forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Taktovi (moj blog o muzici)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/12/2024 : 12:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Mimo pisanja o stripovima, jako volim pisati i razglabati o muzici općenito... Tako da umjesto da konstantno ljude i poznanike davim uživo, prije par mjeseci sam pokrenuo blog. Većinom se priča o metalu, no tu i tamo se okrenem i na druge glazbene pravce. Ne znam koliko će vam biti zanimljivo, al ako vam treba nešto za ubiti 10ak minuta vremena uz kavu, slobodno bacite oko.

Novi tekstovi idu svake nedjelje ujutro.

https://taktovi.blogspot.com/

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Deers
Advanced Member

Croatia
9455 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 27/01/2025 : 13:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Mene ti metal skoro nikoliko ne zanima ali kad čovjek piše o nečemu što voli to zna biti zanimljivo, pogotovo kad taj entuzijazam uspije prenijeti na čitatelja. Tako da ti redovito čitam blog, tekstovi su ti dobro i taman dugački da ih pročitam u pauzi uz kavu.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/01/2025 : 00:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti, lijepo je to čuti

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 28/01/2025 00:50:45
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
625 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 28/01/2025 : 07:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Pakaaa vrati se forumu, ako ništa bar svojim temama na američkom podforumu
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/01/2025 : 13:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DK24

Pakaaa vrati se forumu, ako ništa bar svojim temama na američkom podforumu

Ne bi imao čime pridonijeti, ako ćemo iskreno.

Trenutno proživljavam možda i najveći burnout što se tiče stripova koji sam ikad imao. Još od one recenzije Texas Kida iz 8. miseca nisam pročitao nijedan strip, čak sam i Tezukinog Feniksa (strip koji sam godinama jedva čekao na hrvatskom jeziku) pročitao cca 30ak strana i shvatio da mi ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, tako da sam ga ostavio po strani za neke "bolje dane". Kad sam posljednji put kupio nešto, niti ne pamtim...

Nikako da se sjetim otići produžiti članstvo u knjižnici pa bar tamo da uzmem Fibru ili dvije. Više iskreno ni ne znam šta izlazi... Markos će uvijek imati same pohvale i poštovanje od mene za rad s Fibrom, no meni osobno je Fibrin katalog otišlo previše u širinu i ne mogu se "boriti" s tim. Shvatio sam da vodim mrtvu trku s naslovima, rasprodajama, količinom materijala, itd itd... Na kraju me štufalo izgleda, stvorilo je kontraefekt i moram priznati da sam izgubio interes. 100 naslova godišnje? Nemam nažalost elana niti provjeriti 100 previewova u godini, kamoli šta više od toga.
Čini mi se da nikad nije bilo teže iskopati nešto što kvalitetom iskače iz mediokriteta. Jednostavno je previše toga, a ja nemam toliko novaca da naslijepo kupujem stvari za koje ne znam oće mi se svidjeti. Mimo Fibre u ovih par izdavača uopće više nemam povjerenja da će ikad završiti serijale koje su započeli, a ja ko glupan kupujem prve brojeve... Second hand situacija je horor, pa na aukcijama se ništa ne može prodati po nekoj iole prihvatljivoj cijeni, dođe mi da sve ovo višaka šta imam poklonim ili bacim u smeće.

Što se foruma tiče, ne mogu... Imam osjećaj kao da sam se u potpunosti zasitio nekih individua koji su često najglasniji tu na forumu i koji godinama svojim egotripovima guše bilo kakav suvisli oblik komunikacije. Prije bi možda ulazio u rasprave i konflikte, sad već neko vrijeme imam osjećaj da nemam volje za to sve, da mogu vrijeme iskoristit na bolji način. Live and let live. Otvorim forum tu i tamo, malo bacim oko na 2-3 teme koje mi se čine još uvijek zanimljive, ali to je to nažalost.

Idem na koncerte okolo i zabavljam se, čitam knjige koje sam godinama htio pročitati, gledam filmove sa ženom i lijepo mi je. Trudim se putovati tu i tamo koliko možemo financijski i vremenski, proveli smo vrhunskih 10 dana u Japanu nedavno i bilo mi je najbolje ikad.

O stripovima nažalost više skoro pa i ne razmišljam.
Ali bit će to u redu, ljubav je to, vratit će se prije ili kasnije

Edited by - Paka01 on 28/01/2025 13:35:54
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000