forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 86

Tonto
Advanced Member

8737 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/02/2025 : 01:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice palmera meni je jos najbolja njegova obrada otis reddinga, ali volim ove njegove hitove.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8737 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/02/2025 : 02:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bend se nikad ne bi probio, a bio je brzo zaboravljen, kako su se naglo pojavili, tako su i nestali, da ova pesma nije promovisana na Evroviziji!?

Malo ću se referirat ovdje na tebe alex. Mišljenje o glazbi i pjesmi naravno je sasvim legitimno, ali ovo što si napisao baš i nije točno. Svaki od prva tri albuma je bio prvi na ljestvicama u irskoj, prvi album je bio drugi u engleskoj, a drugi album je bio prvi i u australiji. Šesti album iz 2004 dogurao je do trećeg mjesta na ljestvicama, a ljudi su aktivni i danas. Nije da su oni meni sad nešto bitni, ali mislim da stvari ipak stoje drugačije.

Meni njihova najbolja stvar u zadatak za...

Jogurt:

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8737 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 04/02/2025 : 02:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Zadnjih dana me drži ovaj bend, uvijek su mi bili dragi

Shaner:

Go to Top of Page
Page: of 86  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000