Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1304 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 09/02/2025 : 23:08:15
|
Nakon pauze od cca 7 mjeseci sam nabavio Morgane iz prve sezone koji su mi falili pa nastavljam s čitanjem.
Morgan Lost #18: Suze đavola - E ovo je bilo dobro. Produbljujemo lik Irine kroz njezinu prošlost koju povezujemo s zločinima sadašnjice na način koji zapravo ima smisla. Morgan doveden na rub, vidimo da mu Irina znači puno više od prijateljice ili simpatije mada to još nije službeno ništa. Jako zanimljiva priča s ruskom mafijom te polaganim i sve većim greškama kojima se ubojica distanicirao od svih u svojoj poremećenosti. Crtež apsolutno fenomenalan, od akcije do likova do prikaza raznih atmosfera u epizodi. Lik Smajlija intrigantan, ima veću moć nego sam prije mislio. 8.5/10
Morgan Lost #19: Sećanja video-kamere - Kjaveroti opet urokan pisao. Ukleta kamera, jeftine fore, neki ljudi koji gledaju film postaju opsjednuti, neki ne, bez ikakve logike. Na više navrata mi se činilo kao Segal film...ovo bi mogao biti kraj...ali smo samo na cca 30oj ili 50oj stranici, pa moram jos neki bezvezni zaplet ili situaciju ubacit da dođem do 98 strana (za Segal film 90 minuta). Crtež više nego pristojan, svidjelo mi se dinamičko kadriranje u akcijskim scenama te prikaz ženske forme. 3.5/10
|
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|