forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Pljuni ili pohvali pjesmu!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 136

jogurt
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/03/2025 : 17:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

A što se pop ikona osamdesetih tiče, George Michael Jacksona smo imali, pa bi bilo šteta ne spomenuti i nju. Meni njena najbolja pesma, da vidimo šta kaže jogurt.

http://youtu.be/qrlytbdWpt0?feature=shared

Nisam uopste puno slusao Madonu, ali retko sta mi je bilo bas odlicno od nje. Najpoznatije pesme su mi bile cisto ok u najboljem slucaju. Ovo mi je fino, slusljivo je; ali nekako mi se cini prejednostavno i ne dotice me. 3

A od onoga sto sam cuo, rekao bih da mi je njena omiljena pesma Deeper and deeper, a i Beautiful stranger mi je bila okej. Svakako mi Madona deluje kao neko ko mozda zasluzuje da se malo detaljnije istrazi diskografija

Edited by - jogurt on 05/03/2025 17:29:06
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/03/2025 : 17:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna za Zulu

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 19:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jogurt

Evo jedna za Zulu

http://youtu.be/d2GwOyE3RWE?si=f32YjBelmBlzs6MR

Sve je tu ok, ali mene ne privlači. Na drugo slušanje je bilo bolje, dakle ima veze što pjesmu ne znam. A tko zna, na tisućito bih rekao da je najbolja stvar ikad 😂. Jedino što bih više htio slušati neke druge pjesme...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/03/2025 : 19:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tonto, za tebe jedan klasik od skoro 8 minuta.

http://youtu.be/WM8bTdBs-cw?feature=shared

Klasik, što da kažem. Ne moraš volit da bi cijenio. Ne spada u njihove pjesme koje ću kao netko tko nije fan vrtit, ali ja i metal nikad nismo bili preveliki prijatelji pa nisam mjerodavan. Uvijek sam bi više Maiden nego Metallica tip, a i ne volim Hammeta - najgori gitarista u povjesti rocka, taj nije dvaput isto odsviro. 8.3/10

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/03/2025 : 19:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A što se pop ikona osamdesetih tiče, George Michael Jacksona smo imali, pa bi bilo šteta ne spomenuti i nju. Meni njena najbolja pesma, da vidimo šta kaže jogurt.

http://youtu.be/qrlytbdWpt0?feature=shared

Nisam uopste puno slusao Madonu, ali retko sta mi je bilo bas odlicno od nje. Najpoznatije pesme su mi bile cisto ok u najboljem slucaju. Ovo mi je fino, slusljivo je; ali nekako mi se cini prejednostavno i ne dotice me. 3

A od onoga sto sam cuo, rekao bih da mi je njena omiljena pesma Deeper and deeper, a i Beautiful stranger mi je bila okej. Svakako mi Madona deluje kao neko ko mozda zasluzuje da se malo detaljnije istrazi diskografija

Madonna mi više mego par ok pjesama, ali jedina koju redovno slušam je Secret, valjda zbog blues vibre... a možda i zbog dekoltea u spotu. https://www.youtube.com/watch?v=EPHUZenprKc

Edited by - Tonto on 05/03/2025 19:58:56
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/03/2025 : 20:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Za dekolte svaka čast ali pesma mi i nije nešto :D
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/03/2025 : 20:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
...a i fora mi je ova dodjela grammya sto je naker stavio. Metallica razvalila, a grammy odnio jethro tull za valjda najgori album koji su snimili u preko 50 godina karijere.

Edited by - Tonto on 05/03/2025 20:08:47
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25856 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2025 : 20:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zula ide za UK.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25856 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2025 : 20:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A naker će izaći iz svoje zone konfora.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9119 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 05/03/2025 : 20:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Live to Tell, apsolutna pop perfekcija. Patrick Leonard, koautor, radio i sa Bryanom Ferryjem i Leonardom Cohenom na jednom od poslednjih albuma. Sjajan kompozitor i producent.
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 21:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zula

Svoje (zadatke) nećeš, ali tuđe hoćeš, naker... 😂
Manhunter je vjerojatno zaboravio... 🤣

Jesam nešto zaboravio?

Jesi, ali vidim da te ne dira previše 😂
Na toj strani gdje pitaš jesi li zaboravio
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25856 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2025 : 21:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sad sam video.

Kungs - Don't You Know

A ne znam, meni je ovo isuviše generički i bez nekog dobrog ritma. A i ponavlja se previše, pa postaje iritantno. Nije toliko loše, ali nije za plesnu listu. 5/10

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 21:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zula ide za UK.

http://youtu.be/rmHDhAohJlQ?feature=shared

Prodigy... Ništa ti mene kod njih ne veseli. A čuo sam, htio ne htio, puno puta jer je to u neko davno doba bilo jako popularno. Nakon 100 puta postaje jedva podnošljivo, ali nemam želje to slušati niti na radiju...
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 22:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Voćni i moćni jogurt će malo na rock/pop... i neka kaže kako mu se sviđa

Bryan Adams - Run To You

Edited by - Zula on 05/03/2025 22:25:15
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 22:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
"Kažnjavanje" Manhuntera... Eh, kad bih imao njegovo pamćenje pa da zaboravim Prodigy 😂

"Osveta" Tontovim pjesmama 😂. Nešto se stalo s duetima pa da obnovimo gradivo.

Johnny Cash & June Carter - Jackson

Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 05/03/2025 : 22:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bryan Adams - Run To You

https://youtube.com/watch?v=_g2g2v4QiZM

Jbg, ovo mi se ne sviđa a mogu da kažem da ne razumem baš ovakvu muziku. Pop/rock kombinacija mi ne leži baš uvek, a ovo je lep primer kad ne volim to; preblago i čudno za rok, a nekako bez razigranosti ili fine malodije za pop. Malo mi vuče na Bon Jovia, od koga sam čuo tek poneku pesmu ali sve su mi bile loše. 2
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 22:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
A za Tonta nešto novije, nešto što nije country ili neka njegova izvedenica.😂
Ima da slušaš i onda rečeš kako ti je bilo 🤣

Elle King - Ex's & Oh's

Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 22:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bryan Adams - Run To You

https://youtube.com/watch?v=_g2g2v4QiZM

Jbg, ovo mi se ne sviđa a mogu da kažem da ne razumem baš ovakvu muziku. Pop/rock kombinacija mi ne leži baš uvek, a ovo je lep primer kad ne volim to; preblago i čudno za rok, a nekako bez razigranosti ili fine malodije za pop. Malo mi vuče na Bon Jovia, od koga sam čuo tek poneku pesmu ali sve su mi bile loše. 2

Naravno da je ok da ti se ne sviđa. Al baš me zanima što bi alexts rekao 😂
(ode i on s nesvrstanim u pasivne igrače)
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5084 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 05/03/2025 : 22:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ofenbach - Be Mine

Valjda smo do sada na temi apsolvirali da čak i da sam poslednji čovek na svetu ne bih slušao ovakvu house pop eletroniku. Ovo je više stvar za Shanera ili Alexa. Zula je hit or miss ili pogodi tačno u centar ili promaši ceo fudbal za svojim zadacima.

Caravan - Love Song With Flute

Ovo je tip pesme koju što više slušaš to postaje bolja. Vaistinu ljubavna pesma sa flautom. Hipi era je imala vrh mjuzu.

Julio Iglesias - El Amor

Možda je ona njegova ljubav ili ova pesma nije moja ljubav. Džabe što je španski jezik strastven kada su ovakve spore sentiš pesme sa konstantnim repetitivnim ponavljanjem naziva pesme da ugasiš radio i pustiš fudbal na TV-u. Užas Hunteru pa nije svaka španska pesma dobra.

Madonna - Secret

Kultna stvar sve ovde štima, jedna od njenih najboljih pesmi. A ni dekolte nije za bacit'.

Madonna - Live to Tell

Čudan je osećaj slušati njene stvari sa početka karijere. Drugačiji ključ po kojoj su se radile pesme, ona pauza u sredini pesme mislim da ne bi prolazila kod današnje publike ali zapravo odlično je odrađeno jer odlaže momenat koji kad dođe gađa u pravo mesto. Mirna baladica, ali jako lepa pesma. Super su njene stvari iz njene rane faze.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5084 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 05/03/2025 : 22:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Evo jedna za Bevu. A Perfect Circle - The Noose.

Edited by - naker on 05/03/2025 22:43:35
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1569 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 05/03/2025 : 22:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
naker će za ove uvrede na račun Ofenbacha istrpiti još neke zadatke. No, idemo nešto sasvim drugo, u neki novi duet... Iz filma...

Olivia Newton John & John Travolta - You're The One That I Want

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/03/2025 : 10:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

A za Tonta nešto novije, nešto što nije country ili neka njegova izvedenica.😂
Ima da slušaš i onda rečeš kako ti je bilo 🤣

Elle King - Ex's & Oh's

https://youtube.com/watch?v=0uLI6BnVh6w

Dobro ti je meni ovo. Kao da si križao amy winehouse i caro emerald. Više je meni ovo rock nego ono što danas zovu rockom... i nije da ti ovo baš nije izvedenica countrya, mislim da sam je nekad i zavrtio u svojim putešestvijama po modernom countryu, ali ne mogu biti siguran. 7.7/10

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/03/2025 : 10:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Da vidimo ovako:

Salkan:

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8928 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 06/03/2025 : 10:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Manhunter:

Go to Top of Page
Page: of 136  Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000