Zar si stvarno toliki teletabis da ne znas ni u google ukucati instagram novak djokovic zvanicni nalog pa da provjeris prije nego nekoga optuzis za nesto
ja koji nemam ni jednu mrezu znam iz novina da je njegov nalog nesto djokernole...
sad cu iz zabave da otvorim nalog sasasaviczrenjanin i da lajkam sve i jednu objavu crvene zvezde pa ti dokazi da nisi to ti
gledao danas djokovica i nije mi izjeo zivce, stabilno ali kako ce biti u nastavku videcemo :)
izgleda sam toliko detaljno gledao da ovo nisam ni opazio
"Imao je Novak određene zdravstvene probleme koji su krenuli u drugom delu prvog seta. Na startu drugog je tražio pomoć lekara, a uspeo je da zadrži visok nivo igre od prvog do poslednjeg poena."
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Edited by - matori paraliticar on 17/01/2025 13:43:27
gledao danas djokovica i nije mi izjeo zivce, stabilno ali kako ce biti u nastavku videcemo :)
izgleda sam toliko detaljno gledao da ovo nisam ni opazio
"Imao je Novak određene zdravstvene probleme koji su krenuli u drugom delu prvog seta. Na startu drugog je tražio pomoć lekara, a uspeo je da zadrži visok nivo igre od prvog do poslednjeg poena."
I tako ja postadoh simpatizer Noleta. Nikad nije kasno.