Ako je ovo izvorni esseGesse Blek, trebale su i naslovnice biti originalne koje je crtao Giovanni Sinchetto, a koje su bile najlepše u LMS-u. Dajte bar naslovnicu A i B pa da možemo da biramo. Skoro je izašlo italijansko izdanje u boji sa originalnim naslovnicama. Ciljna grupa smo mi stariji i verujem da velika većina deli moje mišljenje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ne bih ja tu ništa dodavao, samo pojačao Magičnog, Natana, Juliju i Nika i bio selektivniji da idu što bolje priče, bez obzira da li su objavljivane ili ne. Ako se ne varam i originalni LMS je imao 4 core junaka, mislim da se prevelikim brojem junaka/serijala se razvodnjava edicija.
Ne bih ja tu ništa dodavao, samo pojačao Magičnog, Natana, Juliju i Nika i bio selektivniji da idu što bolje priče, bez obzira da li su objavljivane ili ne. Ako se ne varam i originalni LMS je imao 4 core junaka, mislim da se prevelikim brojem junaka/serijala se razvodnjava edicija.
Mada ja sam iz Golkondine najave "spremamo nešto zanimljivo vezano za vaš i naš omiljeni 𝗟𝗠𝗦" stekao utisak da se radi o LMSu, a Traper se vodi kao Vanredno izdanje LMSa. Ali, nisu ni oni bili preterano određeni, tako da se onda nadam da i jeste neko vanredno izdanje u pitanju.
Nik Rajder u Alan Fordu 1440 dinara. Libellus trobroj crno-beli nema ispod 3200..
A ima neko vrijeme da sam u HR uzeo onaj LEGS specijal i platio ga nemalih 19€ ako se dobro sjećam, u to vrijeme LL NN istog broja stranica je bio 27€. Po meni pre-opaka cijena za kiosk izdanje od 300 strana. I za tu razliku biram LL...samo Legs iliti Priče 12 nema kod LL, pa sam bio ''prisiljen''.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Nik Rajder u Alan Fordu 1440 dinara. Libellus trobroj crno-beli nema ispod 3200..
A ima neko vrijeme da sam u HR uzeo onaj LEGS specijal i platio ga nemalih 19€ ako se dobro sjećam, u to vrijeme LL NN istog broja stranica je bio 27€. Po meni pre-opaka cijena za kiosk izdanje od 300 strana. I za tu razliku biram LL...samo Legs iliti Priče 12 nema kod LL, pa sam bio ''prisiljen''.
a da je kiosk izdanje vidi se samo po koricama...samo tvrde korice izdanja Libellusa prave eminentnijima od ovih Golkonde.. ako vam to toliko znaći..uživajte. Uzimam i Libellu ali da su Golkondina izdanja manje vredna jer nisu u kartonu-tu se ne slažem! a da je Golkonda skuplja u Hr,naravno.. da je...pitanje koliko je Libellus u Alan Fordu...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ne znam stvarno, danas bas pogledao cene u AF. Ja przim Libellus Teksa, Dragonera, MN-a, AF i jos ponesto. Tako da znam sta me dere :)
Nisu samo korice, prošiveni uvez protiv lijepljenog. Mojne banalizirati kako ti paše. Ali da, ja pišem iz perspektive HR kupca i po meni je ova cijena pretjer. Max nekih 12-13€ za ovako nešto. Mislim da su i Ludens/S-A kiosk debeljuce jeftinije.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Nisu samo korice, prošiveni uvez protiv lijepljenog. Mojne banalizirati kako ti paše. Ali da, ja pišem iz perspektive HR kupca i po meni je ova cijena pretjer. Max nekih 12-13€ za ovako nešto. Mislim da su i Ludens/S-A kiosk debeljuce jeftinije.
Najbitniji je tiraž, a tiraž od 300-500 koliko imaju izdanja golconde i Koloseuma se ne mogu mjeriti sa kiosk izdanjem Ludensa koji imaju barem 2000 komada tiraž.
isto kao cijena Libellus izdanja!