forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najkula - opasno kul stripovi - zvanična tema
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 41

Najkula
New Member

200 Posts

Member since 21/06/2021

Posted - 25/02/2025 : 19:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Najkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MF Doom

Ovaj Bojangles ide u onom Balada za Sofiju formatu? To je isto neki specijal Vagabond edicije?

Tako je, specijal br. 2 (Razigrani Vagabond). Isti format kao "Balada za Sofiju", obla rikna.

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5024 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 25/02/2025 : 22:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Imate najjaču promo akciju svaka čast Najkulaši. I pohvale što ste imali sluha da poslušate glas naroda da za Uprkos svemu ide originalna naslovnica :)
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21453 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 25/02/2025 : 23:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
uh kako me je obradovala ova najava,kao usotalom i svaka nemanga najava Najkule;da me neko pogrešno ne shvati,odlično je što se obavljuju mange kod ovog izdavača,i vidim da se i opasno hvale,ali džaba kad ne mogu da stignem sve da ispratim,pa su mange tu (za sada) kolateralna šteta.

I od mene palac gore za oriđiđi naslovnicu Uprkos svemu.
Mislio da sam da će tu možda ući i Bejker 1,ali verujem da taj naslov,Linkon i neki Tintin idu u narednoj turi.
Pa onda verovatno neki Karusel,i do kraja godine još jedna tura Vagabonda (joj,njoj se tek veselim,drugi deo Leta,Slava i Ne puštaj me),a možda i Linkoln #2.
Normalno,ovo su samo moje želje.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2508 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 26/02/2025 : 00:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Uf lepo
Ponesto ce se sigurno uzeti (do sada nisam uzimao komplete)
a uprkos svemu sigurno, dobro da smo dobili sansu za popravni

Bejker 1 kada bude nekada isao sadrzace ona tri albuma koje je VC izbacio pre sto godina?
(zasto imam osecaj da sam ovo vec jednom pitao)

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page
Page: of 41 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000