Author |
Topic |
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31409 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/01/2025 : 13:47:08
|
Da, ali koliko sam skužiorecimo Liverpool može izvući pobjednika Brest-PSG ili pobjednika Monaco-Benfica. Pobjednik City-Real, Atletico ili Bayer, itd. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13276 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 31/01/2025 : 13:53:08
|
quote: Originally posted by naker
I kako vam se sviđa ova novi format koji je uveden ove sezone? Iskreno mislim da nikada manje utakmica Lige šampiona nisam pogledao negoli ove sezone. Previše timova, timova koji realno ne zaslužuju da igraju najjače takmičenje, razvodnio mi se kvalitet kako se dobilo na kvantitetu. Više utakmica, više love, nekako se uvek sve svede na to.
Meni se novi format stvarno zasad sviđa, mislim da je donijelo još više uzbuđenja i neizvjesnosti (pogotovo sad pred sami kraj). U starom sustavu si skoro većinom već nakon 3-4 kola znao tko prolazi (tko je vjerojatno siguran), tko ispada, a ovdje si do zadnjeg trenutka imao borbu za svaki bod, pogotovo za top 8 (ali i za taj playoff 9-24).
Meni je u srijedu navečer bilo jako uzbudljivo gledati istovremeno oba multiprijenosa, ne sjećam se kad sam osjećao toliku navalu adrenalinu i uzbuđenja, još kad su svako malo prikazivali onu live tablicu pa kako se ona svako malo mijenjala. Klubovi poput Bresta, Sportinga ili Bruggea bi u starom formatu vjerojatno ispali kao treći u grupi i završili u euroligi, a oni danas imaju šansu za dalje, u nokaut utakmicama gdje uvijek mogu priredit iznenađenje. Drago mi je što nemamo više onoga kao u starom formatu da 3. na tablici bude nagrađen da nastavi natjecanje u euroligi, super da toga više nema. Moglo se lako dogoditi na kraju da City ispadne, Dinamo prođe, PSG je visio do pred kraj skoro.. ne znam, meni je ovo sveukupno dosta dobro, čak i današnji ždrijeb je donio nešto uzbuđenja (mogli smo lako dobit i Milan-Juve par recimo), a još nam jedan preostaje za manje od mjesec dana :) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13276 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 31/01/2025 : 13:55:34
|
quote: Originally posted by tex2
Da, ali koliko sam skužiorecimo Liverpool može izvući pobjednika Brest-PSG ili pobjednika Monaco-Benfica. Pobjednik City-Real, Atletico ili Bayer, itd.
Tako je Tex, jedan od možda najgorih solucija po Liverpool bi bilo da pored takvog učinka kakav su ostvarili, da dobiju odmah za protivnika PSG-a ;) |
Never leave it in the hands of the judges
|
Edited by - ReemCP on 31/01/2025 13:55:52 |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31409 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/01/2025 : 14:25:21
|
Bila bi najgora svakako, ali PSG je pokazao ove sezone da je itekako ranjiv, optimist sam. Koliko sam shvatio prvi i drugi ne mogu igrati prije finala, pa par Liverpool-Barcelona možemo vidjeti tek u finalu. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6922 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 31/01/2025 : 14:37:17
|
Ne sviđa mi se format, kao ni sve promjene u prethodnih 15-20 godina u svim natjecanjima (povećanje reprezentacija za EP i SP, izmišljanje KL). Previše mečeva znači veću mogućnost da favoriti dobiju drugu šansu. Istina da neizvjesnost oko poretka postoji, ali koliko je na kraju uopće bitan, a i relevantan taj plasman od 9. do 24. mjesta kad je ukinut gol u gostima niti je igrao svatko sa svakim?! Ovo sa ždrijebom u kojem ne igra 9. protiv 24. već 9. ili 10. protiv 23. ili 24. glupost izmišljena samo da više ždrijebaju. |
loading...
|
|
|
Topic |
|
|
|