Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
night
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1690 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25678 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/DR Maca Zistis(1).jpg)
5483 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 06/02/2025 : 20:50:30
|
Kakvom magijom mi dobijamo ove utakmice??? Kao da smo zaboravili kako se igra ovaj sport...da li je moguce da smo toliko umorni![](icon_smile_blackeye.gif) Sawitch ima pravo, teska srca priznajem![](icon_pirat.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25678 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17182 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
night
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1690 Posts
Posted - 06/02/2025 : 21:17:59
|
Dobro je, ma odlično je. Dve pobede u tri dana su odlična stvar. Velika su očekivanja, a i oni su ljudi, umore se. Sad polako, malo pauze, pa onda Budućnost i kup. Da se resetuju i nastave najbolje što mogu. |
|
Caleb
Advanced Member
![](AvatarUpload/looney-toons-bugs-bunny-100x100(1).jpg)
Greece
16485 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40570 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/02/2025 : 08:19:09
|
quote: Originally posted by night
Kakav hrkljuš do sada, a Petrušev mora kod psihologa ili psihijatra pod hitno.
Decko je kreten. Vrhunske predispozicije i potencijal ali dzaba. Ali kada cujem Jakovljevica da ga on savetuje uopste me ne cudi.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
night
Senior Member
![](avatars/Taz.gif)
Serbia
1690 Posts
Posted - 07/02/2025 : 09:09:40
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by night
Kakav hrkljuš do sada, a Petrušev mora kod psihologa ili psihijatra pod hitno.
Decko je kreten. Vrhunske predispozicije i potencijal ali dzaba. Ali kada cujem Jakovljevica da ga on savetuje uopste me ne cudi..
Nije problem kad se napravi lična u napadu, pa ni dve, ali konstantno pri tome pričati, čuditi se, pizdeti - tako se samo unosi nervoza u čitavu ekipu. Treba učiti od Kenana ili Mekintajera, ne mogu da se setim ko je od njih dvojice napravio ličnu i - sve ok, idemo dalje. Petrušev je veoma koristan, sinoć je dao dosta koševa i rešio puno toga, ali se ponaša nezrelo. Kalina napravi tehničku ali ciljano, da pomogne ekipi, da ostvari pritisak na sudije što je manir vrhunskog igrača. Tako treba da se radi. Mene kod ove Zvezde nerviraju ti crni periodu u napadu, kad niko ne zna šta će sa loptom, i onda se ide na iskustvo pa se pojedinačno preuzima odgovornost i izmišljaju poeni. Napad mora bolje. Ovi vaši samo večeras da ne dopuste da im se šetaju centri ispod sopstvenog koša, i onog Brauna da smire, taj lik me užasno nervira, koliko me Lakić oduševljava. On mora u reprezentaciju, podseća me na Avramovića. I ostali rezultati vam idu na ruku, tako da je sve to super - imati oba naša tima u završnici je fantastično, a možda se neko i probije do fajnal-fora, i tu je sve moguće. A da Žoc uzme desetu ili Zvezda prvu titulu - to je možda nerealno, ali bi bilo ... Žao mi je što osim Lakića nema više mladih igrača, to nikako nije dobro na duže staze. Kad odu Jokić i ekipa za 3-4 godine, ostaće Jović i Petruševa kao kostur. |
Edited by - night on 07/02/2025 12:15:38 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Beli strelac.jpg)
Serbia
40570 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/02/2025 : 09:50:11
|
Ovaj prvi pasus ti potpisem.
Sto se ovog dole tice, pa eto ti Balse, bio je Tristan, dolazi Bosnjakovic, tu je i Nakic, bio je Trifunovic, Avramovic.. Za Lakica nisam cuo dok nije dosao u Partizan iako sam ga gledao u Zadru. Iskocice tu uvek nesto. Ne vidim ja tu mesta za sekiraciju. Petrusev realno moze biti nosilac reprezentacije ako ne nastavi da bude kreten.
Oko vase igre, ne znam sta reci jer ne gledam, samo sam gledao u derbiju i mogu reci da je Bolomboj 50% ekipe. Mozda ne poenterski niti tih 8 skokova u proseku ali ono sto on donosi je neverovatno. Sve moze da preuzme i da stigne da blokira bilo kog pleja, gradi dobro pa cak i kad ne skoci omoguci drugom skok, pravi blokove za bekove gde stvarno bude mesta za igru.. Kenan je meni tesko razocarenje, Mekintajer isto. Kalinic cini preostalih 20% i Petrusev 10%. Ostalo sta skrpite. Mislim da je Sferopulos dobar trener i korektan covek i da je to to. I opet mi je zacudjujuce da Dobric nema mesta. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|