Vidim, dobio sam RIP. Hvala puno, imam kolorke sve pa i tu i ne treba mi. Marko, ako može, daj nekome drugom, jer bi mi bilo i mnogo, ovo je mislim 4-ti put da osvajam strip na ovim izborima. Nisam otvarao spisak, pa ako može neka bude broj 222.
A sad je bojim se kasno, kad je objavljen popis sudionika s rednim brojevima, kako osigurati da netko izvuče slučajan broj, a da ne znamo da ga nije pročitao na popisu prije?
A sad je bojim se kasno, kad je objavljen popis sudionika s rednim brojevima, kako osigurati da netko izvuče slučajan broj, a da ne znamo da ga nije pročitao na popisu prije?
Evo ovako, nevezano za brojeve, uzeli smo kompletnu listu svih koji su glasali i ubacili je u random.org
Prvi izvučeni je magirus, pa neka nam se javi u inboks da se dogovorimo oko slanja stripa.
Nikad nisam skužio ovu igru.Zašto se ostavljaju brojevi.Zar se broj ne dobije automatski rednim brojem kojim si glasovao.Ako sam glasovao 55-ti onda je to moj broj itd.Ali hajde bitno je sudjelovati i sretno dobitnicima