forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 94

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 17:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Herman's Hermits - No Milk Today

Trala la la
la la la lalala

5-/ 5

Možda se čini jednostavno, ali mislim da je tu pjesmu baš teško otpjevati točno.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 17:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Promises - Baby it's you

Ovo je baš slabo. Bolje da smo od Kanađana čuli Man Without Hats ili Trans-X (da ne pominjem da je Coen Kanađanin)

2/ 5

Ma to je bila zajebancija za kamiondžiju Nesvrstanog 🤣
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 17:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ween - Push Th' Little Daisies

Kad već postoji alternativna muzika, zašto u njoj ne bi smo imali i parodiju ili komediju? Treba malo smisla za humor za ovo.

Neću da kažem da manhunter nema smisla za humor, jer je napravio dobar štos, kad je rekao da je ovo kao Ed Sheeran (i još jedan drugi).

3,5/ 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 17:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:

Trala la la
la la la lalala

5-/ 5

Možda se čini jednostavno, ali mislim da je tu pjesmu baš teško otpjevati točno.

Pa ja sam je otpevao tačno (bar deo), pusti početak, pa broj lala-e uz pesmu.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 17:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Zula

odvoj uho! Nema ni 2 minuta.

The Coasters - Yakety Yak

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 17:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvini, ali to sam znao još kao dete, kad sam čuo pola pesme.

Izvini, ali bukvalno SVI su znali da to on peva!
Zašto se toliko patiš da napišeš da si nešto znao, i to još neku opšte poznatu činjenicu?

Koliko imam u sećanju, dugo vremena nije bilo zvanične potvrde da je to njegov glas u pesmi, on je to tek kasnije potvrdio. Kažem, po sećanju. Za razliku od drugih, ne idem da guglam pre nego što komentarišem nešto samo da bih ispao pametan. Makar i po cenu da ispadnem glup.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 17:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zula

odvoj uho! Nema ni 2 minuta.

The Coasters - Yakety Yak

https://www.youtube.com/watch?v=HRA3majpFXI

Ma to je meni sve jako dobro. Ne izvrsno, ali slušao bih bez problema više puta. Podsjeća malo na muziku iz crtića 😂

Edited by - Zula on 06/02/2025 17:27:36
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 17:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ne razumeš, ja prepoznajem njegov glas sa 99% sigurnosti, nema veze sa googleom. Ako mi ne veruješ, šta da radim... ništa.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 17:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kad smo kod muzike iz crtića i Majkla Džeksona

evo za manhuntera

Do the Bartman

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1329 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 06/02/2025 : 17:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zula

quote:

Trala la la
la la la lalala

5-/ 5

Pa ja sam je otpevao tačno (bar deo), pusti početak, pa broj lala-e uz pesmu.

Ne znam kako pjevaš, ali meni prosječnom bi bilo teško tako dugo pjevati bez pogreške. Pokušaj od početka pa završi sa ovim dijelom:
But all that's left is a place dark and lonely
A terraced house in a mean street back of town
Becomes a shrine when I think of you only
Just two up two down
Meni se to čini zahtjevno za ovakvu zabavnu pjesmu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 17:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne razumeš, ja prepoznajem njegov glas sa 99% sigurnosti, nema veze sa googleom. Ako mi ne veruješ, šta da radim... ništa.

Ne razumeš ti. SVI prepoznaju njegov glas sa 99% sigurnosti ( ja sa 100%, slušam ga od svoje 6 godine, što bi rekao Nesvrstani). Nisam ni rekao da si išao ovo da guglaš. Bukvalno svi znaju za to i bez Googlea.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 17:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Do the Bartman

Ne znam kako da komentarišem pesmicu iz crtaća, sa glasom iz crtaća, bez obzira na to ko je učestvovao u njoj? Ne mogu čak ni ocenu da joj dam. Ovo mi je kao kada bih ocenjivao nešto što peva neko glasom Paje patka.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 18:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Komentarisaće neko već.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 18:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Svi znaju a dugo se nije znalo?? Kako?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sigurno. Ja sam samo ispunio zadatak.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svi znaju a dugo se nije znalo?? Kako?

Jednostavno. Niti Michael, niti Jermaine Jackson nisu bili potpisani na albumu. I zato su dugi niz godina ljudi čuli ko peva, ali nisu imali potvrdu. Ja stvarno ne umem jednostavnije da objasnim, žao mi je.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 18:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Pa ti pričaš pogrešno, zato zbunjuješ.Kažeš "nije se znalo" umesto "nije bilo potvrđeno".
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ti pričaš pogrešno, zato zbunjuješ.Kažeš "nije se znalo" umesto "nije bilo potvrđeno".

quote:
Originally posted by manhunter

Izvini, ali bukvalno SVI su znali da to on peva!
Zašto se toliko patiš da napišeš da si nešto znao, i to još neku opšte poznatu činjenicu?

Koliko imam u sećanju, dugo vremena nije bilo zvanične potvrde da je to njegov glas u pesmi, on je to tek kasnije potvrdio. Kažem, po sećanju. Za razliku od drugih, ne idem da guglam pre nego što komentarišem nešto samo da bih ispao pametan. Makar i po cenu da ispadnem glup.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja jednostavnije ne umem.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/02/2025 : 18:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Do the Bartman

Ne znam kako da komentarišem pesmicu iz crtaća, sa glasom iz crtaća, bez obzira na to ko je učestvovao u njoj? Ne mogu čak ni ocenu da joj dam. Ovo mi je kao kada bih ocenjivao nešto što peva neko glasom Paje patka.

Meni je tako sa svakom auto-tune pjesmom.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 18:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Manhunteru, šta je sa tobom? Pa ovo si rekao prvo,a to što se samocitiraš tek posle moje reakcije na ovo:

quote:

Rockwell - Somebody's Watching Me

Ma ok je ovo za čuti ponekad. Nije mi ni na jednoj plejlisti, ali ne menjam stanicu ako ovo naleti. Da nije ovog refrena, bio bi verovatno mnogo manji hit, iako se dugo nije znalo da li to stvarno Michael peva.

5/10

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Aman čoveče više... Jesi ovako naporan i u stvarnom životu?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Do the Bartman

Meni je tako sa svakom auto-tune pjesmom.

New volim ni ja auto tune, ali mi je bolji od Barta Simpsona, jbg.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8863 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2025 : 18:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aman čoveče više... Jesi ovako naporan i u stvarnom životu?

Da li ti lažljiv?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2025 : 18:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne. Čak ni na forumu nisam takav, a kamoli u pravom životu. To mogu da potvrde svi koji me poznaju. Da li ljudi koji tebe poznaju mogu da potvrde da nisi naporan?

I stvarno bih te zamolio da malo taj ogromni ego zauzdaš, da ne spamuješ više. Lepo sam ti rekao da možeš da mi napišeš šta god želiš privatnom porukom. Hvala.

Go to Top of Page
Page: of 94  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000