forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 PEZ
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

leKrava
New Member

271 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 20/12/2024 : 14:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
sad vidim da sam zaboravija staviti link na koji9 se referiram na pocetku prijasnjeg posta

https://www.actionfigure411.com/masters-of-the-universe/origins-checklist.php
evo tu mos vidit detaljne informacije
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 20/12/2024 : 15:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leKrava

sad vidim da sam zaboravija staviti link na koji9 se referiram na pocetku prijasnjeg posta

https://www.actionfigure411.com/masters-of-the-universe/origins-checklist.php
evo tu mos vidit detaljne informacije

uff pa ovo je sjajno!!!! TOP SHIT!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 02/01/2025 : 18:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
dugo se nisam ovako nasmijao:

-na facebooku mi javi jedan čovjek iz Srbije da zna nekoga tko prodava Pez Vučka sa crvenom kacigom, pokaže mi fotografiju tog Vučka, jako jadno očuvan, još ima posušenog blata po njemu, ono kao da ga netko nagazio, pokupio i slikao samo takvog prljavog. Onda mi da kontakt od tog drugog čovjeka (neki stari čiča iz Srbije) i traži 2200 eura, HAHAHAHA!!!!!!!!!!!
A čovjek skuplja neke stare boce po buvljaku, i neke stare dokumente i slično,...ono stvari koje na buvljaku prodavaju po par eura i sada vjerovatno misli da je pogodio na JACKPOTU kada ima ovog Vučka, ccccc, tužno a istinito.
I onda mi pokaže prepisku sa nekim "kolekcionarom iz Njemačke" koji mu je za tog istog Vučka nudio 200 eura a od mene traži 11 puta više i želi me ubediti kako se radi o rijedkom primjerku, hehehe
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/01/2025 : 12:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
danas na TV Slovenija 1 program u 20.00 sati dokumentarna serija o Olimpijskim igrama u Sarajevu, jedva čekam!!!!!! Imam visoka očekivanja. Danas če biti prvi dio (ne znam koliko ima djelova), nadam se da što više i to če vjerovatno iči svaki petak. Ima slika u tv sporedu gdje je neki napuhani Vučko visoki barem 10 metara a uokolo navijači!!!!!

VUČKO, VUČKO, VUČKO!!!!!!! Vučko is in da house bitches!!!!!

Edited by - 1Euro on 03/01/2025 13:09:13
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 04/01/2025 : 00:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
sutra u 20.00 sati drugi dio tog dokumentarca
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/01/2025 : 00:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kasno je i nemam vremena objašnjavati, objasnit ču drugi put, kada budem imao više vremena, možda ču trebati i neki savjet ili prijedlog ali za sada mogu reči da se radi o največem PEZ biznisu IKADA!!!! IKADA!!!!! Naravno premašuje moj budžet ali več imam nekoliko ideja!!!! IDEMO!!!!!!!Ne predajem se ja tek tako!!!!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6328 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/01/2025 : 08:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Sve za PEZ, PEZ za ništa!!!!!!!!!

Ajmo €uro!

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/01/2025 : 15:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ehhhhhhhh, nije dugo trajalo......

Ukratko. Pronašao sam čovjeka koji je živa legenda u pez svijetu, svi znaju za njega i njegovu kolekciju. On ima u svojoj kolekciji moldove, kalupe, prototipe,..svega i svačega. Pokupovao je po tvornicama, i šta ja znam sve kako je on to dobio, no važno je da ima. Ima i največu kolekciju Pez figurica u Europi možda i na svijetu (u Americi ima jedan amerikanac koji možda ima veču kolekciju od njega, ali nema moldove itd,..), ovaj ima i prvi Pez ikada napravljen i šta ja znam šta sve nema. I ja sam več kupio kod njega neke figurice i redovito si dopisivamo i sve to i čovjek me več par puta pozvao da ga posjetim i da pogledam šta sve ima. I kroz razgovor mi je rekao da želi sve prodati, a prodaje sve zajedno, a ne pojedinačno ili po lotovima itd,...nego sve u kosu. A nije mi želio reči koliko svega ima i za koju cijenu prodaje, vješto je to izbjegavao. Ali ionako me pozvao, da ja to vidim osobno, pa bi mi tada rekao vjerovatno. Ja sam ga pitao zašto ne proda npr nekom muzeju ili sam otvori neki muzej ili da proda preko neke aukcijske kuče,...i rekao mi je kako nitko nije zainteresiran. Bilo mi je čudno zašto nitko ne bi bio zainteresiran ali ok (no sada znam zašto nisu bili zainteresirani ha ha ha ). Ja sam mu rekao da ja sigurno nemam dovoljno novca da kupim (tada nisam ni znao cijenu ali znam da je to sve jako skupo) ali sam mu rekao da mogu da pitam npr neki muzej u Sloveniji, pošto je PEZ godinama imao tvornicu i u Sloveniji, nekako je PEZ i dio nas, pa možda da če biti interesa, mogu kontaktirati npr Ministarstvo za kulturu, mogu kontaktirati neke bogate pijedince npr vlasnike Hotela pa da oni tom kolekcijom privuku turiste kod sebe i tako to,....dao sam mu par prijedloga. Moj interes u svemu tome je bio, da ako bi mu pronašao kupca, ja bi se onda sa novim vlasnikom dogovorio i odkupio neke figurice npr Vučkote ili bi tražio da mogu npr odabrati 10 figurica kao nagradu itd,... deset figurica zvuči malo ali on ima npr Pez lav klub figurice koji koštaju po 5000 eura po figurici itd,...i naravno ja sam bio potpuno zainteresiran da ga posjetim, da kontaktiram neke ljude, muzeje, organizacije, Opštinu,...kada mi čovjek danas kaže da su mu kolekciju prije 10 godina ocjenili na MILIJUN DOLARA i da bi to danas ubrajajuči i inflaciju koštalo tamo negdje oko 1,4 milijuna dolara. Naravno odmah mi je postalo jasno da neču nikada pronači LUĐAKA koji če toliko platiti z atu kolekciju, pa sam mu to i napisao tako da eto, ništa od svega toga. Dobro da mi je to sada rekao prije nego sam počeo kontaktirati ljude unaokolo jer bi mi se svi smijali ha ha ha, Možda da mu njegova kolekcija vrijedi i 2 milijuna nema veze, nitko neče platiti toliki novac iako mi je rekao da se prošle godine več sve dogovorio sa nekim amerikancem ali je onda žena tom amerikancu blokirala račun i nije došlo do realizacije (ha ha ha ha ha). Skoro da mi žao čovjeka, cijeli život je skupljao Pez figurice, tražio moldove, kalupe po tvornicama, živio za pez stvorio največu kolekciju ikada koja je na žalost jednostavno preskupa i na kraju če možda prije umrijeti nego če je prodati a netko od njegovih naslednjika če je dobiti badava.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12526 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 15/01/2025 : 15:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
inače danas u 20.15 na HTV 1 bit če neki dokumentarac o starim igračkama!!!! Vidio sam reklamu po tv i prikazali su npr Disney figurice koje je radila Biserka iz Zagreba itd,....po mom mišljenju če biti super dokumentarac, vrijedi pogledati!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000