forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Rekordi Aukcija!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 78

ZoranC
Senior Member

Germany
1929 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 26/01/2025 : 19:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grzi

Jos 3 sata, hoce li ovo ici do troznamenkaste cifre?
https://www.stripovi.com/aukcije/frano-petrusa-papak/21757584/

Frano je sigurno ponosan :' )

Nekako sam bio siguran da je već išla po 100€ (aukcije co11ector), mada pretraživanje pokazuje suprotno.
Više me čudi da Nikopol i još neke idu po 130-140€. Tko je shvatio kolekcionare...
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1755 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 26/01/2025 : 20:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Cena Papka zavisi od toga koliko ima ljudi koji zele da kompletiraju kolorke u papiru. Jer sken se lako nadje i ko zeli da procita strip moze odmah.

Tragedija (i veliko pitanje zasto) je sto nema reprinta...

Sta da kazem, procitao sam sken, strip je fantastican i rado bih za to zadovoljstvo koje mi je pruzio platio autoru direktno ako mi se javi (to sam rekao i na temi o Papku i na temi o Mostarskim zeljama). Da postoji reprint po normalnoj ceni svakako bih ga kupio.

Edited by - wintermute on 26/01/2025 20:10:41
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17837 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/01/2025 : 22:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
183,00 €

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Grzi
Starting Member

59 Posts

Member since 10/02/2016

Posted - 26/01/2025 : 22:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Grzi a Private Message  Reply with Quote
Maks se nije došao igrati!
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1755 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 26/01/2025 : 22:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
Auuuuuuuuuu!!!!!

Nisam ovo ocekivao!

Moguce je cak da sam i ja malo sa mojim pisanjem o tom stripu digao cenu.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2516 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 27/01/2025 : 00:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Dobar strip, ali ovo je zaista previše.
Mada ako čoveku nedostaje samo Papak za kompletiranje, onda nek ide život...

Carpe diem
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2454 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 27/01/2025 : 12:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Nisam bas neko ko je pratio aukcije duzi period ali zar nije primetan rast cena (nekih?) fibrinih rasprodatih izdanja u zadnje vreme?

Dovoljno je pogledati recimo kako su prosle fibrine novogodisnje aukcije? Dobro nisu bas toliko ekstremne cene ali ipak poprilicno

Ima nekoliko ljudi koji su spremni dobro platiti za neka trazena izdanja.
Cinjenica koje informacije dolaze iz Fibre..
ne smanjuju bas "temperaturu"
("da se ne nadamo nesto previse da ce nesto od kolorka sem svagdanje borbe biti reprintovano, otprilike tako")

Neki od Tanigucijevih i Lepazovih stripova se prodaju za poprilicne cene
zoloski vrt zimi, slatke godine i Čovjek iz tundre (uzimajte Sjajna nebesa dok jos ima vremena da ne bi preplacivali posle na aukcijama)
verovatno ljudi ne gaje nadu da ce biti reprinta ili nemaju strpljenja da cekaju
Isto vazi za par naslova Lepaza

Stav Fibre mogu da razumem, ponekad je tesko oceniti pravu potraznju za reprintom
a 'zanimljivije' je izbaciti nesto novo nego nesto vec izdano

Neki moj utisak je eto da fibrina izdanja polako postaju ono sto jesu zs/lms (ili su bili?)
(doduse neka izdanja fibra verovatno "nikada" nece biti specijalno skupa)

Za one koji razmisljaju o rasprodaji kolekcije pitanje je da li je sada pravo vreme ili ne

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page
Page: of 78  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000