Author |
Topic |
pcoro
Senior Member
Croatia
2329 Posts
Member since 17/01/2006 |
Posted - 08/10/2024 : 12:05:21
|
Super je nacrtan ovaj Batman/Dilan. Baš lijepo, lijepo izgleda. Priča je krš. Recchioni je šupak, piše te likove tako hladno i komercijano Ali nekad, rijetko, ubode i zgodan moment. Sve skupa ima nekog šmeka. Da mi neko pokloni ovu knjigu, listao bi je i gledao i mirisao |
Edited by - pcoro on 08/10/2024 12:05:54 |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1762 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 13/10/2024 : 08:08:18
|
U posljednje vrijeme volim baciti oko na koju Dylanovu priču, pogotovo u hladu uz hladnu pivicu uz plažu... Batmana izbjegavam jer ga se bojim još od malih nogu...
Bez ikakvih očekivanja sam započeo pratiti razvoj spajanja DC-a i Bonellija...
Ostale krosoveriće nisam ni taknuo.
Ovog planiram kupiti! |
Oj, budi svoj! |
Edited by - Bachy on 13/10/2024 08:09:03 |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4434 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 31/01/2025 : 10:26:04
|
Ovdje mi se baš ističe par opakih minusa, a to su zaplet i rasplet. Prvi je čudan i zapravo ga uopće nisam primjetio jer kao da uopće nije integralni dio priče, dok je rasplet eh... dylanovski. Mlak.
Sve nekako funkcionira kao "u prolazu" odnosno na trenutke ispada kao defile likova ali s druge strane je apsurdno da je sve IPAK lako čitljivo. Dio u paklu nekako nepotreban ali paradoksalno mi je to zapravo bio čak i najbolji dio u stripu. Koliko ja volim vidjeti Etrigana to nisu istine, najkultniji lik u DC svijetu definitivno! Dijalozi su superzabavni i baš totalno u stripovskom duhu, ne bih se žalio da Recchioni napiše još koju priču za Betmena. Ima i više od nekoliko kul omaža ilustratorskih klasika a nađe se i par modernih (Hellboy?) što mi je uvijek fora za vidjet/primjetit.
Crtež relativno čist ali meni se baš dosta teško ufurati u takav stil jer mi je nekako premoderan a opet rudimentaran. ne znam, preoštro mi je to sve, ko kamenje pometeno s poda u rudniku. Ali srećom ovdje mi ga je malo spasila neonska paleta boja koje inače također nisam ljubitelj no ovdje mi je pasalo. |
Bok, kako si.
|
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8743 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4434 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 31/01/2025 : 14:53:34
|
Eh da, možda je jednostavnije bilo napisati da mi je dojam nakon čitanja ambivalentan ali eto. Obrati pozornost na dvije ključne riječi u mom postu- "apsurdno" i "paradoksalno". Tu su negdje...
Ako treba ocjena da bude jasnije- ovo je čvrsta 7ica |
Bok, kako si.
|
|
|
Topic |
|