Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
borg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2283 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 08/02/2025 : 11:55:47
|
Džimi, tebi je svako drugo izdanje harakiri sa neke logične strane posmatranja našeg tržišta. Ti si izdavač sa najviše života do sada. :)
Meni je i onaj kraći Fibrin dodatak o toj porodici bio izuzetan. Tako da se ova knjiga uzima 1/1.
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 08/02/2025 11:56:31 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dzimi.jpg)
1960 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 08/02/2025 : 12:07:01
|
To samo govori da među nama ima više luđaka nego što mislimo. A luđaci su me uvijek voljeli.
Kao i do sada, izvući će nas neka komercijala, tipa Drijea, Matotija, Lustala... |
|
borg
Senior Member
Serbia
2283 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/02/2025 : 12:47:31
|
quote: Originally posted by Dzimi Gitara
To samo govori da među nama ima više luđaka nego što mislimo. A luđaci su me uvijek voljeli.
Stinky, vrati Džimiju account!![](icon_smile_big.gif)
quote: Originally posted by Dzimi Gitara Kao i do sada, izvući će nas neka komercijala, tipa Drijea, Matotija, Lustala...
Negodašta! Ako je išta komercijalno kod nas, onda su to ta trojica![](lol.gif) |
Trouble will find me |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
Posted - 08/02/2025 : 12:56:44
|
Rizično je i te kako, jer ipak je to knjiga sa 500 kartica prevoda, sa 450 str za odštampati... Pride, van stripskih krugova, nije ova tema familijarna široj javnosti. Stoga ću štampati malo manje, 400 primeraka.
Ali meni je jako važno da imamo literaturu o Esteheldu, i upravo da ta tema postane poznatija. A Stalker je već dovoljno stasao da to ipak (verovatno) neće biti harakiri. :)
Prvo radiš za slavu, a pare će doći poslije, ako preživiš. Ozbiljno.
Ili kao što sinoć čuh u (prekrasnom) filmu "Kako se obogatiti prije nego što baka umre": Sinovi nasljeđuju imovinu, a kćeri rak. |
Trouble will find me |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
Posted - 08/02/2025 : 13:03:09
|
Vidiš, za ovaj nivo razumevanja uložili smo 25 godina na forumu. :D
Mladost-ludost:/ |
Trouble will find me |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
Posted - 08/02/2025 : 13:07:52
|
A gle, rak sam već preživeo, sad hoću pare!
Izdrži još 5-6 godina i na konju si. Ali nemoj samo forsirati tu komercijalu, daj i nešto arta. |
Trouble will find me |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
Posted - 09/02/2025 : 10:16:16
|
ROĐENDANSKA AKCIJA + ROĐENDANSKE NAJAVE!
Ičigo Takano: Oranž
![](https://i.imgur.com/GOyY5Hj.jpeg)
„Oranž” je manga koja se demografski određuje istovremeno i kao seinen i kao šođo. Žanrovski je reč o fantazijskoj romansi, ali to je takođe i priča o odrastanju grupe tinejdžera. Mangu odlikuje privlačan i vešto izveden crtež mlade japanske mangake Ičigo Takano.
Ovaj sedmodelni serijal, originalno objavljivan od 2012. do 2022. godine, prati grupu mladih učenika sa fokusom na srednjoškolku Naho koja počinje da prima pisma koja je sama sebi poslala iz deset godina daleke budućnosti. Isprva ih smatra neslanom šalom, ali najavljeni događaji počinju da se obistinjuju. U pismima odrasla Naho upozorava sebe da će novi učenik, dečak po imenu Kakeru, uskoro doći u njen razred. Pismo je moli da pazi na njega, tvrdeći da samo Naho može da ga spasi od tragične budućnosti. Međutim, svaka njena promena sadašnjosti reflektuje se na budućnost, što ona saznaje iz narednih pisama. Ko je zapravo ovaj misteriozni dečko i može li Naho da ga spasi od njegove sudbine? Ova dirljiva gorko-slatka romansa u Japanu je doživela milionske tiraže, a potom na talasu slave i anime seriju, anime film, pa konačno i celovečernji igrani film. Recepcija je bila uspešna i na Zapadu, te je „Oranž” u dva navrata nominovan za najprestižniju američku nagradu Ajzner, dok se jedan od omnibusa čak četiri nedelje zadržao na prvom mestu bestseler liste „Njujork Tajmsa”.
Manga serijal „Oranž” započećemo sa izdavanjem krajem ove godine, u prevodu Sare i Ane Živković.
https://stalker.rs/prodavnica/
Rođendansko slavlje prati i akcijska prodaja koja će trajati do 10. 2. 2025. Po povlašćenim cenama sa 20-30% popusta putem našeg web shopa možete kupiti sve naslove koje imamo na stanju. Posebno naglašavamo da je u našem e-dućanu CC poštarina za sve kupovine preko 1.999 dinara i dalje besplatna.
#stalker_sunce
|
Edited by - Dzimi Gitara on 09/02/2025 10:30:47 |
|
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21337 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/02/2025 : 10:37:16
|
koliko ispratih,skoro svi naslovi idu krajem godine,iliti za Sajam;ide li još nešto,osim Fredija, u skorije vreme? I zna li se kad će FL,to baš nestpljivo isčekujem? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
|
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
21337 Posts
Posted - 09/02/2025 : 10:59:20
|
stvarno sam loše slušao,praštaj. i hvala na pojašnjenju vremena izlaska. e pa lepo raspoređeno;gej manga se kupuje u tri primerka da se podrže moderne vrednosti.
moji prvi pikovi su Lustal i Oranž (Fredi se ne računa jer je stara najava),a i Osterheldovi se jedvačekaju. Doduše,i Kililana bi se moga duplirati,zašto da ne,stvarno je sjajan naslov. |
Edited by - anto on 09/02/2025 11:00:22 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21337 Posts
Posted - 09/02/2025 : 11:05:14
|
Naši snovi u sumrak su gej M ili Ž? pitam za drugaricu |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik
1960 Posts
Posted - 09/02/2025 : 11:11:49
|
Ima za svakog ponešto.
Šalu nastranu, ako uspeš da prenebregneš što te žulja tema (kao u slučaju Lepažovog Mućaća), to je jedna divno nacrtana topla ljudska priča. |
|
Heisenberg
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/276633 (1).jpg)
Serbia
727 Posts
Member since 06/11/2022 |
Posted - 09/02/2025 : 13:07:58
|
quote: Originally posted by anto
Naši snovi u sumrak su gej M ili Ž? pitam za drugaricu
Koliko sam razumeo, vezano je baš za LGBTQ osobe i problemima što ih uvek svako ko ih ne podnosi naziva svakakvim imenima ili ih bije i ostalo. Mada ja nisam deo te LGBTQ populacije tako da ono, ako ih ja ne diram, onda neće ni oni mene. Nisam protiv njih da se neko ne uvredi, više sam strejt ali ćemo videti brate da kupim kad izađe da podržim stalkera i to znaš. |
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks! |
|
matori paraliticar
Senior Member
![](avatars/w401065600741.8945.jpg)
2482 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 09/02/2025 : 14:09:34
|
Mudro zbori mladjani Heisenberg
cijeg stalkera ces da podrzis? :)
inace imam losu savest zbog sadasnje relativno slabe "podrske" stalkeru nadam se to nekako ispraviti do leta (iako ne znam sta da ocekujem od zivota do tada). |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
borg
Senior Member
Serbia
2283 Posts
Posted - 09/02/2025 : 16:35:19
|
Što se mene tiče tu mangu prepuštam ciljnoj grupi. Da i oni dobiju priliku da podrže Stalker. ;) Baš će biti zanimljivo videti kolika je potražnja gej mange u Srbiji. :)
|
Resistance is futile. |
|
Heisenberg
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/276633 (1).jpg)
Serbia
727 Posts
Member since 06/11/2022 |
Posted - 09/02/2025 : 18:04:57
|
Ja ću svakako videti da uzmem al kad izbaci Džimi sva 4 tankobona, a ovako direkt se uzima Oranž koji je benger. |
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks! |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11904 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 10/02/2025 : 03:58:53
|
Steta sto je Lorenco Matoti tek na redu krajem godine, njegov novi strip najzeljnije iscekujem od ovih najava (odnosno podjednako sa knjigom o sudbini Osterheldovih) jer sam nedavno procitao vrhunski Vatre i sapat, ogromna preporuka za taj strip. Inace tokom Stalker akcije kompletirao sam biblioteku Zonu, stigli su Bilalove Legende i Legenda o Arnu i sad sam miran do izlaska novih brojeva biblioteke Zone.
Inace Prsten Nibelunga je rasrpodat? Sjajna vest! I dobar vetar u ledja i ohrabrenje za jos takvih stripova!
A knjiga o Osterheldu bi bilo dobro da bude ispracena konacno sa srpskim izdanjem Eternauta? |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6360 Posts
Member since 05/12/2016 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|