forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 94

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 10:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Aplauz za NESVRSTANOG što sa Manhunterom pokušava ozbiljno da razgovara o muzici.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 10:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Evo nešto šta iman osjećaj da se na ovome topicu samo nakeru može svidit.
A možda ni njemu.
Ajmo naker.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 10:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Aplauz za NESVRSTANOG što sa Manhunterom pokušava ozbiljno da razgovara o muzici.

Kako misliš?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 10:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Kad san već spomenija White album, evo jedna klasika za Zulu:
https://www.youtube.com/watch?v=wQA59IkCF5I&list=PLycVTiaj8OI80AsTGjYJAPi7-i8kTH-Bq&index=2

Cijenim, poštujem, ali nije to ono što mene veseli. Imaju Beatlesi za mene bolje pjesme. Sve je tu korektno, ali Draga Prudence me ne dotiče na prava mjesta 😂
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 10:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Imam i ja jedan folk klasik za zulu iako je ovo shaneru niz dlaku vjerovatno

Zula:

https://www.youtube.com/watch?v=zuceIiM6vzk

Dugo nisam čuo, a to mi je izvrsno, odmah sam bolje volje. Mogu to slušati svaki dan. Muzika, melodija, čak i specifičan glas sve je tu za mene top. Nice, Tonto, nice!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 10:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:

https://www.youtube.com/watch?v=wQA59IkCF5I&list=PLycVTiaj8OI80AsTGjYJAPi7-i8kTH-Bq&index=2

Cijenim, poštujem, ali nije to ono što mene veseli. Imaju Beatlesi za mene bolje pjesme. Sve je tu korektno, ali Draga Prudence me ne dotiče na prava mjesta 😂

Jel ti draža tralala faza iz prve polovice šezdesetih ili eksperimentalna iz druge polovice šezdesetih?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/02/2025 : 10:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jel ti draža tralala faza iz prve polovice šezdesetih ili eksperimentalna iz druge polovice šezdesetih?

Meni je draža druga faza, ali mislim da se bolje snalaze u prvoj. Tamo su kraljevi, ovdje su na terenu gdje ima boljih.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 10:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Meni je draža druga faza, ali mislim da se bolje snalaze u prvoj. Tamo su kraljevi, ovdje su na terenu gdje ima boljih.

Meni su dobri u obe faze, i isto mi je druga draža. Ovu prvu fazu san više počea cijenit kasnije, kad san na internetu vidija kako je to dobro znalo zvučat uživo i da nije baš tralala nego rokenrol.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 10:42:38
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 10:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Upoznaj zemlju da bi je više volio, part 20 - Kanada

Kanadski bend Promises, 2 brata i sestra, njemačkog porijekla.
Zašto sam njih stavio? Pojma nemam, da zaokružim, popunim okrugli broj od 20 putovanja, valjda. 😂

Nesvrstani, napiši što u ovoj pjesmi ti vidiš i čuješ.

Promises - Baby it's you

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 10:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tralala mi je draža, a iz sedamdesetih više volim Šurjaka, Žungula, Frfu, Mićuna i Buljana... Kako su ti svirali, sve u produkciji šjor Quincy Ivića 🤣
Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
438 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 06/02/2025 : 10:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Obe faze kidaju :D

U eksperimentalnoj fazi mi je gotovo sve u najmanju ruku odlicno; dok u tralala fazi ima tu i tamo pesama koje mi se ne svidjaju preterano, mada zeniti tralala faze su vrhunski samo tako

Edited by - jogurt on 06/02/2025 11:00:22
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 11:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pre par godina uzeo ploču Abbey Road i zaključio da je remek-delo. Onda sam pre godinu i jače uzeo Sgt. Pepper...album i zaključio da je remek-delo. Pa sam prošle godine uzeo ploču Rubber Soul i zaključio da je remek-delo (ili blizu). Bar što se tiče pop muzike.

Tako da bih glasao za drugu fazu, delimično "eksperimentalnu", ali muzički razvijeniju (zahvaljujući i 5-om Bitlsu, producentu). Mada i u prvoj fazi ima legendarnih pesama.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 11:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto sam njih stavio? Pojma nemam, da zaokružim, popunim okrugli broj od 20 putovanja, valjda. 😂

Promises - Baby it's you

https://youtube.com/watch?v=eqM3P7LziIc

Kad već pitaš šta vidin, nažalost vidin ovog lika na klavijaturama.
Šta čujen?
Nemogu ti bit objektivan zbog spomenutog lika na klavijaturama, ali zvučalo je užasno, a onda se transformira u slušljiv ravan refren. Bas je ravan ka rani AC/DC, pa ne smeta šta bubanj samo u pozadini nešto drkelja, ženska lipo piva, i sve to osin spomenutih djelova di se klavijaturist solo prenemaže zvuči OK. Loše mi je šta se nekako direktno, bez nekog prijelaza iz tog prenemaganja ide u taj živahan ravni refren bez puno promjena u dinamici pa mi je pisma sve skupa nekako loše izbalansirana.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 11:07:04
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 11:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Promises - Baby it's you

Šta čujen?
Nemogu ti bit objektivan zbog spomenutog lika na klavijaturama, ali zvučalo je užasno, a onda se transformira u slušljiv ravan refren. Bas je ravan ka rani AC/DC, pa ne smeta šta bubanj samo u pozadini nešto drkelja, ženska lipo piva, i sve to osin spomenutih djelova di se klavijaturist solo prenemaže zvuči OK. Loše mi je šta se nekako direktno, bez nekog prijelaza iz tog prenemaganja ide u taj živahan ravni refren bez puno promjena u dinamici pa mi je pisma sve skupa nekako loše izbalansirana.

Ma hajde Nesvrstani, ne zajbaji, ti ne voziš kamion 🤣
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 11:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Promises - Baby it's you

Šta čujen?

Ma hajde Nesvrstani, ne zajbaji, ti ne voziš kamion 🤣

Zašto?

A i ne vozin baš kamion, ali vozin onu Iveco hladnjaču, najveću šta moš sa B kategorijon.
Lubini, komarče, šampjeri, škarpine, hobotnice, lignje, sunce, borovina, žalo, bonaca, magistrala, ja i Golubica bijela.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 11:11:53
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4439 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 06/02/2025 : 11:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neverovatno, koliko sam ja uvek mešao ovu temu sa jednom drugom, iako nemaju suštinsku sličnost:

https://www.youtube.com/watch?v=cEETEFeGYw0 (Good Morning Delta)

možda zbog boje zvukova? aranžmana ili ritma?

Nisam čuo dpo sada ovu Good morning delta ali mi je odlična! Meni ne zvuči baš kao Crocketts theme jer je atmosfera ovdje puno svjetlija, "ljetnija" i naginju spoundtracku, dok Crocketts theme ima baš izraženi introspektivni/nostalgični prizvuk a aranžman odnosno struktura su mu zapravo čisti rokenrol.
No sličnost koju čuješ je zbog klavijatura. To je gotovo sigurno Yamaha DX7 ili Ronald D50 što si zapravo možeš moraš zapamtiti jer je vjerojatno 90 % pjesama koje si postavio na ovom topiku napravljeno s jednim ili oba od ta dva instrumenta.

Što se tiče Warlocka - kao tinejdžer okrenut pravom metalu gadili su mi se ovakvi hair/komercijalni/stadionski bendovi no sad kad sam malo stariji su mi skroz ok. Ne bih si to nikad samoinicijativno pustio ali s obzirom na to koliko mi se gadi današnji mainstream metal Warlock i Doro mi barem zvuče da su napravljeni s ljubavlju a ne vođeni čistim profitom.

Mighty River by Railroad Earth - ovo mi je odlično i instantno skinuo album za preslušavanje. Zvuči gotovo kao bluegrass verzija Molly Hatchet. Do jaja!

Marillion – That Time of the Night (The Short Straw) - prošle godine preslušavao diskografiju i prvi album mi je bio super. Ostatak previše nefokusiran za uživanje

Roky Erickson - Creature with the Atom Brain

Zanimljivo kako je Nesvrstani spomenuo AC/DC jer je jedan prijatelj kad sam mu pustio Rokyja rekao zvuči ko EjsiDisi iz garaže. Ja to ne čujem (jer nisam bio njihov preveliki fan) ali moguće da ima tu nečeg. Jedno vrijeme kad sam zbog posla često znao napraviti preko 1000 km u jednom danu mi je ovaj Rokyjev album bio na repeatu po petnaestak sati u autu, i mi nije dopizdio ni do današnjih dana. Bilo je i nuspojava ali ne toliko neugodnih :)))
Najbolji album za vožnju IKAD!

The Bluegrass 45 - Ronnie Bucke
Ovo mi iz nekog razloga zvuči jako čudno ali zanimljivo. Morat će na detaljnije preslušavanje

Što se tiče Metallice meni je raspored sljedeći:

...And justice for All
Kill em All
Master of Puppets
Ride the Lightning
Black
Reload
Load

*Garage inc su samo coveri ali to mi je isto za 9/10

Reload je zaslužan za moju inicijaciju i zato će uvijek imati posebno mjesto. Nema tu trash metala ali ima metaliziranog bluesa/pop/countryja i smatram ga zaslužnim za to da mi je glazbeni ukus iako totalno orjentiran prema NEmainstream metalu uvijek bio puno širi od toga.
Ali kužim da ljudi poput Nesvrstanog koji su ušli u đir na prva četiri tu lakšu verziju Metallice ne mogu smislit. I meni je tak sa nekim drugim bendovima.

Bok, kako si.

Edited by - Cromwell on 06/02/2025 11:17:34
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/02/2025 : 11:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sitija si me na nešto... Aj molim te pogledaj ovu dvojicu na klavijaturama. Neznaš ko je veći šou frontmen ili ovaj afro retard. Nemoraš cilu ako ti se neda, dvi minute su ti dosta. https://www.youtube.com/watch?v=oE_b_nKOIw0&t=81s

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/02/2025 : 11:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Mighty River by Railroad Earth - ovo mi je odlično i instantno skinuo album za preslušavanje. Zvuči gotovo kao bluegrass verzija Molly Hatchet. Do jaja!

quote:
Preporučujem album: Elko. Jeste live, ali ima 4-5 pjesama kojih nema u studijskim verzijama pa se računa u regularni album. Haunting song, Warhead boogie i head me obaraju.

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
438 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 06/02/2025 : 11:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Marillion – That Time of the Night (The Short Straw) - prošle godine preslušavao diskografiju i prvi album mi je bio super. Ostatak previše nefokusiran za uživanje

Meni su prva 4 albuma redom fenomenalna, a treci i cetvrti su mi medju omiljenima. Clutching at straws bi mi mozda usao u top 20 generalno, nikad nemam problem da ga odslusam celog u cugu.

Prvi album takodje super, ali vidis meni je on na primer ubedljivo najtezi za slusanje i mozda najblizi onome sto bi Tonto nazvao kupus progresivom. Jednostavno ne mogu da ga slusam uvek, dok albume 2-4 mogu.

Svakako Marllion su mi vise nego odlicni, verovatno najbolji prog iz 80-ih, I da, i meni Fish i Peter Gabriel slice kao jaje jajetu :D
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/02/2025 : 11:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo elvudu ako oce da se igra. Da iskoristimo trenutak i vratimo barem malo muškosti temi.

lwood:

Ne znan,sporo i dosadno. Možda bi pasalo uz neku pivu ,popodne, u nekoj texaškoj vukojebini.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25678 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 12:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

????

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/02/2025 : 13:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ah ti kokekcionari. Zula skuplja desetke, alex upitnike...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 13:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sitija si me na nešto... Aj molim te pogledaj ovu dvojicu na klavijaturama. Neznaš ko je veći šou frontmen ili ovaj afro retard. Nemoraš cilu ako ti se neda, dvi minute su ti dosta. https://www.youtube.com/watch?v=oE_b_nKOIw0&t=81s

Ovo mi je skroz dobro, ali nakon šta napišen zašto mi je dobro bit će još jedan "ali".
Dobro mi je jer je ritmično i plesno, i jer je odlično odsvirano.
Dobro mi je šta mi likovi uopće ne izgledaju ka da se preseravaju nego su baš ufilmani u ono šta rade. Afro je legenda.
Dobro mi je šta mi imaju, a možda i umišljan, pogotovo šta ne razumin apsolutno ni rič francuskoga, nešto pozitivno blesavo/ludo ka šta su imali Talking Heads.
ALI
Od četvrte minute kad krene solo na bubnju do sve tamo 7:40 kad se vrate u "normalu" san proša pakal.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 13:46:45
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 13:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pre Black albuma nisam slušao ništa, a možda i jesam nešto čuo, ali nisam upamtio.

Znači nisi sluša ništa, i ako te ko pita za Metallicu odma viči da ne razumiš.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25678 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 14:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slobodno me ispravi ako griješim, ali nekako mi se čini da ti rock glazbu nisi otkrija nego ti je servira MTV, a ti si proguta ponuđeno.

Naravno da ću te ispraviti, pošto (a kako drugačije) grešiš.
Kakav crni MTV, ja sam seosko dete. Imali smo prvi program TV Beograd, drugi je išao valjda tek od 14h, a i slika je bila loša. Kad krene da duva košava, nije se ništa videlo. Niko meni ništa nije servirao, jbg.
Nešto se ne sećam ni da je radio mnogo išao, a i kad jeste, to je bio Radio BG prvi program, sa Safetom Isovićem, Nadom Mamulom, Miroslavom Ilićem, Silvanom i sličnima. Pojma nemam.

quote:

Mislin čuja si ti možda za rock ali tebi su to bili Plavi Orkestar, Bajaga

Ne znam kome su Orkestar ili Bajaga bili rock. Klasičan YU pop, ne znam kako si došao do ovog zaključka? u stvari, ovo je klasićno zaključivanje na osnovu sopstevih afiniteta, bez ikakvih činjenica, u cilju da sagovornika uvrediš i da se ti bolje osećaš. . Drugim rečima: tvoje mišljenje i predrasuda. A znaš šta se kaže za mišljenja...
Prvi susret sa rockom mi je valjda bio sa Šarlom akrobatom, Idolima i EKV. Mada ne znam da li je to uopšte bitno.

quote:
i Warlock.

Jebala me Warlock i kad sam je spomenuo. Da li ti stvarno misliš da sam stavio taj spot zato što mislim da je to neki kvalitet? Ne, lepo sam napisao da delim osamdesete na ta dva stila, pa sam nju izvukao kao primer. Ništa ni manje ni više. To što ste vi zapenili i krenuli da se sablažnjavate je vaš problem, ne moj. Meni je sasvim ok što je ta pesma loše ocenjena, ne bih joj ni ja dao bolju ocenu.

Evo ni ja ne mogu da verujem da su ove stvari koje alexts postavlja baš sve njegove omiljene pesme (pošto ima stvari koje su u rangu Warlock, ako ne i lošije) nego pretpostavljam da hoće da pokaže neku širu sliku iz tog vremena.

I da, Doro je bila riba i po. Jbg, meni se sviđa taj tip žene, tebi ne. U čemu je konkretno problem? Ja kad vidim kakve rugobe ljudi žene, pomislim da ima lepših muškaraca od njihovih supruga, ali se ne mešam u njihov ukus. Toliko nadmen nisam, jbg.

quote:

Kasnije kad ti je iskomercijalizirani rock isprid nosa gurnija MTV u vidu GNR, Shitallice, Nirvane, Soundgardena i sl. si posta roker?

Kad sam ja konkretno napisao da sam ikada postao roker? Ili si ti opet nešto zaključio sam od sebe? GNR i Soundgarden nikada nisam nešto voleo, ako ti to nešto pomaže. MTV sam gledao na tom prvom programu TVBG, ujutru su oko 07:15 išli tri spota sa MTV. Jackson, Black, Tanita Tikaram, Yazoo i slični.

quote:

Već san ti reka da se muzika ne prerasta. Ili valja ili nevalja.

Naravno da se prerasta.

quote:

Ja san Beatles White albun prvi put čuja kad san ima 4 godine. Dobro onda, dobro sad. B52 san čuja sa 11-12 godina. Dobro onda, dobro sad. Master of puppets san čuja kad san ima 13 godina. Dobro onda. dobro sad. Napalm Death sa 14 godina. Dobro onda, dobro sad.
Čuja san Warlock kad san ima 12-13 godina. Sranje onda, sranje sad. Ne, nije me fasciniralo dupe Doro Pesch. Glazba joj je govno.
Valjda san jebiga ima ukusa od malena.

Jaoj, sere mi se od ljudi koji ovako nastupaju. Najiskrenije. Imao sam par susreta sa takvim likovima. Sećaju se da su im menjali pelene a u pozadini su išli Zeppelini. Prohodali su uz taktove Stonesa. Prve reči su im bile početni stihovi neke pesme od Doorsa. Sa 4 su već apsolvirali Beatlese i prešli na White album, ovo sve njihovo pre toga je ionako bila čista komercijala. I onda ih sretnem na nekoj proslavi gde seku vene na Cecu i slične.
U rangu su mi ovih koji su imali svaki album, znaju i gde su ga kupili, znaju istoriju svakog benda, a onda slušaju ljigu od muzike...Ali dobro, svako leči svoje komlekse na svoj način, ko sam ja da sudim?

quote:

Zašto nemaš pojma?
1. Odat ću ti nešto. Ovo ne zvuči "divljački" zbog Cliffa.

Ja nisam ni rekao da ovaj snimak zvuči divljački zbog njega, pričao sam uopšteno. Gledao sam više njihovih nastupa i imam dovoljno iskustva da mogu da pretpostavim kako bi se njihova karijera razvijala. Megadeth i Antrax, otprilike u tom pravcu.

quote:
blablabla Čuješ onu improvizaciju blalblabla pa si na jeftinu foru. blablabla
2.Odat ću ti još nešto. blablabla onko kako thrash triba zvučat.

Druže, nauči da postoje različita mišljenja. ja kad pročitam ili čujem "prekidam raspravu ako se sagovornikovo miljenje razlikuje od mog" već znam koliko je sati.

quote:

4.Da te naučin još nešto. Ovde je Metallica u naponu snage. Nakon ovoga lita odlaze u studio, snimaju Master of puppets i izbacuju ga sljedeće godine. Napon snage, prikinut prometnon nesrićon.

Zar sam ja nešto drugo napisao???????? Bukvalno sam rekao da je MoP najbolji HM album svih vremena. Saberi se malo i čitaj sa razumevanjem.

quote:

Kad mi neko ona sranja od Loada i Reloada nazove pametnijon glazbon od MOP, a u krugu mi je od 5 metara nek računa da će ostat bez očiju.

Apsolutno se slažem. Nego, ko je to ovde na ovom topicu rekao uopšte?

quote:

5. Ovo o pritvaranju u Megadeth je toliko glupo da ću potisnit i pravit se da nije nikad napisano.

Evo napisao sam još jednom, čisto da bude dva puta napisano.

quote:
Triba si jednostavno napisat da ti ovo ne razumiš. Ja ne bi mora pisat. Ti ne bi mora čitat.

Metallicu slušam od ...and justice. Prva pesma koju sam čuo je bila One. Imao sam 13 godina (da se spustim na taj nivo kad je ko počeo sa nečim). Odmah posle toga sam čuo i MoP. Pa onda Ride the lightning. Pa je došao Black album. Gledao sam ih dva puta uživo. Gledao dokumentarce i sl. Sasvim ja dobro razumem i više sam nego kompetentan da komentarišem. Ali ti nisi kompetentan da čitaš ono što sam napisao i da RAZUMEŠ, plus da uvažiš tuđe mišljenje. Nigde ja nisam napisao da su dalji albumi bolji od ovih prethodnih, nego sam pričao o nastupima uživo.

Toliko od mene. Ukoliko imaš još nešto, može na PM, da ne trujemo topic ovde.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 06/02/2025 14:46:02
Go to Top of Page
Page: of 94  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000