Moram priznati da sam ovu ediciju skoro pa prestao uzimati , Zagora i čika nisam ni uzimao, dok sam texa, a sad evo i dragonero special stopirao...razlog je, naravno, pojava kiosk povoljnijeg izdanja... Marti, mister no revolucija, morgan lost, dampir je kompletirano.. Dylan skoro pa popunjen sa libelus kolor festom, možda 2 broja čekam da vč izda pa da se kompletira...zasad ostaje samo dragonero magazin, ako i to ne bi strip agent krenuo na kioske, ili ne uzmem na nekoj libelus akciji, bude po 10-ak eura po knjizi...
Rasprodao odavno srecom...Samo nek cepaju po njihovoj volji...Odlican prevod,odlican otisak i sken ali i dalje lose misljenje i "ono"povratak u osamdesete sa preskakanjem kako im se oce..Ta vremena ne"postoje"vise!
Ima nešto još gore. Ako su tačni podaci, dati u opisu ovog izdanja, u ovoj svesci idu samo tri priče, a u originalu ih ima četiri. Ne kažem, možda je propust napravljen na sajtu, videćemo. Ko prvi dođe u posed neka objavi. Očigledno je da počinju da kraduckaju čitaoce. A moje pitanje bi bilo, ako su prava kupljena na četiri priče, zašto su objavljene tri i ko se tu ugradio? https://www.trafika.online/proizvod/66837/obojeni-program-83-dilan-dog
Onda je greška na sajtu Trafike onlajn, a to je svakako bolja opcija.
Pise i na sajtu dolje da su četiri epizode! Kod naziva orig. naslova.
Da kod originalnog naslova, ali iznad toga su navedene samo tri. Ipak, na sajtu Alan Forda, navedene su sve četiri i broj stranica 132, tako da je sve u redu.