forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 577

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 29/01/2025 : 17:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Bio je jerryjev potomak sa respektabilnom avio kompanijom.
Go to Top of Page

Tundo_Tuna
Starting Member

69 Posts

Member since 06/08/2024

Posted - 06/02/2025 : 14:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tundo_Tuna a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, pozdrav. Nemam previše vremena istraživati sam na svoju ruku, pa da pitam odmah prave znalce.

Ovako, oduvijek me zanimao Nathan i pročitao sam cca desetak epizoda prije kakvih 20 godina. Nisam ga nikada uspio pohvatati jer sam uletio negdje ugurbo oko broja 40 kada ga je Ludens preuzeo pa mi je svijet, iako zanimljiv, bio nepoznat.

Htio bih sada opet probati, pa me zanima što se preporuča? Koji izdavač? Koji autori, koje epizode, koji periodi u izlaženju, ključni story arcovi itd.

Hvala unaprijed!

"Na ledima mu sve ljubicast trn do trna!"

Edited by - Tundo_Tuna on 06/02/2025 14:06:50
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1304 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 06/02/2025 : 14:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tundo_Tuna

Ljudi, pozdrav. Nemam previše vremena istraživati sam na svoju ruku, pa da pitam odmah prave znalce.

Ovako, oduvijek me zanimao Nathan i pročitao sam cca desetak epizoda prije kakvih 20 godina. Nisam ga nikada uspio pohvatati jer sam uletio negdje ugurbo oko broja 40 kada ga je Ludens preuzeo pa mi je svijet, iako zanimljiv, bio nepoznat.

Htio bih sada opet probati, pa me zanima što se preporuča? Koji izdavač? Koji autori, koje epizode, koji periodi u izlaženju, ključni story arcovi itd.

Hvala unaprijed!

Libellus izdanja od početka, imaš redoslijed na 573. strani topica. Jako puno toga ovisi o kontinuitetu, pa najbolje tako.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7340 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/02/2025 : 13:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

NN SR 255/256 Bolest izgubljenog grada/Mutacija
Perniola/Cascioli/Giardo

I nakon što smo dobili novog nemesisa u Sigmundovoj sagi, odmah se možemo uvjeriti u istinitost tvrdnji u kakvo razdoblje serijala ulazimo. Ovo je baš mlako, neću reći loše. Nekakav grdni ružni Nathan dobio neku zarazu koja mu deformira lice i tijelo u nekoj zabiti na Teritoriju, taj grad pun nakaza u toj zabiti. Vrhunac je kako se Nathan zaljubljuje u zgodnu, ali također nakaznu ženu koja će ga, nećete vjerovati, spasiti svojom krvlju da ne bude za stalno tako grd i ružan. Pa onda patetična borba između dobrih i loših nakaza, Nathan je, jasno, na strani dobrih da bi mu ta nova djevojka na kraju... ma znate već kako će završiti. :)

Novi autori, nove priče, pokušaj glumljenja Nathanova ambijenta u serijalu, ali nimalo one atmosfere zbog koje smo pratili serijal, a o kvaliteti scenarija da ne govorimo. Loše!

Edited by - Jerry Krause on 10/02/2025 13:15:00
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3884 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 10/02/2025 : 16:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
Nakon mraka dolazi svitlo….

There's a time to live and a time to die
When it's time to meet the maker!
There's a time to live but isn't it strange
That as soon as you're born you're dying!
Go to Top of Page
Page: of 577 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000