forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Putinov čovjek.

Imaš fetiš na diktatore, voliš da te guze!

Ma milanče je klasični primjer uhljeba(ukruvka. Što je taj u životu radio a da nije uhljebnički posao. Ima 58 godina, znači kad mu završi mandat biti će nezaposleni ukruvak od 63 godine. Baš me zanima gdje će se uguzati nakon posla dvorske lude.

Šta kaže Zelenski, hoćemo li na Krim ove godine?

Me brini se ti oslobodit ćemo ga.
A što kaže tvoj drug putler, nikako da istjera Ukrajince iz Kurska.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1548 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 14/01/2025 : 14:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 14/01/2025 14:42:16
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=CEDMbF-F4lo

Edited by - Kruger on 14/01/2025 14:35:16
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Macon pogledaj ovaj video. Ono što ti cijelo vrijeme govorim a kažu to i sami rusi.

Što je najgore to nije u okvirima statističke pogreške. rusi jednostavno mrze Ukrajince ne mogu ih smisliti, najradije bi ih istrijebili. Kako u videu pojedinci zagovaraj a ostali podržavaju.

Ni meni nije jasna ta genetska ruska mržnja.

Edited by - Kruger on 14/01/2025 14:48:20
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12750 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/01/2025 : 14:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Putinov čovjek.

Ma milanče je klasični primjer uhljeba(ukruvka. Što je taj u životu radio a da nije uhljebnički posao. Ima 58 godina, znači kad mu završi mandat biti će nezaposleni ukruvak od 63 godine. Baš me zanima gdje će se uguzati nakon posla dvorske lude.

Šta kaže Zelenski, hoćemo li na Krim ove godine?

Me brini se ti oslobodit ćemo ga.
A što kaže tvoj drug putler, nikako da istjera Ukrajince iz Kurska.

Pa on ih i ne tjera. Krugeru ti ne kužiš ništa.

Rusi ih ne moraju ganjat po cijeloj Ukrajini, sami im dolaze gdje oni želi.

Cilj je jasno izrečen na početku akcije: denacifikacija i demilitarizacija ovoga trenutnog ukrajinskog vodstva. Ne naroda.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Cilj je jasno izrečen na početku akcije: denacifikacija i demilitarizacija ovoga trenutnog ukrajinskog vodstva. Ne naroda.

Ne pratiš dobro. putler je čak odredio datum kad će ih istjerati, pa doveo sj korejce i ništa.
Što je najgore za ruse taj upad je bio od jurišnih brigada koje nisu za utvrđivanje nego im je funkcija napadačka, pa i takve ukrajinske brigade rusi ne mogu istjerati.
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1548 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 14/01/2025 : 14:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

Macon pogledaj ovaj video. Ono što ti cijelo vrijeme govorim a kažu to i sami rusi.

Znam sve to i gledao sam više puta. Luđaci su sve brojniji kada se rat produžava.

Problem je, da može Rusija pop!3diti jer je ne gađaju Ukrajinci nego Britanci i Amerikanci sa pomoču satelita. Ako dođe do nekog velikog masakra u Rusiji, Rusi mogu odgovoriti po NATO bazi ili bazama i onda čemo imati Mad Max variantu.

Njihov rat nije moja stvar ali Rusija može utjecati na Europu i to je sve što me brine. Inače može biti Rostov u Ukrajini ili Harkov u Rusiji, svejedno mi je.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1548 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 14/01/2025 : 14:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

quote:

Ne pratiš dobro. putler je čak odredio datum kad će ih istjerati, pa doveo sj korejce i ništa.
Što je najgore za ruse taj upad je bio od jurišnih brigada koje nisu za utvrđivanje nego im je funkcija napadačka, pa i takve ukrajinske brigade rusi ne mogu istjerati.

To su sve sredili Britanci i Amerikanci, sami su se hvalili, da pomoću satelita navigiraju Ukrajince i više tisuča "stranih dobrovoljaca" u njihovim redovima.

Korejci su došli trenirati jer traže ratno iskustvo. Tvoj ništa je, da su Rusi povratili pola teritorije kod Kurska. A šta je sa Toretskom, Chasiv Yarom, Pokrovskom? Padaju jedan za drugim, sporo ali sigurno.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

quote:

Znam sve to i gledao sam više puta. Luđaci su sve brojniji kada se rat produžava.

Problem je, da može Rusija pop!3diti jer je ne gađaju Ukrajinci nego Britanci i Amerikanci sa pomoču satelita. Ako dođe do nekog velikog masakra u Rusiji, Rusi mogu odgovoriti po NATO bazi ili bazama i onda čemo imati Mad Max variantu.

Njihov rat nije moja stvar ali Rusija može utjecati na Europu i to je sve što me brine. Inače može biti Rostov u Ukrajini ili Harkov u Rusiji, svejedno mi je.

Već sam napisao, no što ovi luđaci pričaju narod podržava i zagovara. Nije baš beznačajno. Jedini normalan u ovom videu je onaj deblji pisac. Postoji video gdje on otprilike kaže: putovao sam Ukrajinom, sretao sam Ruse, iznenadio sam se što su ukrajinski Rusi veliki ukrajinski domoljubi.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5323 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/01/2025 : 14:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

quote:

Putinov čovjek.

Ako ne ništa, barem već dugo vremena zajebava ove kriminalce iz kradezea što su godinama na vlasti. Za protivnika je imao ljigavca koji je čisti primjer dugogodišnjeg lopovluka i politike koja vlada, parazita kojem je vlada omogućila da kao i mnogi podobni zarađuje na građanima Hrvatske…ono kada država ljudima koji obole ne da nije omogućila nikakvu zdravstvenu zaštitu, već ju je u velikoj mjeri uskratila, nego čekaj u redu za pregled godinama dok ne umreš ili plati punom kuvertom da te uzmu u obzir za lječenje ili plati ovakvim parazitima poput Primorca koji posjeduju privatne klinike kako bi dobio kakvu takvu zdravstvenu pomoć.
Druga stvar i ona bitnija…cijela, ali baš cijela Hrvatska je glasala za Milanovića i sada se ti krugeru sprdaš i ismijavaš ne znam kakvim pogrdnim nazivima ne samo predsjedniku, nego direktno pljuješ u lice osmorici od deset građana Hrvatske.
Ti si krugeru jedna velika sramota koja ismijavaš većinu….evo ja da sam recimo na tvome mjestu i da nisam zadovoljan izborom predsjednika, nikada ne bih pao na tako niske grane.
Ljudima je bilo dosta ovog čistog primjera komunizma koji je na vlasti od kada je Hrvatske, dosta im je tog jednoumlja i uskraćivanja prava na svoje mišljenje, a o anormnoj količini korupcijama u svim porama vlasti da ne pričamo i dogodilo se to što se dogodilo-Milanović je pobrao 4/5 glasova i zasluženo ostao predsjednik.
Što se tiče mene, on je svoju penziju pošteno zaradio.

Koliko ti krugeru imaš godina i što si ti korisno u životu napravo? …ja nešto mislim da si cijeli svoj život u penziji, kljucaš i zajebavaš svakodnevno po forumima ako nisi u kaznina na istima, a posao predsjednika nazivaš uhljebničkim

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5323 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/01/2025 : 14:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Evo…tražio si da netko komentira izbor, a ja odmah odkomentirao i tvoje komentare😁
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 14:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Macon

To su sve sredili Britanci i Amerikanci, sami su se hvalili, da pomoću satelita navigiraju Ukrajince i više tisuča "stranih dobrovoljaca" u njihovim redovima.

Korejci su došli trenirati jer traže ratno iskustvo. Tvoj ništa je, da su Rusi povratili pola teritorije kod Kurska. A šta je sa Toretskom, Chasiv Yarom, Pokrovskom? Padaju jedan za drugim, sporo ali sigurno.

sj korejci ginu, O.K. nalaze se u rusiji, ne ulaze u Ukrajinu, ako bi kojim slučajem ušli u Ukrajinu bilo bi sranja.

Što se tiče ruskog napredovanja, u tim gradovima ne ostaje kamen na kamenu što bi se reklo. A tko želi braniti ruševine?. To napredovanje je presporo uz ogromne gubitke.

A što se tiče Kursaka izivku sam napisao, taj prostor Ukrajinci ne utvrđuju jer se tamo bore jurišne jedinice a rusi ih ne mogu istjerati. Žalosno za ruse.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 15:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Ako ne ništa, barem već dugo vremena zajebava ove kriminalce iz kradezea što su godinama na vlasti. Za protivnika je imao ljigavca koji je čisti primjer dugogodišnjeg lopovluka i politike koja vlada, parazita kojem je vlada omogućila da kao i mnogi podobni zarađuje na građanima Hrvatske…ono kada država ljudima koji obole ne da nije omogućila nikakvu zdravstvenu zaštitu, već ju je u velikoj mjeri uskratila, nego čekaj u redu za pregled godinama dok ne umreš ili plati punom kuvertom da te uzmu u obzir za lječenje ili plati ovakvim parazitima poput Primorca koji posjeduju privatne klinike kako bi dobio kakvu takvu zdravstvenu pomoć.
Druga stvar i ona bitnija…cijela, ali baš cijela Hrvatska je glasala za Milanovića i sada se ti krugeru sprdaš i ismijavaš ne znam kakvim pogrdnim nazivima ne samo predsjedniku, nego direktno pljuješ u lice osmorici od deset građana Hrvatske.
Ti si krugeru jedna velika sramota koja ismijavaš većinu….evo ja da sam recimo na tvome mjestu i da nisam zadovoljan izborom predsjednika, nikada ne bih pao na tako niske grane.
Ljudima je bilo dosta ovog čistog primjera komunizma koji je na vlasti od kada je Hrvatske, dosta im je tog jednoumlja i uskraćivanja prava na svoje mišljenje, a o anormnoj količini korupcijama u svim porama vlasti da ne pričamo i dogodilo se to što se dogodilo-Milanović je pobrao 4/5 glasova i zasluženo ostao predsjednik.
Što se tiče mene, on je svoju penziju pošteno zaradio.

Koliko ti krugeru imaš godina i što si ti korisno u životu napravo? …ja nešto mislim da si cijeli svoj život u penziji, kljucaš i zajebavaš svakodnevno po forumima ako nisi u kaznina na istima, a posao predsjednika nazivaš uhljebničkim

Zdravstvo je posebna tema, puno je tu problema.

E vidiš ti si kontradiktoran. Prozivaš primorca za uhljebništvo a milanović ti je O.K. A što je taj milanović korisno uradio u životu? Ništa, O.K funkcija predsjednika je više manje fikus.
A što se tiče uvreda prema tom liku, koliko je taj lik mene uvrijedio lajući na televiziji, što bi trebao biti fin prema tom krkanu. Imam pravo na svoje mišljenje, sviđalo se to nekom ili ne. Kad gledam i slušam milanovića na televiziji imam dojam kako da slušam nekog klošara sa ulice. Što se politike tiče plenky nije ništa bolji od milanovića, čak je i gori s obzorom jer ima veće ovlasti, ako ćemo tako gledati. Ali je barem u medijima kulturan, O.K. vidi mu se ponekad zloba iz očiju, dobro se kontrolira.

Od 8 kandidata za predsjednika samo dvoje bi zadovoljili nekakve kriterije tko može biti predsjednik. Marija i Tomislav.

Ne znam čemu mene spominješ, nikad od tebe ne bi očekivao ovako nizak i jadan udarac.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 14/01/2025 : 15:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Evo…tražio si da netko komentira izbor, a ja odmah odkomentirao i tvoje komentare😁

Sve je to O.K., svatko ima pravo na svoje mišljenje osim petljanje u privatnost forumaša. Nije korektno niti fer. A ja se tebi ne planiram opravdavati bilo čime.

Da su kojim slučajem za predsjednika ili predsjednicu izabrani Marija ili netko tko radi nešto korisno u životu onda funkciju predsjednika ne bi nazvao uhljebništvom. Valjda ovo možeš shvatiti.

Imaš jednu egoističnu ili diktatorsku crtu. Ja kao pljujem po 8morici od 10 glasača. Trebao bih ispasti fin, kulturan i čestitati novoizabranom predsjedniku i ti to očekuješ nasilno, nema i ne može drugačije.
No ja sam odlučio ispasti krkan kao naš drug precenik.

Ljudi se na ovom forumu ismijavaju pa čak i vrijeđaju druge forumaše i ne budu kažnjeni.
A mi raspravljamo o javnoj osobi, ljudi na ovom forumu vrijeđaju ili omalovažavaju neke druge javne osobe i sve pet. A ja ne smijem biti kao netko drugi na ovom forumu.

Edited by - Kruger on 14/01/2025 15:26:41
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5323 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 14/01/2025 : 16:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Gledaj Krugeru…nije stvar jel bi ti trebao nekom na nečemu čestitati ili ne, evo mene politika i te političke rasprave uopće ne zanimaju niti imam ikakvog miljenika među političarima…kad ih je bilo osam u izboru, vidio sam neka videa na youtube sa brzopoteznim pitanjima prema nekima od njih i uvidio da su svi do jednog licemjeri koji izbjegavaju odgovore na direktna pitanja, te kao pravi političari muljaju uokolo…čak se nisam nadao od onog seljaka Bulja da to radi, ali ispali su svi jednaki-pravi političari.
Nego mene standarno smetaju iste stvari kada netko želi napakostiti nekome uvredama…ono rasprava o koroni-protivnici cijepljenja su zaostale debilčine, antivakseri, kretenčine iz kamenog doba bez obzira što je cijepivo na kraju uzelo ogroman danak u ljudskim životima.
Tko je najbolji tenisač svih vremena….Đoković je idiot, zaostao, krkan koji nikada neće biti ni do koljena Federeru i Nadalu bez obzira što na kraju brojke kažu sve, zna se tko je najbolji, ali ne za neke je papčina koji nikada ništa u životu nije ostvario.
Ova dva prva primjera se tebe ne tiču, ali ti si mi naletio na ovom trrećem…
Ti si počeo sa Milanovićem…klaun, uhljeb, seljačina…i takvi upisi od tebe neće stati vjerovatno ni u sljedećih pet godina, ali takve tvoje frustracije i uvrede se meni ne čitaju na svakodnevnoj bazi ovdje na forumu i neda mi se naljetati na takve upise…ono popij žuju ispred trgovine i izbaci to iz sebe sa svojim istomišljenicima.
To kada netko krene razvlačiti uvrede po cijelom forumu je trovanje atmosfere i to jednostavno ne podnosim i ako sam bio grub prema tebi, oprosti bilo je namjerno;)

Edited by - Oki on 14/01/2025 16:09:21
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10288 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/01/2025 : 16:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Ne spavan noćima zbog izbora Zorančeta za predsjednika.
Da ste izabrali Dragančeta za 5 godina bi Švicarci u nas vozili Glovo i Wolt, ovako nan ostaju Zorančetovi Nepalci.
Kuku nama jadnima kako ćemo sad?

E da, Zoran i Dragan?
Hrvati?
Nemamo nekog Zvonimira, Bornu ili Hrvoja???
To sve onaj pičkousti režira priko Moskve i Pjonganga, a vi se bavite pizdarijama.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 14/01/2025 16:46:14
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10288 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/01/2025 : 17:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Evo baš se mislin šta bi bilo dobro da dica naruče McDonalds, kad eto ti za po ure lagano manhuhter na bicikli.
Prokleti hrvatski narode sve si usra...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25547 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/01/2025 : 17:29:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Nemoj da me je neko pitao zašto sam zaključao topic.

I ako me pita, dobiće ban. Pozdrav svima.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000