forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Bojkot!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 2

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4758 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/02/2025 : 18:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Koliko od vas koji su glasali za DA opciju radi u državnom ili javnom sektoru?
Koliko vam je bilo povećanje plaće prošle godine u odnosu na 2023. godinu?

Nastavak inflacije možete zahvaliti ovome kupcu glasova.

https://vlada.gov.hr/vijesti/najvece-povecanje-placa-u-povijesti-1-63-milijardi-eura-vise-za-place-zaposlenih-u-drzavnom-i-javnom-sektoru/40999?lang=de

Go kneel and weep
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 19:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Koliko od vas koji su glasali za DA opciju radi u državnom ili javnom sektoru?
Koliko vam je bilo povećanje plaće prošle godine u odnosu na 2023. godinu?

Nastavak inflacije možete zahvaliti ovome kupcu glasova.

https://vlada.gov.hr/vijesti/najvece-povecanje-placa-u-povijesti-1-63-milijardi-eura-vise-za-place-zaposlenih-u-drzavnom-i-javnom-sektoru/40999?lang=de

Evo i tebi jedan bravo!

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3913 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 06/02/2025 : 19:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Neke stvari su malo podivljale, zbog porasta standarda misle da nas mogu gulit, ali ne može. Ova vrsta građenskog neposluha je dobar korak ka rešavanje problema na izborima. Samo još dok imamo kaj birati.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2473 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/02/2025 : 19:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sudeci samo po ovom clanku glasao bi dozivotno za Plenkovica

Nije cudno da je dosada tako zadovoljan stanjem u RH!!!

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 19:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Nije to samo 1994. Uvik je slo bila jeftinija i imala bolji standard od hr.

I tebi je normalno da bolji standard i niže cijene idu jedno s drugin?
Normalno je da je manistra skuplja u državi u kojoj su plaće 300 DM i država usput ratuje, nego u državi u kojoj su plaće 700 DM i nema rata?
Meni je nekako logičnije da je kruv jeftiniji u Tanzaniji nego u Norveškoj.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 19:42:49
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 19:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:

Pa šta misliš kako Plenković i HDZ dobivaju izbore?
Jebate imaju glasačkog tijela na plaći taman koliko in triba.
A ako zafali uvik moš izmislit neki novi namet privatnicima i narodu i iz prihoda otvorit radna mjesta(neproduktivna i iizmišljena of kors) za dodatnih par tisuća glasača.
Ne pomaže ni šta se niko iole sposoban i normalan ne želi valjat u tome blatu, i onda na kraju ako biraš, biraš između lopova i redikula.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/02/2025 : 19:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

Neke stvari su malo podivljale, zbog porasta standarda misle da nas mogu gulit, ali ne može. Ova vrsta građenskog neposluha je dobar korak ka rešavanje problema na izborima. Samo još dok imamo kaj birati.

Pa s obzirom da su skoro sve stranke podržale bojkot, lošeg izbora nema.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 19:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Pa s obzirom da su skoro sve stranke podržale bojkot, dobrog izbora nema.

Ispravija san ti upis.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/02/2025 : 20:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa i originalno je bio ironičan u naravi.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2473 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/02/2025 : 20:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by matori paraliticar

quote:

Pa šta misliš kako

Uf hvala konacno da mi neko objasni na nacin koji razumem. Moralo je malo politike, nek oproste pravila foruma :)
Jos kad bi mi sada neko slicno mogao objasniti za Srbiju (za Sloveniju znam otprilike, neocekivano sam dobio dobru priliku)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3913 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 06/02/2025 : 21:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
...vecina privatnih poduzetnik dolazi iz plave partije i onda ona živi7vlada na račun državnih zaposlenika. A ne znam, može bit!?

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 21:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

...vecina privatnih poduzetnik dolazi iz plave partije i onda ona živi7vlada na račun državnih zaposlenika. A ne znam, može bit!?

A ko bira HDZ nego sto miljona debila zaposlenih po raznoraznin općinama, gradovima, županijama, kotarima, komisijama, povjerenstvima, upravnin odborima, ZETovima, HEPovima, Jadrolinijama, ministarstvima, mjesnim odborima, Vodovodima, Čistoćama, HŽovima,i tako u nedogled.
Plus onih par iljada šta još briju da je HDZ/Tuđman/Hrvatska jedno te isto. A ti su ionako na nivou onih šta se još skupljaju u Kumrovcu i briju na Druga Tita.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/02/2025 21:20:39
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/02/2025 : 21:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Normalno je da je manistra skuplja u državi u kojoj su plaće 300 DM i država usput ratuje, nego u državi u kojoj su plaće 700 DM i nema rata?

Nisan ni napisa da je normalno.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2025 : 22:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisan ni napisa da je normalno.

Onda san te očito nešto krivo razumija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3913 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 06/02/2025 : 22:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
..kao i izbore ;)

A možda i nisi. Meni iz razgovora s ljudima izgleda drugačije.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8200 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/02/2025 : 22:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
nisu samo trgovci krivi za podizanje cijena, ali mnoge stvari koje tinton i ostali navode i čine se logičnima u biti nemaju nikakvu logiku
neki dan jedan predstavnik udruge poduzetnika (ili neki ekonomski analitičar) tumači da su u italiji niže cijene jer su oni veće tržište, ima ih 50 milijuna, pa mogu dobiti povoljnije uvjete itd, itd...
u sloveniji valjda mogu dobiti povoljnije uvjete jer su manje tržište od hrvatske
pa to s povećanjem plaća u javnom sektoru, koje automatski izaziva spiralu inflacije, jer eto imamo više novaca, veća je potražnja, pa cijene idu gore
u sloveniji i italiji mora bit da su plaće padale ili barem stagnirale
da cijene ovise o porastu i razini plaća, onda bi u zemljama s većim plaćama trebale biti više nego kod nas
mislim da se moramo odlučiti što je logično, a što nije
i nesvrstani u jednom postu podržava jednu, a u drugom drugu logiku

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 2  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000