Ukratko, Section 31 film je vec snimljen i sad je u postprodukciji, mozda bude i nastavak, radi se Starfleet Academy, snima se treca sezona SNW, Lower Decks i Prodigy idu dalje, a namjerava se nekako zavrsiti i Kelvin Universe te jos jedan kino-film. Osim suhih podataka, dobar clanak.
Section 31 je teski trash i papazjanija, los po svim definicijama losega, iako se mora priznati da ima povremenog stanovitog sarma. Scenarij je grozan, ali bas grozan, probali su valjda napraviti nekakav Suicide Squad, i mozda bi film funkcionirao bolje da uopce nije smjesten u Star Trek Universe. Zavrsetak teasa nekakav nastavak, ali majko mila. Ako trebam dati ocjenu, onda je poklonjenih 3/10. Ovo je definitivno samo dno fransize.
Section 31 je teski trash i papazjanija, los po svim definicijama losega, iako se mora priznati da ima povremenog stanovitog sarma. Scenarij je grozan, ali bas grozan, probali su valjda napraviti nekakav Suicide Squad, i mozda bi film funkcionirao bolje da uopce nije smjesten u Star Trek Universe. Zavrsetak teasa nekakav nastavak, ali majko mila. Ako trebam dati ocjenu, onda je poklonjenih 3/10. Ovo je definitivno samo dno fransize.
Nadam se da ću za vikend uhvatiti vremena pogledati. Jedva čekam!
Ne znam jel bilo rijeci o ovome na forumu. Rijec je o fan filmu za koji su blagoslov dali glumci (oni zivi) a i potomci. Oprostajna scena koju nikad nismo dobili izmedju Kirka i Spocka.
Morat ćeš mi objasniti taj povremeni stanoviti šarm.
Ja velikodušno poklanjam 2/10. I to samo zato je mi je teško dati 1 nečemu što ima Star Trek u nazivu. Ne pamtim kad sam pogledao veću glupost.