forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 79

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/02/2025 : 07:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

To je "problem" kod ljudi koji slušaju samo jednu vrstu muzike. Sve drugo im je strano i stvarno ne znaju da ocene.

Kakav je tebi Napalm Death i šta misliš o takvoj muzici. Znaš li uopće u koji žanr ND spada?
Ovo pitan zbog tonta.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/02/2025 : 08:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

@ Neće biti osvete ni manhunteru za Michaela Jacksona ni nesvrstanom za onaj horror, radije ću ih probat pogodit.

Slažen se.
Drago mi je da se nakeru svidija Voivod, i drago mi je da se ljudima svidija Rolo.
ND san stavija ciljano i u poluzajebanciji.
Inače, potvrdilo se ono šta san skužija prije 30 godina.
Metalci su puno otvoreniji za druge vrste muzike od nemetalaca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25614 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/02/2025 : 08:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa valjda sam i ja nekad bio mlad, naravno da zna ko su ND.

Mada su moji favoriti bili Sepultura (Roots i Chaos AD) i kasnije Gojira. Danas mogu da poslušam u pojedinim situacijama nešto od toga, ali ipak sam prerastao tu vrstu muzike. Što ne znači da ne mogu je ocenim. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 01/02/2025 08:26:12
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/02/2025 : 08:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa valjda sam i ja nekad bio mlad, naravno da zna ko su ND.

Mada su moji favoriti bili Sepultura (Roots i Chaos AD) i kasnije Gojira. Danas mogu da poslušam u pojedinim situacijama nešto od toga, ali ipak sam prerastao tu vrstu muzike. Što ne znači da ne mogu je ocenim. :)

Muziku nemožeš prerast.
Inače, Sepultura taman nevalja od Chaosa pa na dalje.
Beneath the remains je za Sepulturu ono šta je Master of puppets za Metallicu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1275 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 01/02/2025 : 09:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Zadatak za Zulu

https://www.youtube.com/watch?v=exYtm7aBcKg

Debbie Harry svakako! Dobra pjesma, ali više volim Blondie fazu, uz nju sam nekako odrastao, znam većinu pjesama i mogu ih uvijek slušati. Ovo kasnije ona je malo starija, zrelija, smirenija i tu mi fali nekad prepoznatljive žustrine i manjka kontrole.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1275 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 01/02/2025 : 09:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
"E ljudi, ovo je producirao Quincy Jones, on je najznačajniji producent, genijalac, nema za kog taj nije radio muziku, bla, bla, bla..." Popio nam alexts ovih mjeseci mozak s Quincyjem 😂

Pa ajde, "jedva" sam našao nešto dobro od njega 😜

Alextsu zadatak (zadovoljstvo), a za svačiji dušu da se malo odmorite uz nezaboravnog Quinsyja...

Quincy Jones - Soul Bossa Nova

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10365 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 01/02/2025 : 09:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Supertramp je bend koji nije moj đir, ili kako bi se reklo poprilično je izvan moje komfor zone. Stari je 1980. kupija ploču "Live in Paris". Svidilo mi se tada, sviđa mi se i danas.

Zadatak za alextsa

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6171 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 01/02/2025 : 09:52:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za bevu jedan fini post grunge

http://youtu.be/lORX6Va32OQ?feature=shared

Dobro je, podsjeća me pomalo na Alanis, samo s "normalnijim" vokalom. Malo mi fali melodičnosti da bi bilo vrhunsko, ali prolazi i ovako.

6,5/10

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

vatrena_stenica
New Member

264 Posts

Member since 27/04/2024

Posted - 01/02/2025 : 11:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vatrena_stenica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts
Ali zvaničan zadatak za tebe je sledeći
vatrena_stenica https://www.youtube.com/watch?v=un8EW82GwKc

Portishead - Sour Times

Njih sam zgotivila od prvog slušanja (ne sećam se da li je to bio Glory box, Roads, Sour times...). Taj prvi album im baš dobar. Iako su prilično monotoni na prvo slušanje, al' atmosfera koju stvaraju i Betin glas su mi baš nekako hipnotišući s jedne strane, a s druge čoveku ne daju mira, stvaraju osećaj nelagode i uznemirenosti. Imam nekad utisak da bude mrak u čoveku, onaj koji zatrpaš kojekakvim sitnicama svakog jutra kad izađeš iz kuće da bi pregurao dan i bio podoban okolini, poželjno se ponašao, po normama izvrnutog nam društva.

Hajd' da probamo nešto drugo za Nesvrstanog
Delta Empire - Unbreakable

Wherever there is man, there is Hell.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6171 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 01/02/2025 : 12:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja ću probati s Nesvrstanim, da vidimo slaže li se s Tontom ili će mu ipak ovo biti dobra podloga za vožnju:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 79  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000