forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 118

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 13:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Ace of Base - All That She Wants

Kad se pesma pojavila, znalo se da će biti mega-hit. Po mom mišljenju, tajna je u onom delu teksta/pevanja, koji se ne beleži u pisanim stihovima, ili ga pišu kao "yeah", a ja bih rekao da je "e-e-e" (iza Baby).
Nisam cenio grupu preterano, poređenja sa ABBA-om su bila neprimerena; zvučali su kao pop verzija tadašnjeg eurodanca. Ali postoji nostalgija za vremenom kad su svi znali pesmu koja je veliki (pravi) hit.

Cruel Summer od Bananarame mi je odlična.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 13:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Tonta zanemarujem 😂

Idemo vidjeti kakav je on u osamdesetima... Meni je baš bila dobra ta pjesma, ima u njoj i malo oštrine.

Belouis Some - Imagination

Nema kompletnog, necenzurisanog spota? Zabranjeno na YT?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 13:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Videosex - Ana

Odlična domaća/slovenačka lezbo electro-pop pesma. Znam još za Modesti Blejz od Bel Tempo, kao ex-yu pesmu slične tematike.

4/ 5

Eurythmics - Sweet Dreams

Sećam kad sam prvi put čuo pesmu, tada novu. Ujutro sam pustio radio, znam tačno šta sam sanjao pre toga.

5/ 5
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1466 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 19/02/2025 : 14:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Cruel Summer od Bananarame mi je odlična.

Meni je malo bolja ona kasnija verzija od Ace of Base.
https://youtube.com/watch?v=YYZwfssm7lc
Kod Bananarama mi nedostaje malo više žustrine, a i nisu mi toliko zgodne 😜
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 16:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Pošto me Zula napada sa sve komercijalnijom muzikom, nema mi druge nego da uzvratim istom merom

Zula

SANDRA - HI HI HI

(da ne bude Maria Magdalena)

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
498 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 19/02/2025 : 16:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Zadaci za danas :)

Ovo je za Nakera

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
498 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 19/02/2025 : 16:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Zao mi je Tonto, jeste da si prebukiran ali bojim se da cu zaboraviti da ti zadam kasnije; a merak mi je da zadam ovu pesmu :)

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1466 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 19/02/2025 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pošto me Zula napada sa sve komercijalnijom muzikom, nema mi druge nego da uzvratim istom merom

Zula

SANDRA - HI HI HI

(da ne bude Maria Magdalena)

https://www.youtube.com/watch?v=Naq1RzZ0yMY

Ovo ide u kategoriju "nisam čuo", i odmah znaš kakav će odgovor biti 😂. Lake note, za koje nisam ni siguran da su dovoljno komercijalne. Kvalitetom nešto kao Magazin za Nijemce 🤣
Muzike ni nema dok traje uvod prije refrena. Glas je prosječan. Riječi su... 😂

Edited by - Zula on 19/02/2025 18:01:26
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1466 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 19/02/2025 : 18:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Sad ćemo za nerazvrstanog, svrstanog u Nesvrstane

Poklanjam mu muzički doživljaj iz filma (jer kaže da to voli). Za vizualni doživljaj, nek si sam zamisli Salmu Hayek 😂

Tito & Tarantula - After Dark

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1466 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 19/02/2025 : 18:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Za Cromwella samo ljubav!
Kako najbolje izraziti ljubav nego poljupcem. Malo distorzije shvati kao uvažavanje razlika.

Kiss - I Was Made For Lovin' You

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 19/02/2025 : 21:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam kome predlagati pop pesme, ovde nema baš ljubitelja?

Saint Etienne jesu jedna od najboljih britanskih pop grupa, ali nisu komercijalni da bi se dopali Zuli, a Shaneru...

(vatrena stenica je postavljala jednu njihovu)

Onda za Bevu

Saint Etienne - You're In A Bad Way

https://www.youtube.com/watch?v=OEDAGNYYa1o

Jako ugodan vokal, pjesma ima neki nostalgični ugođaj koji mi dosta odgovara. Kvalitetan pop, 8/10.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6214 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 19/02/2025 : 22:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Jedna za jogurta:

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 22:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kako se sophisti-pop nije baš primio kod Shanera, onda je nešto manje sofisticirano logičan izbor za njega

Ono jes, kad je italo-disco u pitanju nije mu ni Sabrina baš pogodovala, ali pripisaću to predrasudama prema pomenutoj umetnici

Shaner

Scotch - Disco Band

(možda je bolje da sam stavio samo audio, spot svojom koreografijom malo odvlači pažnju?)

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 19/02/2025 : 22:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Naker, kao i Shaner, dosta pažnje pridaje tekstovima pesama.

A gde ćeš bolji i dubokoumniji tekst od onog o invaziji detlića iz svemira?!

Da ostanem u italo-disco tonu, još jedan veliki hit:

naker

Video Kids - Woodpeckers From Space

Go to Top of Page

jogurt
Junior Member

Serbia
498 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 20/02/2025 : 00:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Jedna za jogurta:

https://www.youtube.com/watch?v=wmNre4ii-UE

Ovo je baš pozitivna i prava feelgood pesma. Nažalost nije mi se previše svidela. Cela ta lepa atmosfera me ipak nije previše uvukla u sebe, a i pesma mi je generalno malo i monotona. Vokal mi isto nije najbolje legao, ali daleko od toga da je loš.

U principu zaista lepa pesma i lepo je da se sluša ovako nešto; ali malo mi je sve to bilo previše obično i uz činjenicu da mi vibe pesme nije preterano legao ide neki 3-
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4467 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/02/2025 : 08:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Zula ljubavniče-od-na-pola-koplja, pa ja sam davno primjetio da se tebi full diže jedino kad uspiješ nekoga isprovocirati na forumu. Bilo je to više nego očito još davnih dana sa Peyom, Manhunterom, alextsom itd tako da ti je uzaludan trud...
Samodopadno prcoprcanje i bušenje rupice u nečijem postu je jednostavno tvoj modus operandi tako da su mi sad još smiješnije one tvoje kvaziisprike i zahtjevi za poštovanjem. To ti od mene niti treba niti buš dobil.
A danas lijepo postavi još desetak zadataka. Zapravo postavi ih trideset jer kad je bal nek je bal, vremena imaš a bezobzirnosti ti također ne fali.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4467 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/02/2025 : 09:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Napunili ste me zadacima, a ja ne stizem nivspavati. Elektricari, vodoinstalateri, pituri, posla na poslu nenenormalno... kazu: jel crtas?... pickumaterinucrtamtibogadragoga.

Ako je tako onda moj ne trebaš rješavat, ja preživim i bez toga. :) Ali Zulin riješi obavezno jer će svisnut od muke ak danas ne dobije još 20 deka ekstra pažnje. :))

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1466 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 20/02/2025 : 09:25:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Samo ljubav ❤️
Zadnjih 7 dana (od 13.2. do danas) postavio sam 27, alexts 34 pjesme. Ne vidim niti da sam postavio najviše, a niti sam do sad brojao alextsu, dapače drago mi je da on postavlja što više može.
Ne vidim razlog da si neugodan prema meni, ali ako ti vidiš i želiš, samo izvoli. Ne mogu i ne želim te u tome sputavati jer kontroliranje drugih ne vodi u osobnu sreću.
Samo ljubav ❤️
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4467 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/02/2025 : 10:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Daj ne palamudi

Peace & love & understanding normalno

Bok, kako si.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2025 : 14:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Više nisan na bolovanju pa od ponediljka nisan rješava zadatke.
Vidin Zulin zadatak, jel iman još nešto neriješeno?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2025 : 14:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

Sad ćemo za nerazvrstanog, svrstanog u Nesvrstane

Poklanjam mu muzički doživljaj iz filma (jer kaže da to voli). Za vizualni doživljaj, nek si sam zamisli Salmu Hayek 😂

Tito & Tarantula - After Dark

https://www.youtube.com/watch?v=vVlXNyHxMjw

Mislin da san film pogleda bar 5 puta. Dobar film, dobar soundtrack, dobra Salma, dobra Juliette.
Sve dobro.

Ovaj muzički doživljaj iz filma mi funkcionira bez vizualnog dijela jer ovo nije filmska glazba.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/02/2025 14:47:12
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9033 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/02/2025 : 14:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Više nisan na bolovanju pa od ponediljka nisan rješava zadatke.
Vidin Zulin zadatak, jel iman još nešto neriješeno?

Imaš moj zadatak - Darkwood Dub.

115 str.

Edited by - alexts on 20/02/2025 14:54:07
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2025 : 15:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koju od toliko DD pesama postaviti?

I kome? Mogao bi

NESVRSTANI

malo klasike alternativnog zvuka. Budućnost čeka iza ugla...

Darkwood Dub - Elektropionir

https://www.youtube.com/watch?v=txin4_mZnwU

Za Darkwood Dub znan, ali ga nisan ozbiljno sluša. Nije moj đir muzike. Ovo mi je slušljivo i ima mi nešto origanlno. Spot mi je interesantan i blesav pa me tira da gledan, ali ne mogu reć da san razumija šta je pjesnik ovim spotom htio reći.
Čudno sve skupa ali ima prolaz.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10515 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/02/2025 : 15:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Da se ne bave pizdarijama nego zadacima, dva metalska zadatka za Cromwella i Zulu.

Za metalca Cromwella znan da voli Bathory.
Kako stoji sa ovin klasikon?

"Sveti se ime tvoje", jedna sakralna samo za Velečasnog Zulu(Ako te bude malo nervira hiperaktivni pivač, to ti je normalno. Malo nervira i mene):

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25771 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/02/2025 : 16:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Evo malo domaćih klasika. Iako je Nesvrstani već sa pet godina slušao Beatlese, a a šest apsolvirao ceo opus Black sabbath, moguće da je ovo čuo u prolazu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 118 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000