Godi ova titula, lagao bih ako bi tvrdio da mi je svejedno. Naći se u društvu Anta, Peye, ivanla, texa i ostalih dobitnika stvarno laska čovjeku. Lakše je osvojiti Oscara ili Zlatnu loptu nego titulu forumaša godina. Jer mlade snage nadiru a mi koji smo duže tu pomalo se "umaramo" i dolazi do zasićenja, neke druge stvari postaju puno važnije.
Početkom godine imao sam upalu pluća, srčani udar, ugrađen mi je jedan stent, oporavak ne ide onako kako čovjek zamišlja. Shvatiš neke stvari, pogledaš se u ogledalo, obitelj koja isto pati. Nije lako.
Ali nema mjesta pesimizmu, život ide dalje, uživat će se u njemu svaki dan još i više i više ga cijeniti. Bit će nekih promjena ali stripovi će se i dalje čitati i ponešto pisati.
Šteta šta NESVRSTANI nije osvojia ovu titulu,ipak je zaslužija ,ovo bi mu bila ko budali pleska. Zadnji put šta je osvojia je paket žileta za brijanje iz DM-a. Stvarno šteta kakav dizbalans pameti i titule
Šteta šta NESVRSTANI nije osvojia ovu titulu,ipak je zaslužija ,ovo bi mu bila ko budali pleska. Zadnji put šta je osvojia je paket žileta za brijanje iz DM-a. Stvarno šteta kakav dizbalans pameti i titule
Cestitke izivko a sto se tice zdravlja zelim ti sve najbolje i sreca u nesreci je da si u Nemackoj, na jednom od najboljih mesta na svetu za lecenje... (npr. imam prijateljicu australijanku koja zivi u Austriji i nju su slali u Nemacku da joj izlece neki redak rak za koji cak ni u Austriji nije bilo strucnjaka...)
Iživko, čestitam. Zasluženo bi bilo i da ti je ovo peta titula. Prosto volim tvoje preporuke i kratke opise pročitanih stripova. Ranije ih je bilo više, al mora se nekad malo i usporiti. Rado otvorim i one humorističke postove.