forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Borba titana iliti finale za FG 2024-e!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lwood
Advanced Member

Colombia
47466 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/02/2025 : 14:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Izivko. Zadnjih godina se poboljsa.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

wintermute
Senior Member

USA
1804 Posts

Member since 15/10/2023

Posted - 26/02/2025 : 16:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wintermute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

A i vidi se koliko ima aktivnih forumaša, za sad ispod 60.

U streaming industriji se za aktivni nalog smatra neko ko se ulogovao u zadnjih mesec dana. Po tom kriterijumu verovatno ima oko 100 aktivnih forumasa. Na to dodati barem duplo jos ljudi koji su aktivni na aukcijama a ne pišu nista i to je oko 300 ljudi ovde. Dodajmo i ljude koji nisu ovde ali jesu na drugim forumima kao i one koji ćute i sede na svojim kolekcijama i dolazi se do te famozne brojke od oko 500 sto je verovatno neka dobra procena trenutne populacije hard-core stripaša/stripadžija na ex-YU prostorima. To potvrdjuju i česti tirazi od baš 500 primeraka...

Markos verovatno moze da izvuce statistike a mozda neko moze i da napise neki skript i izvuce sa Members stranice istorijske podatke o zadnjim porukama i napravi graf trenda...

Ja mislim da se ta grupa ljudi smanjuje što potvrdjuju i neke poruke starijih forumasa kako je pre forum bio mnogo aktivniji.

EDIT: opa, nesto preko 12 stranica forumasa koji su postovali u zadnjih mesec dana, to je 12+ x 25 = 300+ aktivnih u smislu da su *napisali barem jednu poruku* u zadnjih 30 dana. Hm... moguce je da onda ljudi koji samo citaju forum a ne pisu barem jednom mesecno ima i preko 1000... izgleda da sam podbacio sa mojim procenama...

EDIT2: takodje se moze zakljuciti da se u zadnjih mesec dana kreiralo 20 novih naloga (od kojih nijedan nije pisao po forumu -- dakle verovatno u svrhu aukcija ili ocenjivanja stripova i/ili komentarisanja recenzija)

Edited by - wintermute on 26/02/2025 17:32:03
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000