Author |
Topic |
alexts
Advanced Member
Serbia
8856 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 06/02/2025 : 18:32:25
|
Rekapitulacija:
ti: nije se dugo znalo ja: ja sam znao/prepoznao ti: svi su znali, nije bilo potvrde ja: svi su znali ili se dugo nije znalo? ti: citiraš sebe, samo deo "nije bilo potvrde" ja: ali prvo si rekao "nije se dugo znalo" ti: aman čoveče! |
Edited by - alexts on 06/02/2025 18:33:31 |
|
|
jogurt
Junior Member
Serbia
437 Posts
Member since 23/01/2020 |
Posted - 06/02/2025 : 19:46:36
|
quote: Originally posted by manhunter
Idemo sa lošom muzikom i dalje. Šansu za pljuc ima jogurt.
http://youtu.be/5JhZdu4O2w0?feature=shared
Ne znam, nije mi baš svidelo. A i generalno mogu da kažem da ne kapiram pesmu, ne vidim zašto bi ikome ovo bilo odlično (ne kažem da je tebi pesma odlična pošto si mi je zadao, nego generalno). Refren kao da je izašao iz neke reklame za mobilne operatere :D Ali svakako ne mogu da kažem ni da je loše/grozno tako da ako ocenjujem neka ide 2
EDIT slušao sam na forumu, a sad sam otvorio na youtube pesmu i vidim da ima 71 milion pregleda! Baš nikad ne bih rekao :D |
Edited by - jogurt on 06/02/2025 19:49:04 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25677 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 06/02/2025 : 20:02:16
|
Ma daleko od toga da je ovo odlično. Meni je ovo solidna, neutralna pesma. Dobra kao pozadinska muzika bez mnogo iritacije. Ja sam jedan od onih koji ne mogu da rade u tišini, pa mi u birou uvek ide tiha muzika u pozadini, tako da ovo sasvim odgovara. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25677 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
jogurt
Junior Member
Serbia
437 Posts
|
jogurt
Junior Member
Serbia
437 Posts
|
naker
Advanced Member
4928 Posts
Member since 05/06/2020 |
Posted - 06/02/2025 : 22:42:26
|
Fugazi - Place Position
Kuća je tamo gde srce je, ali političari granicama stvaraju zid između naših srca. Susedi smo, a nikad udaljeniji jedni od drugih. Kakav će neko imati život je igra na sreću jer nikad ne znaš gde će sudbina dozvoliti da se rodiš. Pesma koja dovodi u pitanje granice, zidove, sve je to imaginarno, apsurd. Deluje mi da je ovo inspirisano padom Berlinskog zida. Mislim da bi se ovo svidelo i ostalima na topiku nije ovo tako agresivna stvar kao npr. Napalm Death koji je ipak samo za najveće posvećenike.
Art of Noise - Moments in Love
Odlična ambijentalna i atmosferična mjuza bez teksta koja ima taj futuristički prizvuk. Ovo mi deluje napredno i dan danas, a kamoli za '80te, ova stvar je bila eonima daleko ispred svog vremena u momentu objavljivanja. Spot takođe odličan i revolucionarno inovativan. Volim s vremena na vreme preslušati avant garde.
Drugi način - Stari grad
A šta da kažem što se već ne zna. Lepo, tužno, dirljivo, melanholično, tera te da se zamisliš, budi setu jer znaš da je promena jedina konstanta u životu i stare vrednosti, stare ljubavi nestaju sa ovog sveta, ali ti je opet lepo jer je nekad postojalo, jer si nekad voleo. Ko je voleo taj je i izgubio. Što si stariji to se sa setom prisećaš starih dobrih, davno prohujalih vremena i bivših ljubavi. Sve je ovde za maksimalne ocene, kultna i vanvremenska ex-yu stvar. |
|
|
naker
Advanced Member
4928 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Topic |
|