Kako je dobro preveden i adaptiran Borbeni petao, odusevljen sam :) svaka cast, dvojka nastavlja u istom ritmu.
Da li se zna tempo sledecih brojeva?
Hvala, hvala, trudimo se. Materijal je svakako inspirativan.
Na treći broj se svakako neće čekati kao za drugi. Objavljivaćemo mange u proseku na 3-4 meseca... "jer tako smo u mogućnosti" logistički. Ali zato će sledeća tura brojati 4 manga naslova, a pre toga nas očekuje jedan lep niz albuma...
Kako je dobro preveden i adaptiran Borbeni petao, odusevljen sam :) svaka cast, dvojka nastavlja u istom ritmu.
Na treći broj se svakako neće čekati kao za drugi. Objavljivaćemo mange u proseku na 3-4 meseca... "jer tako smo u mogućnosti" logistički. Ali zato će sledeća tura brojati 4 manga naslova, a pre toga nas očekuje jedan lep niz albuma...
A jel jedna od tih 4 mangi Horizont iako je on već manhwa ili Ragnarok?
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
HORIZONT će verovatno sačekati Sajam knjiga.
Uuuf, tek za sajam znači? Lagano, će se sačeka, bolje da izađe kvalitetno.
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!
znači sad idu TA DIVNA LETA (Zidru, Lafebre), UPRKOS SVEMU (Lafebre), ČEKAJUĆI BODŽENGLSA (Šaber, Morel),Linkoln i komad,dva Tintina. Za Sajam Slava,Ne puštaj me i drugi deo Tih divnih leta.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Verujemo da će novi krug naslova biblioteke Vagabond UPRKOS SVEMU biti vredan ČEKANJA, jer ne samo da je vesnik proleća, već i DIVNOG LETA. 🦈UPRKOS SVEMU (Đordi Lafebre): - 152 strane - format: 240 x 320 mm
🦈TA DIVNA LETA (Zidru, Đordi Lafebre): - 172 strane - format: 240 x 320 mm
🦈ČEKAJUĆI BODŽENGLSA (Ingrid Šaber, Karol Morel): - 132 strane - adaptacija nagrađivanog romana Olivjea Burdoa - format: 197 x 268 mm
U toku večeri (utorak) i srede biće dostupni zaviri.
Nabavite među prvima komplet po ONE NIGHT ONLY ceni i ostvarite čak 36% popusta!!!
ONE NIGHT ONLY CENA: 5.999 din Posle toga, KOMPLET cena: 7.000 din Puna cena: 9.400 din
I svaki od naslova imaće svoju ONE NIGHT ONLY cenu: UPRKOS SVEMU: 2.400 rsd (redovna cena 3.200 rsd) TA DIVNA LETA: 2.750 rsd (redovna cena 3.700 rsd) ČEKAJUĆI BODŽENGLSA: 1.900 rsd (redovna cena 2.500 rsd)
Ove cene će važiti SAMO u SREDU, 26.02. za sve porudžbine putem: 🔥sajta: najkula.rs 🔥mejla: najnaj@najkula.rs 🔥IG: najkula_stripovi 🔥FB: @najkulastripovi 🔥Tiktoka: @najkula_stripovi 🔥Telefona: 060-NAJKULA