forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: KOLORKA 305 - Pet zemalja 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3353 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 08/03/2025 : 14:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Koliko je sada izaslo od treceg ciklusa? To da se ubijes dok dodje nastavak..

Dva.
Tu su negde na proseku, ne kao najavljeno 3 godišnje što je i u startu bilo jasno da je tempo koji neće moći izdržati...ali ide negde između 2-2,5 u proseku. 3 su izašla u 2023, 2 u 2024.
Znači dok izađe, ne prevede se...kontam 2027 najranije da će trojka kod Fibre.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40865 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/03/2025 : 22:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Izgibosmo do tada da vidimo sta ce medvedi :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

191 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 21/03/2025 : 10:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Prvih 5 zemalja mi je bilo za 4/5 ovaj nastavak je ipak za 3/5. Strip obrađuje paraleleno 4 priče a radnja mi prebrzo preskače sa jedne na drugu priču. Možda će se ispeglati u nastavku ali su mi priče ovdje uglavnom nepovezane a i kada im se ukrste putevi zajednička priča brzo završi tako da ostaje pitanje čemu taj spinoff/sidequel. Uz tu kritiku moram priznati da je glavna priča jako zanimljiva i čitljiva. Malo me smeta pretjerana politička korektnost.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000