Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Kerempir
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1618 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
Tundo_Tuna
Starting Member
![](AvatarUpload/c899810667792acccea5a7fb0a4000e3 (1) (1).jpg)
69 Posts
Member since 06/08/2024 |
Posted - 06/02/2025 : 14:06:00
|
Ljudi, pozdrav. Nemam previše vremena istraživati sam na svoju ruku, pa da pitam odmah prave znalce.
Ovako, oduvijek me zanimao Nathan i pročitao sam cca desetak epizoda prije kakvih 20 godina. Nisam ga nikada uspio pohvatati jer sam uletio negdje ugurbo oko broja 40 kada ga je Ludens preuzeo pa mi je svijet, iako zanimljiv, bio nepoznat.
Htio bih sada opet probati, pa me zanima što se preporuča? Koji izdavač? Koji autori, koje epizode, koji periodi u izlaženju, ključni story arcovi itd.
Hvala unaprijed! |
"Na ledima mu sve ljubicast trn do trna!" |
Edited by - Tundo_Tuna on 06/02/2025 14:06:50 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1304 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 06/02/2025 : 14:23:52
|
quote: Originally posted by Tundo_Tuna
Ljudi, pozdrav. Nemam previše vremena istraživati sam na svoju ruku, pa da pitam odmah prave znalce.
Ovako, oduvijek me zanimao Nathan i pročitao sam cca desetak epizoda prije kakvih 20 godina. Nisam ga nikada uspio pohvatati jer sam uletio negdje ugurbo oko broja 40 kada ga je Ludens preuzeo pa mi je svijet, iako zanimljiv, bio nepoznat.
Htio bih sada opet probati, pa me zanima što se preporuča? Koji izdavač? Koji autori, koje epizode, koji periodi u izlaženju, ključni story arcovi itd.
Hvala unaprijed!
Libellus izdanja od početka, imaš redoslijed na 573. strani topica. Jako puno toga ovisi o kontinuitetu, pa najbolje tako. |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7340 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 10/02/2025 : 13:12:54
|
![](https://www.stripovi.com/naslovnice/NathanNever/TN/TN_NN_SR_256.jpg)
NN SR 255/256 Bolest izgubljenog grada/Mutacija Perniola/Cascioli/Giardo
I nakon što smo dobili novog nemesisa u Sigmundovoj sagi, odmah se možemo uvjeriti u istinitost tvrdnji u kakvo razdoblje serijala ulazimo. Ovo je baš mlako, neću reći loše. Nekakav grdni ružni Nathan dobio neku zarazu koja mu deformira lice i tijelo u nekoj zabiti na Teritoriju, taj grad pun nakaza u toj zabiti. Vrhunac je kako se Nathan zaljubljuje u zgodnu, ali također nakaznu ženu koja će ga, nećete vjerovati, spasiti svojom krvlju da ne bude za stalno tako grd i ružan. Pa onda patetična borba između dobrih i loših nakaza, Nathan je, jasno, na strani dobrih da bi mu ta nova djevojka na kraju... ma znate već kako će završiti. :)
Novi autori, nove priče, pokušaj glumljenja Nathanova ambijenta u serijalu, ali nimalo one atmosfere zbog koje smo pratili serijal, a o kvaliteti scenarija da ne govorimo. Loše! |
Edited by - Jerry Krause on 10/02/2025 13:15:00 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3884 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 10/02/2025 : 16:08:26
|
Nakon mraka dolazi svitlo…. |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
|
|