Alan Ford (CPG - SC) [223] + najava za broj 224 Alan Ford (Libellus - Knjiga - Trobroj - Prvo Izdanje - HC) [49-50]
Alan Ford (Comix - Lioncomics - Besplatna Strip Revija - Online Izdanje) - Broj 2
Alan Ford (Comix - Lioncomics - Besplatna Strip Revija - Online Izdanje) - Broj 5
Alan Ford (Vecernji List - Strip Revija Vecernjeg Lista) - Broj 68 (04.2019) -Zamjenjen sken artikla sa ovim skenom koji je bolje odrađen od mog skena. -Dodata uvodna stranica koja je falila. (slika 2)
Izvukli su se!... očito, ovaj mjesec idu čak 4 knjige, nadoknađuju "rupu" iz siječnja
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Izvukli su se!... očito, ovaj mjesec idu čak 4 knjige, nadoknađuju "rupu" iz siječnja
Što se mene tiče neka izdaju koliko hoče stripova jer sam prestao kupovati ovo izdanje a krivo mi jer imam sva izdanja Alan Foda sem ovog. Također nisam kupio ni ova 4 posljedna stripa označena kao drugo izdanje.
Originally posted by nikotin ...jer sam prestao kupovati ovo izdanje a krivo mi jer imam sva izdanja Alan Foda sem ovog. Također nisam kupio ni ova 4 posljedna stripa označena kao drugo izdanje.
Drago mi je da si presekao OCD potrebu da se ima sve.
Treba izbrojit 100€ za 4 komada odjednom uz sve drugo što kupujem. A i prostor je veliki problem. Zato sam stao s 40 knjigom. A i te kasnije epizode me ne zanimaju previše.
Libellus nema šanse da će izdržati dalje od stote knjige. Pokriju Vjesnik s Mangiom i dalje ide Borgis koji je vjerujem većina fanova imala priliku nabaviti za simboličnu cifru. Minuette šund ljudi nisu kupovali dok je bio 15 kn, a kamoli da će za 10 eura.
Alan Ford (Libellus - Knjiga - Trobroj - Prvo Izdanje - HC) [51-52] Alan Ford (Graffit - Knjiga - Trobroj - HC) [6]
Dodao sam za ovih 5 članaka ili klasičnu obradu ili untouched verziju skena koja je falila. U spisku postoji i vizuelno kako to izgleda i link da se skinu ti članci. Stavio sam ovdje primjer za YU Strip kako to izgleda. Koga više interesuje neka pogleda spisak.
Alan Ford (Dečje Novine - YU Strip) - Broj 40 (April 1982) Alan Ford (Vjesnik - SuperStrip Maxi) - Broj 16 Alan Ford (Vjesnik - Popaj) - Broj 3 Alan Ford (Vjesnik - Zov) - Broj 41 Alan Ford (Večernji List - Strip Revija Večernjeg Lista) - Broj 68 (04.2019)
Libellus nema šanse da će izdržati dalje od stote knjige. Pokriju Vjesnik s Mangiom i dalje ide Borgis koji je vjerujem većina fanova imala priliku nabaviti za simboličnu cifru. Minuette šund ljudi nisu kupovali dok je bio 15 kn, a kamoli da će za 10 eura.
Strip Agent je stao s klasicima na 200. broju. Ako Libellus isto stane tu, to bi znacilo jos 10ak knjiga. Nema smisla stati na 50 onda :)
Ja se nadam da ce pokrit bar Vjesnikov opus, a nakon toga mogu stat sto se mene tice
O tome će ipak ukupno tržište odlučiti a ne naše osobne preferencije
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •