Mene zanima kada će taj obećan nastavak Starog momka da dođe, nije valjda da ga je Golconda ostavila?
Kako je rekao onaj lik u podcastu (zaboravio sam kako se tacno izrazio, ali otprilike): "Evo u krajnjem slucaju - pokricu ja trosak da se Oldboy izda do kraja... ali prvo da se poboljsa prodaja prva 3"
Blek ide samo u ovom integralu povodom 70 godina ili da očekujemo hronolosko izdanje sa Jos knjiga nadalje i ubuduće?
Ko če to znat.. Treba to pokupovat za tren oka pa če Golkondzani valjda pokrenut kronoloski.. Ludens je sjebao Mastertuono... Nek u LMS krenu sa esse gesse Velikim Blekom i Jezerom lesinara...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
quote:Originally posted by teller Sve ok... nije Golkonda od sutra pa da nezna sto se cita i trazi... Oni albumi YU Bleka od Forme B i ostalih su trazeni ko zlato, razprodali se odavno..
nisam znao da imam pravo malo bogatstvo u kuci po koliko se prodaju ta cuda?
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Edited by - matori paraliticar on 03/02/2025 11:24:04
Pa nisu valjda ludi da zaopocinju jos jednu ediciju koja se nece prodavati pa da moraju da prekiduja posle par brojeva i krive publiku sto se ne prodaje 😁