Originally posted by pcoro Sad se vide Iz opisa sam zamišljao alternativniji crtež, nešto ala Junji Ito, a sad vidim da je slatki, ženskasti manga stil
Ne volim baš da koristim to "ženskasti" manga stil (imaš i muškaraca koji tako crtaju i žena koje tako ne crtaju), ali jeste nežan i setan, no bar delovi tela nisu u nekoj disproporciji. Problematično mi je što u nekim momentima teško razlikujem muškarca od žene. To mi je naročito zasmetalo u 4. priči, jer mi se čini da je bitno za razumevanje iste.
Svi znaju da muškarac mora crtati odrješito, prljavo, snažno - kao Mataković ili Hermann ili Ortiz, a žena mora crtati meko, elegantno, nježno, kao Kaoru Fujiwara na tom crtežu gdje dominiraju velike oči, bujne trepavice i tužni pogledi
Iduci ponedjeljak oprastamo se od trenutno drugog najdugovjecnijeg Shonen Jump serijala - Undead Unluck zavrsava s 239. poglavljem. Shonen Jump ce u iducem broju biti bez serijala iz 2010-ih.
Kaizoku ou ni ore wa naru!
Edited by - Giuda Ballerino on 23/01/2025 19:23:06
Kutsuzure Sensen - Majo Vasenka no Sensou Hayami Rasenjin [url=https://ibb.co/Q7ttKBS4][/url] [url=https://imgbb.com/]image to url[/url] Vasilisa Medvedeva - Vasen'ka vestica na Istocnom frontu
drugarov sin pročitao Sweet konkrete od Lokomotive,i dopalo mu se,pa hoće još. dečko ima 15 godina.
može li neko da mi pomogne za preporuku - bilo šta od srpskih mangi (pošto naši jedini i izdaju,ne računam Fibrine) - ČK,DW,Najkula,Lokomotiva,Golkonda...
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nausikaju u izdanju Lokomotive ako je ikad gledao Ghibli filmove, ovako šta voli od šonena do seinena, ako hoće kratke serijale Zelena Krv ili Bestijarijus,od čk bi mu preporučio Planetes ili Muzej (ako voli horor)
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
drugarov sin pročitao Sweet konkrete od Lokomotive,i dopalo mu se,pa hoće još. dečko ima 15 godina.
može li neko da mi pomogne za preporuku - bilo šta od srpskih mangi (pošto naši jedini i izdaju,ne računam Fibrine) - ČK,DW,Najkula,Lokomotiva,Golkonda...
Anto, slobodno se autuj, nećemo te manje voleti kad obznaniš da si počeo da skupljaš mange.
Anto, slobodno se autuj, nećemo te manje voleti kad obznaniš da si počeo da skupljaš mange.
mange se uzimaju od kada je fibra krenula da ih izdaje,normalno
Polijev klinac je u pitanju.Mali,kao i njegovi vršnjaci, nije na ti sa srpskim,ali uz Sweet konkrete je krenuo da ga lepo savlađuje.
Nausikaju u izdanju Lokomotive ako je ikad gledao Ghibli filmove, ovako šta voli od šonena do seinena, ako hoće kratke serijale Zelena Krv ili Bestijarijus,od čk bi mu preporučio Planetes ili Muzej (ako voli horor)
to je uzeo njegov matori,a naš drugar,Poli,pa će svakako pročitati.
Zelenu krv ću mu sigurno preporučiti,nju je dobio moj sin,i odlična mu je.
važi za Planetes i Muzej.
Ajde momci,ovi mlađi naraštaji,šta mi još savetujete - ima li koja DW ili Lagunina manga da je sigurica za tinejdžera?? Najkulina?ČK?