forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 164

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/12/2024 : 20:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Kakav je film o Draženu?

Biće kod nas u kinu, pa bih možda otišao da pogledam.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 01/12/2024 20:27:46
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14073 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/12/2024 : 20:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Kakav je film o Draženu?

Biće kod nas u kinu, pa bih možda otišao da pogledam.

Pogledao. Izgubljeno vrijeme. Na trenutke mi bilo neugodno koliko su neke stvari promašene. Na silu napravljene, bezveze.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/12/2024 : 08:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
🤔

Možda pogledam. Razmisliću.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4821 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/12/2024 : 09:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Paris.

Prvo sam mislio sere ih opasno.
Posle divljaci samo pucaju bez razmisljanja.

Gledam juce Oly Paris.

Ipak oni igraju svoje.
Svi bi na malu razliku kupovali vreme. Ovi ljudi ne jebu zivu silu. Cim se otvori milimetar oni bum bum bum.

Ajd da vidimo sta ce dalje da bude.

sangue navajo
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11604 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/12/2024 : 19:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Verovatno ništa, ali sa jesu debelo iznenađenje, jesu.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4821 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/12/2024 : 06:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Dusko effect.

Virtus u ludoj zavrsnici dobi Baskoniju.

sangue navajo
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31358 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/12/2024 : 09:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Smijeha :-)

https://www.index.hr/sport/clanak/kosarkaski-portal-odabrao-15-najboljih-europljana-ikada-evo-gdje-su-petrovic-i-kukoc/2627134.aspx?index_ref=clanak_izdvojeno_d_sport

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10328 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 03/01/2025 : 15:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Dokuentarac o Toniju Kukoču "Magična sedmica" javno dostupan.
Jako loš dokuentarac. Nedostojan Tonijeve karijere.
https://www.nba.com/watch/video/the-magical-seven-toni-kukoc?cid=NBA%3AVideo%3AOwnedSocial%3AGeneral%3AGeneral%3AApp+Download%3AApp+Acquisition%3AContent+Consumption%3At-cont%3Asocial%3Asocial%3Aappdownload%3AVideo&ko_click_id=ko_p8lmbuk4i8b1tyfzu&fbclid=IwY2xjawHks7NleHRuA2FlbQIxMQABHSUyb3AIUNWQBpqXntp6Y9UhtvnmEdCj9nVGWn45-SAxF4aO7mMgiiGISQ_aem_fwk34_EedhPCp-vdZba6XA

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13254 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 03/01/2025 : 16:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Kupili prošli tjedan NBA 2K25, igram za All-time Bullse, čovječe kako zabijam trice s Tonijem, u jednoj tekmi u kratkom vremenu 7 od 9 uslo, a i u jednoj ostalo 2 sek. do kraja i trebala mi trica za pobjedu i uvedem Tonija i zabijem (sjetio se onih 1.8 sek kad je u stvarnom zivotu tako izvlacio ekipu). Sin nasuprot mene inace u drugoj ekipi za all star 2010s (nema pustanja ni s moje, ni s njegove strane), obožava Curryja i uvijek njega forsira kod trica, strašan je :)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11604 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/01/2025 : 18:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kako je onda urađen Stiv Ker?
Za Rodmana da ne pitam. :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16475 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/01/2025 : 19:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

https://www.nba.com/watch/video/the-magical-seven-toni-kukoc?cid=NBA%3AVideo%3AOwnedSocial%3AGeneral%3AGeneral%3AApp+Download%3AApp+Acquisition%3AContent+Consumption%3At-cont%3Asocial%3Asocial%3Aappdownload%3AVideo&ko_click_id=ko_p8lmbuk4i8b1tyfzu&fbclid=IwY2xjawHks7NleHRuA2FlbQIxMQABHSUyb3AIUNWQBpqXntp6Y9UhtvnmEdCj9nVGWn45-SAxF4aO7mMgiiGISQ_aem_fwk34_EedhPCp-vdZba6XA

Pogledao sam ga pre dve nedelje. I ja sam razočaran. Plitko, bez harizme i emocije odrađeno. Novinar ga uhodio po svetu i saletao, grabio pp par minuta da ga nešto pita... Baš bezveze
Davno sam gledao jedan doku o njemu, čini mi se Hr novinar, išao kod njega doma, provodio dane sa njim... Super...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10328 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/01/2025 : 09:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Pogledao sam ga pre dve nedelje. I ja sam razočaran. Plitko, bez harizme i emocije odrađeno. Novinar ga uhodio po svetu i saletao, grabio pp par minuta da ga nešto pita... Baš bezveze
Davno sam gledao jedan doku o njemu, čini mi se Hr novinar, išao kod njega doma, provodio dane sa njim... Super...

Upravo tako.
I teški amaterizam.
Iako i ka igrač nije volija bit u fokusu jebiga, kad se radi film o Toniju onda Toni mora bit u fokusu, a ne da 15-20 minuta filma ode na priče o uspjesima reprezentacije i Kluba. Niti se ne spominje kako je Toni odigra te utakmice koje su donile trofeje, ne daju se ni nekakve osnovcne brojke, a sve ih je odigra na način da je bija najbolji na terenu. Od svih brojki koje se spominju većina ih je krivo. Kukoč nije u prvon finalu protiv Maccabija šutira slobodna bacanja 0/6 nego 0/5.
Tri Tonijeve vezane trice kojima je okrenija to isto finale postoje samo u glavi Željka Jerkova.
Od pikanterija i zanimljivosti za koje do sad "nismo čuli" doznali smo da je Zdovc napustija reprezentaciju, da je Divac ima incident sa zastavon, i još takvih nikad do sad otkrivenih stvari koje sa Kukočen imaju neznan kakve veze.
Ja neznan ko je ovo slaga i montira, ali evropski dio karijere je napravljen na način da prvo prati klupsku karijeru do NBA, pa se vrati par godina unatrag pa se priča o reprezentativnoj karijeri do NBA. Izrazito glupo i loše.
Na početku dokumentarca Kukoč na parketu male dvorane priča o atmosferi u maloj dvorani, i onda umisto da slika prati priču pa dok ovaj priča o atmosferi u maloj dvorani gledaš neku snimku iz male dvorane jok, gledaš neku snimku iz velike dvorane.
Pričaju o utakmicama na F4 sa Barcelonon, a dok to pričaju ne gledaš snimku neke od te tri utakmice, nego utakmicu iz grupne faze Eurolige 88/89.
Teški, ali baš teški amaterizam i sramota.
Bez ikakvog pretjerivanja i lažne skromnosti tvrdin da bi moj film, a o filmu neznan ništa, samo na osnovu poznavanja materije bija nemjerljivo bolji.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 05/01/2025 10:55:28
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31358 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 09/01/2025 : 20:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatskog-dragulja-usporedjuju-s-drazenom-i-doncicem-spanjolci-mu-nude-drzavljanstvo/2631225.aspx?index_ref=naslovnica_sport_najnovije_d

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14073 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/01/2025 : 11:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
https://www.jutarnji.hr/sn/kosarka/kosarka-mix/preminuo-jedan-od-najboljih-jugoslavenskih-kosarkasa-svih-vremena-otisao-je-veliki-praja-15546333?cx_linkref=jl_home_najnovije

Počivao u miru
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31358 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/01/2025 : 12:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Počivao u miru

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40529 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2025 : 15:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Prva prava i mozda najveca igracina Partizana! Umro na dan kada je u utakmici Venecija - Virtus strpao 70 poena. Veliki Praja :(

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2867 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 25/01/2025 : 17:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Počivao u miru.
Uvijek sam ga smatrao jednim od 5 najboljih igrača u Jugoslaviji.

Saučešće i navijačima Partizana, izgubili ste najvećeg igrača.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4863 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/01/2025 : 21:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ode Dalipagić :(
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4821 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 25/01/2025 : 21:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Tri Evropska, jedno svetsko i Olimpijada.

Bog da mu dusu prosti.
Veliki igrac.

sangue navajo
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11604 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/01/2025 : 01:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ikona.
Počivao u miru.

Go to Top of Page
Page: of 164 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000