forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 95

Zula
Senior Member

1332 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 07/02/2025 : 13:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Nešto lagano jutarnje za Zulu:

http://youtu.be/EE7UNgAAKag?feature=shared

Manu Chao i njegov band Mano Negra. Laganica da. Sve je tu ok, Manu je meni skroz dobar. Možda malo premelankolično za mene trenutno - gripa+viroza su me ostavili nakon 16 dana i sad gorim od energije i želje za radom i gibanjem (zbog predugog ležanja) 😂
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1332 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 07/02/2025 : 13:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Ajmo alexts, ide nešto poznato.
Od svih pjesama izabrao sam jednu kraću, ali meni među njihovim najboljima. Band inače ima najviše ulazaka (20) u top 40 (Billboard US), ali nijedan hit nije bio br.1. Tu se ne može pogriješiti 😂
Jedna optimistična...

ELO (Electric Light Orchestra) - Hold On Tight

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8864 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/02/2025 : 14:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Ajmo alexts, ide nešto poznato.
Od svih pjesama izabrao sam jednu kraću, ali meni među njihovim najboljima. Band inače ima najviše ulazaka (20) u top 40 (Billboard US), ali nijedan hit nije bio br.1. Tu se ne može pogriješiti 😂
Jedna optimistična...

ELO (Electric Light Orchestra) - Hold On Tight

Već sam ima ELO od Tonta. Tu pesmu znam, samo da vidim tačno koliko mi se sviđa ili ne.

Edited by - alexts on 07/02/2025 14:03:52
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4444 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/02/2025 : 14:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto
Preporučujem album: Elko. Jeste live, ali ima 4-5 pjesama kojih nema u studijskim verzijama pa se računa u regularni album. Haunting song, Warhead boogie i head me obaraju.

Ne volim live albume i slušam ih ravno nikad. Eventualno ako sam opsjednut s nekim bendom/pjesmom provjerim i kakva je live ali to čak i ako mi je dobro - brzo padne u zaborav i uvijek si radije pustim studijski. Video koncerti na jutubu su pak druga priča. :)
Ali provjerit ću ove stvari koje si nabrojao ofkors
----------------------------------------------

Chic - Chic Mystique - ovo mi zvuči jako poznato. Sigurno sam je čuo više puta ko klinac i dobra je stvar skroz. To je valjda R&B/dance ili?

Renegades · X Ambassadors - ovo je toliko bazično da boli. Akordi osnovna škola vrtić. Produkcija sterilna do ibera, baš kako to i treba biti za ovaj stil. Ali stoji da je lagano i neopterećujuće.

Michael Jackson - Dirty Diana - tak se radi kvalitetna pjesma. Malo se pumpa tenzija i onda vokal i gitara sa strašću i osjećajem odrade svoju magiju.

The Coasters - Yakety Yak - simpatična pjesma skroz. Sviđa mi se brzina!

Art Of Noise - Moments In Love glavna melodija je ok ali ostatak nije niš posebno. Nudi premalo za nekakav loop potencijal

Drugi način - Stari grad volim ovaj bend, odlična stvar! Ne znam zašto ih češće ne slušam a još imam i par originala na cdu. Inače, najbolja njihova stvar mi je Seoska djevojka, to me baš baca na neku drugu frekvenciju.

Soundgarden - Slaves & Bulldozers nikad mi se taj bend nije primio iako sam pokušao višeputa. Odličan sound ali stvar kako dođe tako prođe. Preferiram Pearl Jam

LUTKE - Sjaj prvo sam pomislio da nije ovo za mene jer nasilno optimistične pjesme nisu baš moj đir. Ali kako je stvar odmicala tako mi je postalo sve bolje i bolje. Gitara i vokal nisu za mene ali bass, klavijature i truba su dobri.

Edie Brickell & New Bohemians - What I Am - ovo mi je odlično i ide na listu jerbo sve štima i ne mogu naći zamjerku. Moguće i da sam ranije to negdje čuo pa me pogodilo u žicu

AMIRA MEDUNJANIN Pjevat ćemo šta nam srce zna odlični i melodija i vokal. Nažalost produkcija je ono što ja kažem da mi "ulazi u osobni prostor" prečisto i vokal mi previše ulazi u facu.

Del tha Funky Homosapien - Mistadobalina ovakav oldskul hiphop mi je ok. Mogu poslušat do kraja bez problema

Mano Negra - Out Of Time Man - isto kao i ona Amira gore. Ne mogu kad je šapćući vokal tak gurnut naprijed u miksu. Odmaknite se, odjebite. Doduše melodija/melodije imaju loop potencijal, to ću im priznat.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4444 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/02/2025 : 14:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Zadatak za 80s manijaka alextsa!

Rush - Distant Early Warning

Bok, kako si.
Go to Top of Page
Page: of 95  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000