Author |
Topic |
|
Colosseum
New Member
Bosnia and Herzegovina
109 Posts
Member since 02/09/2023 |
Posted - 30/01/2025 : 11:21:37
|
🐎 𝗧𝗘𝗫 𝟵: 𝗧𝗘𝗞𝗦𝗔𝗦̌𝗞𝗜 𝗥𝗘𝗡𝗗𝗭̌𝗘𝗥 𝗝𝗘 𝗨 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗜!
📚 Kraj januuara donosi nam novu knjigu neustrašivog rendžera Teksa Vilera. Kao što imate priliku da vidite, devetom knjigom završavamo prethodno započetu epizodu pod nazivom „Džeronimo“, ali istovremeno objavljujemo i kompletnu, čuvenu epizodu „Teksaški rendžer“, na našim prostorima poznatu kao „Zločin na zaleđenom jezeru“. Izašla iz pera Klaudija Nicija, a u crtežu maestralnog Guljelma Leterija, ova epizoda svakako predstavlja nešto najbolje što period oko originalnog broja 300 Teksove regularne serije ima da ponudi. Nabijena akcijom, ali i elementima misterije, ova epizoda biće prava poslastica za nostalgičare među nama koji je se sjećaju iz perioda nekadašnje Zlatne serije, kada smo jedva čekali da dođemo do svih nastavaka iste i otkrijemo ko je misteriozni negativac. Istovremeno, čitaocima koji do sada nisu imali priliku da je pročitaju, iskreno zavidimo, jer će se, sigurni smo u to, oduševiti! Takođe, ovom knjigom započinjemo još jednu fenomenalnu priču koju je ilustrovao neponovljivi Galep, a napisao Serđo Boneli lično i koja, ovaj put, u fokusu radnje ima Indijance iz plemena Čejena i njihovog neustrašivog poglavicu Apanozu, kao i tajanstvenog neprijatelja koji na sve moguće načine pokušava da spriječi potpisivanje mirovnog sporazuma između vojske i Indijanaca. Inače, ova epizoda bi se vremenski mogla postaviti u period ratova koje su različita plemena Sijuksa vodila s vojskom Sjedinjenih Država od 1854. do 1891. godine, čiji sukobi su odnijeli mnoge žrtve na obje strane. Kraj ove priče objavićemo u jednoj od narednih knjiga, ali vam svakako obećavamo da nećete dugo čekati na to.
Takođe, ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo na fenomenalnom prijemu naše i vaše Afričke sage omiljenog nam pilota i da vam obećamo kako ćemo marljivo da radimo kako bismo u što kraćem vremenu objavili i preostale Mister Noove avanture iz tog razdoblja.
𝗨 𝗻𝗮𝘀̌𝗼𝗷 𝗱𝗲𝘃𝗲𝘁𝗼𝗷 𝗸𝗻𝗷𝗶𝘇𝗶 𝗱𝗼𝗻𝗼𝘀𝗶𝗺𝗼 𝘃𝗮𝗺 𝗲𝗽𝗶𝘇𝗼𝗱𝗲: 🗯 285: Teksaški rendžer 🗯 286: Zločin na zaleđenom jezeru 🗯 287: Čovjek iz sjenke
𝐾𝑎𝑜 𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑡ℎ𝑜𝑑𝑛𝑒 𝑘𝑛𝑗𝑖𝑔𝑒, 𝑟𝑎đ𝑒𝑛𝑎 𝑗𝑒 𝑛𝑎 𝑝𝑎𝑝𝑖𝑟𝑢 𝐻𝑜𝑙𝑚𝑒𝑛 𝑏𝑜𝑜𝑘 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚 70𝑔, 𝑢 𝑚𝑒𝑘𝑜𝑚 𝑝𝑜𝑣𝑒𝑧𝑢 𝑖 𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙𝑛𝑜𝑚 𝐵𝑜𝑛𝑒𝑙𝑖 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑢, 𝑠𝑎 𝑠𝑣𝑒 𝑡𝑟𝑖 𝑜𝑟𝑖𝑔𝑖𝑛𝑎𝑙𝑛𝑒 𝑛𝑎𝑠𝑙𝑜𝑣𝑛𝑖𝑐𝑒 𝑒𝑝𝑖𝑧𝑜𝑑𝑎 𝑢 𝑏𝑜𝑗𝑖. 𝐾𝑜𝑟𝑖𝑐𝑒 𝑠𝑢 𝑘𝑎𝑟𝑡𝑜𝑛𝑠𝑘𝑒, 𝑙𝑎𝑘𝑖𝑟𝑎𝑛𝑒, 𝑎 𝑡𝑖𝑟𝑎𝑧̌ 𝑗𝑒 300 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑗𝑒𝑟𝑎𝑘𝑎.
💲 Puna cijena našeg izdanja iznosi 30 KM, s tim da ćete direktno od nas moći da ga kupite za 𝟐𝟒 𝐊𝐌, dakle sa 20% popusta.
🛒 Sva naša izdanja dostupna su i u lancu Knjižara Kultura (Banjaluka, Prijedor, Sarajevo, Tuzla, Bijeljina, Gradiška, Brčko, Zvornik, Bihać, Doboj), te u striparnicama Striparnica Colosseum Banja Luka, Mister No Caffe Stripoteka i Agarthi Comics u Sarajevu.
|
COLOSSEUM, BANJA LUKA
WEB www.colosseumbl.com Telefon/Viber/WhatsApp/Telegram: +38765439843 E-mail: colosseumbl@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/ColosseoBL Instagram: https://www.instagram.com/colosseobl/ Twitter/X: https://twitter.com/colosseumbl |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21324 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27127 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19073 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/01/2025 : 14:00:47
|
Odlična priča... Samo zadržite taj tempo i sve ok... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14111 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19073 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/01/2025 : 15:37:20
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Jedina dilema je kupiti odmah ili sačekati novog Mister Noa pa kupiti u kompletu...
Da... slatke brige.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11619 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11896 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/01/2025 : 22:10:22
|
Nakon sto sam nabavio sve do sada izasle knjige Colloseum Teksa zasigurno se moze reci da je ovo najbolje izdanje Teksa na nasim prostorima i nesto sto je bilo preko potrebno nasem trzistu i ljubiteljima Teksa. |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5128 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 01/02/2025 : 00:29:53
|
Jako dobrooo🎈🎈🎈 |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
djukak
Senior Member
2946 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/02/2025 : 12:46:13
|
A evo i nekoliko fotografija...
|
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21324 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 04/02/2025 : 13:15:18
|
Kineska četvrt je Leterijeva? Ratni poklič znači u nekom od narednih brojeva.
Ovu Leterijevu sam čitao prvi put baš davno,ali opet sam bio tu negde oko 20 godina starosti,što će reći nisam bio više klinac,i dobro se sećam da mi je sela baš,ali baš do jaja,i tada sam baš negde i zavoleo Teksa.Eto,kao klinac sam mrzeo Kena,a i Teksa nisam ljubio,a danas mi je Ken top klasa devete umetnosti uopšte,a Teksonja najomiljeniji boneli. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
|
Topic |
|