forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 116

manhunter
Moderator

Switzerland
25765 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/02/2025 : 17:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nakeru, kod mene je ranije ovaj stil prolazio.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 18/02/2025 : 18:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Evo nečega za alexts-a

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 18/02/2025 : 18:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Jedan benger za manhunter-a :D

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1456 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 18/02/2025 : 18:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Za moćnog voćnog jedna opasna stvar.

Kvartet glasova u kojem se nije znalo tko koga, kad i tko je kome mama, a tko tata 😜. No, pjesma po kojoj su poznati je izvrsna, a čovjek smiješne frizure ima strašan glas!

Jogurt

The Mamas & The Papas - California Dreamin'

Edited by - Zula on 18/02/2025 19:11:18
Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
492 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 18/02/2025 : 19:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Za moćnog voćnog jedna opasna stvar.

Kvartet glasova u kojem se nije znalo tko koga, kad i tko je kome nam, a tko tata 😜. No, pjesma po kojoj su poznati je izvrsna, a čovjek smiješne frizure ima strašan glas!

Jogurt

The Mamas & The Papas - California Dreamin'

https://youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk

Da, odlična poznata stvar. Nije mi ovo najomiljenije među klasicima, takođe ponekad mi je ovo pesma pomalo i zamorna. Ali klasik sa razlogom, 4+

E da, prvo sam čuo verziju od Plavog orekstra koja mi se nikad nije sviđala (kao ni sam bend)

Edited by - jogurt on 18/02/2025 19:12:52
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6212 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/02/2025 : 22:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo Beva u klasične vode...

Engleska grupa ili duo s toliko hitova da se teško odlučiti za neki. Pjevačica prepoznatljivog glasa, i nekoć visoko procijenjene ljepote...

Eurythmics - Sweet Dreams

https://youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

Druga desetka zaredom. Pjesma je klasik i ja joj ne mogu naći nikakvu manu. Remek djelo pop glazbe.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9022 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/02/2025 : 22:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Change - Heaven of my Life 1981

Pre neki dan sam čitao o postavi Change, kad sam skinuo pesmu A Lover's Holiday. Interesantna priča i postava, evropsko-američka, post disco R&B žanrovske orijentacije. Njihov najveći hit znam odavno - The Glow Of Love, mada sam nju znao i slušao kao pesmu Lutera Vandrosa, koji je peva.
U ovoj pesmi mi deluje da su malo preterali sa repetativnošću, mada je ovakva muzika repetativna po definicij, a bas linija je jaka i jeste po mom ukusu, na tragu uzora kao što su Chic i Sister Sledge.

3,5/ 5
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9022 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/02/2025 : 22:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kome predlagati pop pesme, ovde nema baš ljubitelja?

Saint Etienne jesu jedna od najboljih britanskih pop grupa, ali nisu komercijalni da bi se dopali Zuli, a Shaneru...

(vatrena stenica je postavljala jednu njihovu)

Onda za Bevu

Saint Etienne - You're In A Bad Way

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4993 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/02/2025 : 23:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Massive Attack - Protection

Ova pesma ima jako lepe stihove i poučan tekst u kojem ima dosta dubine. Pesma o pravom prijateljstvu kada hoćeš da zaštitiš onoga do koga ti je stalo. Interesantan spot takođe.

The Blend - The Herbaliser feat. What What (Jean Grae)

Kakva tečna rima, kakvo tekstopisanje... Sjajno. I žene konja za trku imaju. Ne mogu reći da sam puno toga preslušao od rap-a lepših polovina, ali ovo je ubedljivo najbolja ženska raperka koju sam čuo.

Eurythmics, Annie Lennox, Dave Stewart - Sweet Dreams (Are Made Of This)

Najbolja pop pesma ikada 10/10. I gledajte Lanthimos-ov film Kinds of Kindness ceo film je struktuiran oko teksta ove pesme.

Los Indios Tabajaras - Maria Elena

Zamišljam leto, godišnji odmor, pirka vetrić, sumrak, naslonjen na kameni zid, čaša dobrog rujnog vina... Predivna Maria <3
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4993 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 18/02/2025 : 23:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Tonto oprost molim ali dobijaš dužu stvar ovaj put. Strpljenje se isplati. The Decemberists - Joan in the Garden.

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1456 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 18/02/2025 : 23:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ovako nešto može da prođe, zato šaljem Zulu ponovo u Nemačku.

Pjesme na njemačkom (i esperantu?)... nisam obožavatelj. Muzika je baš dobra podloga. Pjevanja nema. Brojalica. Može biti dobra podloga Tontu za crtanje da je skroz bez glasa.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1456 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 18/02/2025 : 23:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by naker

Luciano Pavarotti - La Ghirlandeina

Mogu da razumem zašto se opera smatra samim vrhom muzike kao umetnosti, ali ja to ne mogu da konzumiram. Ne znam koji je dotični film u pitanju, ako je western neću znati jer ih ne gledam.

😂 😂 nije vestern, ne, ne. Da damo šansu još nekom da kaže... Šansa da nisi gledao postoji, ali mislim da je ipak mala. Neobično paše ta pjesma određenoj sceni u tom filmu, dosta upečatljiva scena.

Alexts? Manhunter? Netko drugi tko gleda filmove?

Da ne bih previše filmom uzurpirao podforum o muzici bilo bi dobro da dam odgovor u kojem filmu se nalazi spomenuta pjesma 😂
https://youtube.com/watch?v=tlwWxPAEPrQ
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9022 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 18/02/2025 : 23:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Jedan Jugosloven, Mađar rođen u Srbiji - u Subotici, koautor je hit-singla koji je dospeo na prvo mesto zvanične Billboard američke top liste singlova.

Koliko znam, Sylvester Levay je jedini sa ovih prostora kome je to pošlo za rukom.

Pesma je, kao što svi znaju (ili ne znaju) Fly, Robin, Fly; grupa je nemačka, zadatak je za

jogurta

"Fly, Robin, Fly" - Silver Convention

Go to Top of Page
Page: of 116  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000