Ima tu kvalitete ali nema muda za igrat napadački nogomet. Jučer je Hajduk izgledal kao prosjecna talijanska ekipa 90-tih (i tak bu izgledal do kraja prvenstva), gol moreš zabiti jedino na silu iz greške protivnika. I skoro je uspelo, ali je Livaja sjebal.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Dinamo ima na klupi bolje igrace nego hajduk u prvih 11. Sad vidim da zele kupit od rijeke 4 njihova najbolja igraca i Tako ih oslabit za nastavak prvenstva.
Dinamo ima na klupi bolje igrace nego hajduk u prvih 11. Sad vidim da zele kupit od rijeke 4 njihova najbolja igraca i Tako ih oslabit za nastavak prvenstva.
Sve točno. Dinamo ima dvije ekipe.
Žali Bože kluba kojem je Mlakar pojačanje u napadu 🙂 Polako odustajem od nade da bu Hajduk normalan klub. Ova prodaja magle otišla je predaleko i bojim se da nema povratka.
Žali Bože kluba kojem je Mlakar pojačanje u napadu 🙂 Polako odustajem od nade da bu Hajduk normalan klub. Ova prodaja magle otišla je predaleko i bojim se da nema povratka.
Ne kažu bezveze ljudi ovde kod nas da Hajduk nije klub nego bolest. Ako nisi spreman za ekstremni mazohizam, ostavi se ćorava posla.
Znimljivo, niko dite do osobe na teraci koja snima, pita; a sta je ovo?
Dobro je da ne zna.
No ja znam da policija nista ne radi kontra terorizma i teroristicke doticne organizacije.
Kad ce ih prigazit? Satrat? Jednoga pustis kroz 'makinu', on cinka dva-tri, oni jos deset-dvanaest, tih duzinu njih, svih par stotina sudionika teroristicke orgije...
Znimljivo, niko dite do osobe na teraci koja snima, pita; a sta je ovo?
Dobro je da ne zna.
No ja znam da policija nista ne radi kontra terorizma i teroristicke doticne organizacije.
Kad ce ih prigazit? Satrat? Jednoga pustis kroz 'makinu', on cinka dva-tri, oni jos deset-dvanaest, tih duzinu njih, svih par stotina sudionika teroristicke orgije...
Van iz nasega Splita!
Odjebite!
Vrime je!
Nakon Hajduka triba potaracat i Svetoga Duju, a ne da taj falusni simbol nagrđuje vizuru grada kad se ulazi u splitsku luku. Triba potaracat i Marjan. Sravnit sa zemljon, asfaltirat, i rješit problem parkinga u gradu. A i ona kurčeva palača je dopizdila, i to triba srušit i napravit nešto lipše i starije.
A dobro, nije da nismo ovo očekivali. Uvijek se ta neka vražja nada pojavi, ali svi znamo da u to tužno proljeće ispliva sva ta (ne)kvaliteta. Jasno je to i Gattuso isticao tražeći pojačanja. Nemam mu šta previše zamjeriti, neka izgura sezonu do kraja i sretno mu u novom klubu. S ovakvom ekipom nećemo nikad biti prvaci.