Ih, kad bi neko pretabao Peanuts, Hogara, Barksa i Don Rosu još bih izvoljevao ogromnog crno belog Valijanta i Malog Nema sa odličnim materijalima, i mogao bih da se penzionišem što se serijala tiče. :)
Ali se plašim da nema izdavača u Srbiji da izgura 26 knjiga Peanuts.
Ih, kad bi neko pretabao Peanuts, Hogara, BarksaStiv Kenjona,Juliju Džons,Meri Perkins,Ben Bolta,Berijevog Flaš Gordona,Brik Bradforda,Cisko kida,Džems Bonda,Hogratovog Tarzana,novinski Star wars,Gotfredsona i Don Rosu još bih izvoljevao Džonu Heksa i Popaja sa odličnim materijalima, i mogao bih da se penzionišem što se serijala tiče. :)
(+ Invincible)
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Od dužih serijala bih voleo da se neko odvaži za Love and Rockets, mada nakon neuspeha Fibre, sumnjam da bi iko smeo da se usudi. Iako čvrsto verujem da je stripovsko tlo sada plodnije za tako nešto nego kad je Markos probao sa tim.
Tako da sam sve bliži tome da se okrenem Fanta izdanju i završim sa tim.
Vidim na cobisu dosta novih bonelli vč naslova u pripremi.. Nove knjige dragonera i Napoleona, ali samo po tri epizode, dosad je bilo četiri epizode po knjizi...obojeni program 81 i 82, dragonero i Zagor, novi veliki tex u boji dvobroj...
Ne znam za Vas, ali meni generalno odgovara malo ovo usporavanje što se tiče izdavaštva u Srbiji. Konačno da mogu finansijski da ispratim sve što me zanima. I zonu i Vagabonda, pa Taličniog i Prata. I još po nešto.