke je kulturna sekcija) je prisutan u porezima na naše prihode, koji su sve veči i veči. Zeleni prijelaz znači političke dekrete na području snabdevanja sa energijom. Sa tim neka se po mome bavi elektrobranža, za tehnološke procese su tehnokrati a ne aktivisti. Energija je uključena u sve, znači sve postaje skuplje i utiče na naš standard.

A neminovno procesi koji su u toku u centrima dođu i do periferije. Nije mi do gledanja divljanja lijevih, islamista i šta znam koga još u ime boja protiv nepravda ali u stvari zbog uzurpiranja javnog i društvenog.

Ne znam, kako je kod vas, ali kod nas su vrlo prisutni lijevi NGO-ji, koji su u poslednje dve godine kroz medije i vlasti postavljeni na moralni piedestal. Dobili smo i našu verziju Grete. Bilo je više primjera otkrivenih milijonskih vladnih krađa bez ikakvih posljedica, u stilu šta nam možete.

U poslednje dvije godine vrlo malo gledam naše medije zbog svega toga.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 12/01/2025 19:31:51
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12745 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/01/2025 : 19:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Očekujem da EU poništi izbore u RH.
Očito su Rusi manipulirali izbore.

Have mercy
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2406 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/01/2025 : 19:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Godinama pišem, da je demokracija preživjet koncept. Tehnološki nivo je više ne treba jer ne treba večine, da su produktivni i zato se ukida večinski beli srednji sloj koji je branio demokraciju. Plandemije, ludi ratovi, CO2 ludost, zeleni prijelaz, wokerstvo (kulturni rat), šta sve će izmisliti, da ubijaju milijone ljudi, uzimaju imovinu i prava. Ostaje, da se sakrivamo u privatnim svijetovima i otocima i da se nadamo, da nam ne pozvone na vrata. Ali ne zavarivajte se, zvoniti će na sve više vrata i odvoditi ljude. U zatvore, u logore, možda i pred streljački vod. To ide sve progresivno i prvo dvoje je več u toku (logori su bili na nekim mjestima u ime boja za zdravlje). Na "demokratičnom" zapadu te u nekim zemljama zatvore ako napišeš nešto protiv wokerstva. Daleko od toga, da bi želio smrti i nasilja, puno prije toga si naci, fašist i sveživofob. U zapadnim društvima, najtolerantnijim društvima na planetu u svim vremenima nam lijevi luđaci to otkriveno rade.

Bićemo stari i sami i ko nas j.be. Ovdje u ovi temi su oni, koji će za sve imati razloge i opravdanja jer jih imaju več danas. Ko to radi? Multimilijarderski vlasnici Blackrocka, Vanguarda, FED-a kojima su politička kasta, mediji, sudski sistemi, socialne nauke lutke kojima plaćaju sijajne kariere, da uništavaju zapadnu civilizaciju iznutra. Da nam unište meritokraciju u ime povlaštenih manjina koje su naša kulturna elita. Da vladaju u stilu robovlasnika ili fevdalaca ili šta ja znam kakve kombinacije, to mi još nije jasno.

Polupismeni migranti i lgbtq su vaša i moja društvena kulturna elita koju nam trpa ekstremna lijevica (žrtve su ugnjetavanja!), trebaju ekstra državne pare i povlastice. Gledajte, da ćete jim sve dati i dopustiti, da nećete biti "fašisti". Trebaju javnu rijeć i prostor, mi jim moramo šutjeti. Sada u drugim društvima imaju druge naglaske: u SAD trans luđake i crnce ali ne brinite. Vi u Srbiji, Bosni, Hrvatski i mi u Sloveniji žemo dobiti svoje trans luđake i crnce, dovesti će nam jih u ime "ljudskih prava" i "humanizma". To vam garantiram.

U Engleski su desetelječima islamisti silovali stotisuče mladih Engleskinja, praktično dijece. Gdje su sada sve feministkinje EU koje vrište za svaki krulac palac? To nisu f od feministkinja nego feminacistkinje. "Bijele kurve su dobile što su zaslužile", je dosta sigurno ideja "kulturno autonomnih" islamista.

U LA je izgorjelo 7000 kuča, umrlo nekih 20 ljudi i izselili su stotisuče. U ime "čuvanja prirode" i habitata nekog j.benog cvrčka nisu čistili osušene šikare koja gori kao slama. J.beni cvrčak je isto izgorjeo.

quote:

Anarholiberalac sam i individualac sa kombinacijom različitih uvjerenja, jedan onih koji najviše smetamo stadnim ljudima.

Moram priznati da nisam znao puno sta je to anarholiberalizam pre nego sto sam malopre
malo pogledao na guglu.

Kapiram onda odakle tolika sumnjicavost prema svemu i svacemu.

Jel ima negde da je taj tvoj anarholiberalizam dosao na vlast ili bio blizu da dodje?

U vezi pandemije razjasni tu sta ti smetalo
navodno postojanje iste, lock downi, vakcine?
Kako se trebalo postupati u situaciji koja je iskrsla?

Kad je vec bal reci nam malo kako gledas na slovenacku politicku scenu? budala do budale ili ipak ima nekih koje cenis?

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/01/2025 : 19:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Opet izbori, Rusija, Amerika, politika, Trump i ostalo? I to uvek ovih 2-3 istih? Gori ste od proliva koji ne prolazi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 12/01/2025 : 19:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nemoj da me je neko pitao zašto sam zaključao topic.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2406 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 12/01/2025 : 20:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Mozda i bolje.. jer neki izgleda ne mogu bez sirenja propagande.

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1532 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 12/01/2025 : 20:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Moram priznati da nisam znao puno sta je to anarholiberalizam pre nego sto sam malopre
malo pogledao na guglu.

Kapiram onda odakle tolika sumnjicavost prema svemu i svacemu.

Jel ima negde da je taj tvoj anarholiberalizam dosao na vlast ili bio blizu da dodje?

U vezi pandemije razjasni tu sta ti smetalo
navodno postojanje iste, lock downi, vakcine?
Kako se trebalo postupati u situaciji koja je iskrsla?

Kad je vec bal reci nam malo kako gledas na slovenacku politicku scenu? budala do budale ili ipak ima nekih koje cenis?

Kada imaš cijeli proces kao što je bila plandemija, onda ne možeš znati večine pojedinosti. O večini tehnikalija nemaš pojma, jednom viru protivrijeći drugi, znači, da se osloniš na najlošiju kariku lanca događaja i informacija, koji je očito slagan. Ako toga ima više, onda znači, da je cijeli lanac pukao.

Recimo 11.9.2001. Gledao sam više filmova, gdje su sasvim uvjerljivo pokazali, da je tornjeve srušila kontrolirana eksplozija. Ali nemam pojma o kemiji, miniranju, temperaturama vatre, tako, da sam ostao neutralan u tom vidu. Ali dve tačke su bile sasvim nemoguče:
-da se je treći toranj srušio tek tako
-da se je jumbo jet zabio u stijenu Pentagona visoku tek par spratova kroz sve kablove i prepreke

Iz toga sam izvadio, da je bilo sve namješteno, jer te dve karike lanca nisu bile moguče.

Kod plandemije sam prikupljao informacije sa svih strana. Gledao sam filmove stručnjaka medicine, kemije, biologije, oni su bili najbitniji. Svi su imali primjedbe na neki loši deo sve naracije, recimo bio je hrvatski biokemičar koji nije bio protiv vakciniranja ali je tvrdio, da normalno, da vakcine mogu mjenjati DNK iako je bila zvanična priča drukčija.

-WHO je menjao definiciju, šta je boljest. Odjednom boljesnici nisu bili ljudi sa simptomima nego ljudi sa infekcijom, koja se je detektirala sa netačnim testovima. Ljudi sa simptomima je bilo premalo za pandemiju.

-WHO je menjao definiciju vakcine. Vakcina nije više bio sastojak koje vakciniranoga učini imunog na boljest nego sastojak, koji POMAŽE protiv boljesti. Pomaže i molitva.

-Fanatične deklamacije, da treba WHO slušati doslovce iako su doktori na terenu pričali svoja iskustva koja su bila drukčija: recimo da Hidroklorokin i Ivermectin pomažu protiv ranih simptoma. Ti doktori su bili iz svih mogučih zemalja. Nauka nije diktat i dogma ako je nauka.

-dugogodišnja poznanica medicinska sestra iz Kliničnog centra u Ljubljani, koja je rekla, da jih najmanje pola u sistemu nije vakciniranih, da njena familija isto nije (ona, muž i troje djece) i da će jih većina otiči iz sistema ako jih prisile u vakciniranje. Da jim prijete, da šute, za šutnju jim plačaju dodatke (nije imala veze sa covidom, radila je negdje drugdje ali je kao svi dobila 300 EUR bonusa za nerad jer su bili uglavnom kod kuće, doktori su dobili više bonuse)

Bilo je toga još ali se sad ne sječam.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 12/01/2025 21:11:09
Go to Top of Page
Page: of 237 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000