Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/06/2024 : 13:51:53
|
Aha, nisam ni proveravao koliko toga ima. Ova dva sam kupio i procitao... i ok, nisam pao na guz al nije ni lose. No, znaci izdali su sve, za sad. :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27130 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
kreŠa
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(74).jpg)
Serbia
4783 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 06/06/2024 : 10:37:47
|
Nego jel ima netko info kada će 13-i integral Jerra? Na FBu su mi davno odg da je u planu, ali nikako da ga izbace. :( |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 06/06/2024 : 15:32:19
|
quote: Originally posted by jaki
Pa valjda na fb više znaju oni koji rade za SA nego mi ovdi?
A možda je netko u dosluhu sa Bernijem. Ovo su mi odg pred više od pol godine, pa čekam da ne kupujem krnje borino izdanje... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 06/06/2024 : 16:21:49
|
Mislim da ovo vise ovisi o vlasnicima prava, barem sam tako cuo. A onda se radi za sve zemlje. Neki Svaba (ili vise njih) nesto zajevaba, citaj pametuje.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Posted - 06/06/2024 : 17:20:33
|
Ja prvo nasjeo, dok nisam skužio da pričaš o Hansu! :D :D Znam da je Stripart vlasnik prava na sve Herminatorovo. |
|
BiDi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2443 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 06/06/2024 : 20:18:09
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Znam da je Stripart vlasnik prava na sve Herminatorovo.
Nije problem u vlastniku prava. Radi se tisak za nekoliko velikih zemalja ujednom + Hrvatska i neke druge pa ako neka od velikih zaglavi onda nema ništa od tiska. Kako kažu samo ČK radi tisak sama za sebe. |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
Edited by - BiDi on 06/06/2024 20:18:40 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
Posted - 11/07/2024 : 11:58:21
|
Autor Muḥammad, Dīnā Jedinstveni naslov Shubeik lubeik [hrv. prijevod] Naslov Shubeik lubeik / [scenarij i crtež] Deena Mohamed ; [prijevod Tvrtko Abramović i Nebojša Radić]. Impresum Zagreb : Bookglobe - Strana knjižara, 2024. Materijalni opis 528 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm. |
Ja sam fetišist papira! |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7424 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 11/07/2024 : 14:40:12
|
quote: Originally posted by jaki
Autor Muḥammad, Dīnā Jedinstveni naslov Shubeik lubeik [hrv. prijevod] Naslov Shubeik lubeik / [scenarij i crtež] Deena Mohamed ; [prijevod Tvrtko Abramović i Nebojša Radić]. Impresum Zagreb : Bookglobe - Strana knjižara, 2024. Materijalni opis 528 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm.
![](icon_smile_shock.gif)
Ovo je stvarno ugodno iznenađenje. Bravo Bookglobe!
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
Wolfman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/wolfman.gif)
Croatia
1100 Posts
Member since 13/07/2010 |
Posted - 11/07/2024 : 14:55:09
|
Da citiram samog sebe u vezi Shubeika ![](icon_smile_big.gif) "Osim engleskog izdanja trenutno su u pripremi i izdanja na francuskom, talijanskom i perzijskom jeziku, a ja ne sumnjam da će se tom društvu relativno brzo pridružiti i hrvatski jezik." |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21325 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
don_draper
Advanced Member
![](AvatarUpload/style-2012-04-mad-men-style-5-don-draper-96.jpg)
4474 Posts
Member since 08/06/2018 |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10456 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
Posted - 29/07/2024 : 23:29:23
|
Autor Lawrence, Don Jedinstveni naslov The rise and fall of the Trigan Empire, vol. 3 [hrv. prijevod] Naslov Uspon i pad Triganskog carstva 3 / scenarij Mike Butterworth ; crtež Don Lawrence, Miguel Quesada ; [prijevod Nebojša Radić i Tvrtko Abramović]. Impresum Zagreb : Bookglobe - strana knjižara, 2024. Materijalni opis 250 str. : ilustr. u bojama ; 32 cm |
|
Dalen
Senior Member
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
AleksandarN
Senior Member
![](AvatarUpload/maxresdefault(1).jpg)
Serbia
2024 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 30/07/2024 : 22:14:03
|
Najsporiji aktivni HR izdavac stigao do trece knjige a jadni komiko koji je jos ranije poceo sa ovim ceka da zemlja postane ravna ploca pa da izbaci trecu knjigu. Budale kupile prve dve i na tome ce ostati. Da vidimo da li gresim. ![](facepalm.gif) |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
kuzman
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/torpedo19361.jpg)
Croatia
362 Posts
Member since 25/02/2021 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
Posted - 26/09/2024 : 11:55:04
|
Autor Tikulin, Tihomir Naslov Stripaonica : strip početnica / Tihomir Tikulin & Nebojša Radić. Impresum Zagreb : Bookglobe - strana knjižara, 2024. Materijalni opis 88 str. : ilustr. u bojama ; 21 cm. |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8830 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 26/09/2024 : 12:26:41
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Najsporiji aktivni HR izdavac stigao do trece knjige a jadni komiko koji je jos ranije poceo sa ovim ceka da zemlja postane ravna ploca pa da izbaci trecu knjigu. Budale kupile prve dve i na tome ce ostati. Da vidimo da li gresim. ![](facepalm.gif)
Nisam budala, ali mi je dovoljna samo prva, jer ni nju ne mogu da pročitam.
Ako misliš na one koji imaju želju da sakupe kompletno Trigansko carstvo...hmmm, valjda ima i takvih. |
|
Dalen
Senior Member
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
Posted - 05/02/2025 : 18:29:36
|
Autor Maury, William Jedinstveni naslov Les Sisters [hrv. prijevod] Naslov Sestre 8: Ne diraj lava dok spava! Izazivam te! / crtež & kolor William ; scenarij Cazenove & William ; [prijevod Nataša Novaković]. Impresum Zagreb : Strip-agent, 2025. Materijalni opis 96 str. : ilustr. u bojama ; 30 cm.
Autor Maury, William Jedinstveni naslov Les Sisters 9: Dans tes renes! ; Tu veux ma Photo? [hrv. prijevod] Naslov Sestre 9: Ni u snu! Što me gledaš? / crtež & kolor William ; scenarij Cazenove & William ; [prijevod Nataša Novaković]. Impresum Zagreb : Strip-agent, 2025. Materijalni opis 96 str. : ilustr. u bojama ; 30 cm.
Jedinstveni naslov Les Super Sisters [hrv. prijevod] Naslov Sestre : integral / scenarij Cazenove & William ; crtež i boje William ; [prijevod Nataša Novaković]. Impresum Zagreb : Strip-agent, 2025. Materijalni opis 96 str. : ilustr. u bojama ; 30 cm
Jedinstveni naslov Tizombi: Planete zombies [hrv. prijevod] Naslov Zombić 5: Planet zombi / scenarij Cazenove ; crtež William ; boje Élodie Jacquemoire ; [prijevod Matija Sinković]. Impresum Zagreb : Strip-agent, 2025. Materijalni opis 96 str. : ilustr. u bojama ; 30 cm. |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27130 Posts
Posted - 05/02/2025 : 18:33:06
|
Jedinstveni naslov La Línea de la vida [hrv. prijevod] Naslov Corto Maltese: Linija života / scenarij Juan Díaz Canales ; crtež i boja Rubén Pellejero prema Hugo Pratt ; [prijevod Tvrtko Abramović i Ana Tomičić]. Impresum Zagreb : Bookglobe - Strana knjžara, 2025.
Jedinstveni naslov La Reine de Babylone [hrv. prijevod] Naslov Corto Maltese: Kraljica Babilona / crtež Bastien Vivès ; scenarij Martin Quenehen prema Hugou Prattu ; [prijevod Tvrtko Abramović i Ana Tomičić]. Impresum Zagreb : Bookglobe - Strana knjžara, 2025. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|