Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47406 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10469 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/02/2025 : 20:51:35
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Kad smo kod prosjecnih placa, ja jos cekam dan kad cu je napokon dostic i prestic. :) Jbg, trebao sam u drzavni aparat..
Zdravstvo nam je u totalnom kurcu, ali moram priznat da sam nedavno imao jako dobro iskustvo na hitnoj. Pao sam sa skuterom i svi su bili jako dragi ljubazni, od ekipe iz kola hitne pomoci do dezurnih na samoj hitnoj. Jos je lijepse bilo sto su sve bili mladi ljudi, odokativno nitko preko 30. Sjecam se i da je kolega bio dosta brzo obraden u Firulama kada je jednom opizdio glavom i rasjekao ju… Ali zato moj dr opce prakse….majko mila, mozemo svi pokrepavat u cekaonici sto se njega tice, mail ili telefon, ma nema sanse, za svaki kurac dodi i ukiseli se cekajuci. Onda opet, draga i ja imamo jako simpa i dobru zubaricu.
A bojkot? Bar je nama Pičkama Trst na pljunut, pa se malo zaletimo do Muggie u Familu i jos pokoji ducan. Tako da nasi eurići idu gdi Melloni u takuin.
Bio nedavno nesto do Jelšana i rekao ajd idemo bas do espina u Ilirsku da vidim cijene, kad ono kifla, na neke cijene od 1-2-3€ slovenci jeftiniji po 10-20 centi….nije neka usteda.
Da li cemo nesto dobiti ovim bojkotima? Ako ne probamo, necemo nikada saznati…drago mi je da smo bar jednom ustali, ali moj pesimizam mi kaze da je ovo vj prdac u prazno.
Hitna funkcionira OK jer dolaziš odma na obradu. Ne moraš proć sustav i ne moraš čekat termin. Šta se tiče ljubaznosti i stručnosti osoblja po bolnicama neman nikakav prigovor. Reka bi da su ljudi unutar sustava OK, ali je sustav sam po sebi kvaran. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10469 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/02/2025 : 21:03:47
|
@diskač Umra san od smija na veliko P u "Pička". Sa malin p je obična prostota, sa velikin P dio identiteta,![](icon_smile_big.gif) |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 11/02/2025 22:06:37 |
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 11/02/2025 : 21:20:45
|
U Srbiji je skupo gorivo zbog velikih akciza. I jedna je od retkih gde je dizel skuplji od benzina.
Hrana u marketima je nerealna u odnosu na Evropu, mada sam video da ni u Hr nije mnogo jeftinija.
Slažem se da je život u Hr i Slo lep i čuvajte to što imate. Ne bi ni u Sr bio toliko loš, ali treba mnogo vode da prođe ovde da bi se ljudi urazumili. |
|
petarStripovi10
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1199 Posts
Member since 03/12/2014 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25717 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4605 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 12/02/2025 : 00:29:34
|
Dijagnostiku je bolje obaviti kod privatnika, pogotovo Ako je hitno, Ali za neke ozbiljnije operacije opet moras u drzavnu bolnici, a tu je redomat Po kumstvima i poznanstvima |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|