Moje su na 80cm i ne savijaju se. Ali sam uzeo one deblje medijapan police, mislim da su 27-28mm, ne sećam se tačno. Na tu širinu su loše rešenje one standardne univer police od 18mm.
[quote]Originally posted by NIXA Napomena, Bily od 40Cm širine su obavezne. Nemoj one od 80Cm, one se savijaju.
Da, napravio sam gresku sa ovim JYSK, privukla me boja jer mi je u skladu sa ostatkom stana, ali video sam da je 40cm optimalna varijanta zbog tezine. Steta sto se nisam ovde sa vama konsultovao pre kupovine.
Sjajno Danilo. Raznovrsno, svega ima, a veliki broj stripova.
Kakav ti je BiR Tomassi/Gleeson?
Mnogo dobar. Inače omnibuse ne uzimam ako makar deo nisam overio u skenu. Ne računajući Morisona, mislim da je Tomasi pružio najbolju karakterizaciju mlađanog Vejna, s tim da je ovde veći akcenat na odnosima. Nikako da pročitam SuperSons. Za to sam čuo da je isto jako dobro, ne znam je l si čitao?
Originally posted by Andrej
Odlicna kolekcija...kao sto John kaze svega ima. Nego daj jos koju sliku mtg-a. Vjerujem da je ovaj War of the spark samo teaser
Prestao sam sa MtG-om pre 5 godina otprilike. Mislim da je Core 2020 bio poslednji set kada sam igrao draft. Izgubili smo licencu ovde u Nišu, a malo su mi se i smučili ljudi najiskrenije. Ostavio sam samo dva špila, oba mono red.